Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #6100 üzenetére
Meghackeltek?????
Vigyázz, mert kurvasok karit hackeltek meg az utóbbi napokban!
Nálunk a Hungary guildból most mondta el egy ottani 50/35 hackelve lett.Na ez a durva!
Én az összes karival fent vagyok az tuti így is maradok amelyik kari nagyobb mint 50.
Nem akarom, hogy meghackeljen egy görény is.Itt egy kis infó.
Egy valamit nem értek.
Mi a tökömet csináltak kedden, mit csesztek el már megint?undefined
-
-
harcikoca
senior tag
mikor a proxy testernél nem zöld pipa van, hanem egy piros X akkor nem működik aza szerver? meg te találtál 1200ms alattit? mert nálam eddig a legjobb 1900
[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #6108 üzenetére
Amúgy milyen érték volt azon a karin/storageban/guild storageban?
Volt valami nagy érték? Szett weapon vagy gold?Amúgy Roc Mountain-ban miért mindig a 30-as radiuson kívül jönnek úgy 60 radius lenne a jó de az messze van a buffok miatt.
Nagyon szar ez a hely.
Lehet jangan cave-be kéne mennem velük.
Csak szett nélkül nagyon fosok mi lesz.Most Antinoke és Antelope-ket ölök.
Generalnak 14k a hp-ja.Qu-shi-ban meg a Tomb warriornak 17k a hp-ja.
Félek behalnánk ha folyamatosan jönnének a party mobok.
Remélem kedden annyi lóvé összejön legalább a 3 támadónak tudjak venni rendes ruhát meg accessory-t. Azt néztem a wizznek nincs semmi accessory-ja és 77-es a legnagyobb ruha 69-es a legkisebb rajta.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Jelentem wizz felöltöztetve.
20 arena Cointom még volt dugiba szerencsére és 30 milláért gyorsan meg is vették.
Bowosomnak a garmentjéből pedig a head hiányzik és a gyűrű és készen vannak ők.Utoljára hagyom a warriort.
Daggeresem fel van már öltöztetve.Csak kiegyenesedtem végre.
Most már legalább nem fognak állandóan behalni.
Az utóbbi napokban a wizz szar szettben 48x halt be és 16%-ról 1%-ra esett vissza.
Most már jó lenne felfelé fejlődnének nem visszafelé.Bless ha fent van a wizzen így 19-60akat sebez rajta a mob.
A szar szettben 500-600-akat sebzett.
Gondolhatjátok, hogy bless meg earth fence nélkül azonnal behalt a wizz és vele együtt a warri is és húzta vele a többi karit is..[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Megcsináltam a saját guildomat.
Fél órán át gondolkoztam rajta mi legyen a neve szerintem a végeredmény igen jó lett.Miután haver nem hajlandó válaszolni közel 2 hete, se felvenni a telefont így nem láttam értelmét a maradásnak. Union is full lapos soha senki nem beszél. 1 hét múlva meg kilépek ha addig se válaszol, mert azt nekem senki ne magyarázza ki, hogy 3 hét alatt egy helló hogy vagy nem fért volna bele még munka után se.
Vissza tudom olvasni az üzeneteket ennyire hülye azért nem vagyok...Én valami jó guildal fogok unionba csatlakozni, de isten ments, hogy magyarhoz!
Elegem van a magyarokból ezen a szerveren.
Mind 24/7 afk vagy bunkó tapló. Szarba nyúltam megint.Tigrisre kellett volna mennem.
Ott a legjobb magyar csapat és 7 hónap alatt 0-ról 107 lettem volna.
Na mindegy...
Most már 83-on hülyeség lenne csak úgy itt hagyni.Lv90-en ha meglesz a manna orbit csinálok videót.
Addig érjétek be egy screenshottal.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #6118 üzenetére
Lv90-en lesz elég damage. Most még az az elmegy kategória.
3-3,5 bless között van a party giant, sztem nem rossz az.
Az a legelső karim az sro történetében. Az a bowos nem támad plvl-en van. Reggel uppolt 70Lv-re.
Mert az a haverom guildja. De ma ha lesz időm akkor hazahívom az összes karit és az angel winget a wizznek átadom és az a wedding dress-t ráadom Stay-re ás kilépek abból a guildból.Most inkább a hasznosságát nézem az avatarnak nem a kinézetét.
Már nem tetszik amúgy az a wedding dress female avatar nekem se.SOx-el persze minden szebbnek tűnik.
SON-es female weddingest láttam na úgy tényleg marha jól néz ki.
De így csillogás nélkül nagyon parasztvakítás.A bowosom az az amelyik támad amelyikkel csináltam a screenshotot.
Ne tévesszen meg, 2db SIMON_HU-m van.
Meg azt se tudom a warrimnak miért nem 1h swordot adtam shieldel a kezébe.
Ha hazahívom őket azt is kijavítom.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Tőlem ne kérj még segítséget, őszesen ez a 3. nap használatom , úgyhogy van amit még én se tudok, de asszem már 95%-át tudom mi miért hogyan.
Mindenesetre bonyolultabb, de még is egyszerűbb mint az ibot.
Nem tudom elmagyarázni miért, talán azért mert még új, de mindenesetre kijelenthetem, 1 hónap sbothasználat után (redster hackelt változat, de már nincs) 5 hónap ibothasználat után, hogy ez a legokosabb bot ami létezik!!!Ez a party member protectionnal még mindig nem tudok betelni mekkora hatalmas dolog.
Egyszerűen hihetetlen milyen okos.Meg ibot emlékszem csinált olyat ha nem volt mob a közelben megállt és 2-3 percig meg se mozdult.
Ez folyamatosan szépen megy ide oda és vissza a középpontba. Ez nekem nagyon tetszik.De ha valakinek nem tetszik még walk patch-ot is lehet hozzá csinálni, nekem a cleric/rogue-sem olyanon van. Elképesztően okos ez a bot!
undefined
-
ludsimon
veterán
Jelentem vége a sok behalásnak!
2 nap alatt kb. 40 millát stalloztam össze socks proxynak köszönhetően és fel lett öltöztetve az összes karim D9 settbe.
Meg Lv80-as bowot is droppolt valamikor délelőtt.
Consignmentbe nem volt 80-as pedig akartam venni így csak npc-s volt eddig most ez jobb.undefined
-
rolkaDb
aktív tag
Látom nagyon népszerű lett ez a phbot...
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #6111 üzenetére
Adok egy linket, na ezt ha bemásolod akkor ilyen 2000 proxy közül választhatsz.
[link]Adok egy tanácsot.
NE a legfrissebbeket másold be a proxy checker progiba!
Nyomj egy ctrl+a-t és töröld ki a régiket.Keress 1 hónappal ezelőtti proxy listet amit adtam linket azt az egészet jelöld ki és másold be.
Ha szerencséd lesz senki a világon nem fogja használni csak Te, vagy csak nagyon kevesen.
Ha pedig 1 hónapos a listáról másolsz be proxyt nagy valószínűséggel full jó lesz és nem kell naponta buzerálni új proxykat keresni.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz rolkaDb #6128 üzenetére
Nincs ibot.
De amúgy se térnék már vissza arra a szarra ez után.Nincs benne party protection, se party buff (külön progival lehet ami olyan kurva bugos, hogy ha valaki dc-zik és megváltozik a sorrend basztad az egészet), meg ha nincs mob akkor megáll sokszor és nem akar megmozdulni.
harcikocka:
Régebbi proxykat itt találod.undefined
-
natë
nagyúr
phbottal mennyi a max kliens (proxy trükk nélkül)?
-
harcikoca
senior tag
amúgy azért tudták elhackelni a karim mert a büdös cigány joymax megváltoztatta a passrec rendszerét, és amelyik karin ninics e-mail veryfi annak csak az id és az sa kell. szal valami köcsög aki régen birtokolta a karimat simán ellopta, és persze rakott rá veryfi-t szal sose fogom látni a karim.
AMD+Ati powee'R
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #6134 üzenetére
Basszus.
Milyen kari volt?Nem beszéltél a gyerekkel, hogy mi a faszt képzel magáról?
Akkor adja meg az emailt a geci.
Mekkora szar.Már vágom.
Szóval elég volt a hülyegyereknek hozzá az id meg az sa megcsinálta a verify-t és megváltoztatta a jelszót.
De egy rohadt féreg dolog.
Ha elkapnám a helyedben .... legalább jól kioktatnám a hülye gyereket.1 napja megy vele és nem baszakodik. 1x volt dc, de rögtön vissza is jött.
Nekem most 59 működő proxym van, tegnap este rákerestem, most még 1x teszteltem őket ami nem jó kitöröltem és 59 működő van.[ Szerkesztve ]
undefined
-
harcikoca
senior tag
válasz ludsimon #6135 üzenetére
á semmi.. csak egy 106os warrior ff110-ig.. amúgymeg hiába ugatok neki, nemfogja visszaadni, elvileg tudom a skype címét de vagy nemhasználja, vagy nemjelölt vissza nemtudom.. de nemvolt neki elég h ellopja a karim, még a guildbol kikickelte az összes tagot.. kb kezdetek óta ottvoltak
te amúgy a proxy checkerbe egyesével másolgatod be az ip-ket?
[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #6138 üzenetére
Dehogy.
Fogod kijelölöd az egész ip-t ctrl+c és ctrl+v a proxy checkerbe és kész.
Nyomsz egy ctrl+a-t és a csekkolásra kattintasz.
Egyszerű nagyon.joey0235:
Milyen karik voltak?Amúgy nekem van egy olyan érzésem akiknek Nova +11 weapon, egypt, vagy akármi amire 3-4 billát dobott ki +-olásra az a büdös életbe nem fogja előröl kezdeni ebben biztos vagyok.
Az már a nem normális kategória szvsz.Én is csak egynek veszek/droppolok nova +0 staffot és kész. Azt meg +4-5-re feltolom.
A többieknek egy nova+0 is megteszi azt meg én +4-ra feltolom egyszerű weapon elixirekkel.
Vagy droppolok vagy ha lesz valaki szaré' hugyé' árulja a nova+0-t akkor megveszem tőle.[ Szerkesztve ]
undefined
-
joey0235
aktív tag
válasz ludsimon #6141 üzenetére
Saturno-n 85-s bower, 86 os rugó.
Meg asszem alexen lv 60 bladerek 600k sp-vel.
nem olyan nagy dolgok de azért nem rossz hogy vissza kerültek hozzám, de a 100 as karijaim egyet sem bírtam vissza szerezni mindegyiknek meg volt már csinálva ez a verify.
... No sacrifice, No victory ...
-
ludsimon
veterán
No kérem szépen!
Nekem a wizz már Life Turnoverrel megy és agyon van buffolva úgyhogy nem igazán hal be.Valamit kell tenni, mert nagyon kevés a party dmg-nk egy giant pt ellen.
Láttátok elkezdtem felrántani a give2 fire nukkeremet fire/cold lesz belőle egyelőre.
Meg a legrégebbi karimat is a régi bowosomat is elkezdtem felhúzni.Remélem lesz elég pt dmg majd így.
Szerintem 1 nukker meg 1 bowwer sokat fog számítani.Mondjuk egy ch nukker akkorát nyom a fire nukkjával mint life nélkül a wizz.
Bow igaz gyenge, de most látom igazán, hogy nem annyira lassú azért a bowos.
3. skillt nyomja a bowos mikor a wizz az 2.-at fejezi be.
Jó lesz az így szerintem.
Így lesz 2 bowos, 1 fire nukker, 1 wizz, meg 1-1 rogue-wizz de ők buffolnak is majd. Várom már.[ Szerkesztve ]
undefined
-
natë
nagyúr
Wiz mellé (későbbi taxisofőrnek) a bárd a javallott, úgyértem, mint másodlagos kaszt?
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #6144 üzenetére
Tudod min gondolkoztam?
Fel kellene gap0-ban rántanom még 2 db wizzardot meg 1 db bardot. Akkor nem kéne give2 meg a régi bowosom mert azok még is csak ch-k...Dancingot tolni és akkor a támadó hadsereg így nézne ki:
3 wizz
2 bard
1 bowCsak nem tudom a védelemmel mi a helyzet.
Azt gondolom, hogy akkor mindegyiknek life turnover nélkül kellene tolniuk, de azt nem tudom, hogy 1 warri elég lesz???1 pain az 1-1 wizznek és mag vagy phy def 1 wizznek.
Másik phy/mag megy a healing orbitosra vagy manna orbitosra.De attól félek a rohadt mobok a bardost fogják rögtön bedarálni.
Igaz, hogy akkor lesz guard meg mana tambour, de nem tudom elég e.Szerintem a 3 wizz marha gyorsan gyalulnák befelé a mobokat nem lenne baj szerintem a halállal.
Most is csak akkor hal be ha hazateleportál a wizz.Szerinted legyen inkább így?
Húzzak még 2 wizzt fel meg 1 bardost?Az a régi ötletem, hogy 3 wizz+1 bard gyengébb mint 4 wizz ezt ki se merem próbálni mert nincs annyi buffja a warrimnak.
Így marad ez a változat.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest