Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
-
ludsimon
veterán
válasz Televan74 #6349 üzenetére
és harcikoca,
Tegnap reggel óta ilyen és Joymax semmit se hajlandó tenni.
Le vannak szarva az emberi játékosok ezen a játékon csak az számít legyen sok silk vásárló a többi meg le van szarva.Mozzarella
Én nem is azt mondtam, hogy elfogadnék egy 324retgfh34 nevű karaktert.
Hanem bizonyos keretek között mindegy a név.
Lehet az miatt nem veszi meg valaki mondjuk egy 110 wizz/bard-ot mert ez a neve: World11
Nekem pl ez még elfogadható név lenne.
Pl szerintem a leghülyébbre sikeredett találomra kitalált karim neve az a give2.Vélemény?
Mellesleg ez a Mozzarella se egy túl kreatív felhasználónév ha meg nem sértelek.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
natë
nagyúr
Egy időben az volt a szokásom, hogy fölnyitottam egy online gyógyszernév gyüjteményt és onnan válogattam. Ott aztán fasza nevek vannak
ludsimon : nem sértesz meg, csak nevettem a megjegyzéseden. Fórumon halálmindegy milyen név mögött postolok, a kettőt ne keverjük már össze. Nagyon nem gondolom, hogy magyarázkodnom kellene, maradjunk annyiban, hogy az egyik kedvenc sajtom neve a való életben. Nagyjából 3 mp-et töltöttem a kiötlésével.
Silkroad név: nekem pl herótom van attól, hogy minden szerveren találkozok legalább 8 HUN_Józsival vagy HUN_Petyával vagy Gézu_HUN-nal. A kedvencem az, amikor valaki a családnevét adja a karakterének, aztán 5 új gazdán megy keresztül..
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
-
-
joey0235
aktív tag
hiába beszéltek ha ingyen kapnátok egy lv 110ff karit pl ilyen névvel hogy: werrzrz5543 úgy is elfogadnátok szóval mind1 szerintem a név az teljesen lényegtelen,ez csak 1 játék a név semmit nem tesz, sőt erősebb se leszel tőle szóval szerintem mindegy mi a név.
... No sacrifice, No victory ...
-
ludsimon
veterán
Összes talismant összegyűjtöttem ma, annyira örültem mikor megláttam a gyereket árulja, megvettem 180millba, hogy rögtön globaloztam is a történetet mert annyira kurvára örültem.
SUN D9 Spear WOOOO!!!!!!
Give2 fogja megkapni ő lesz az én kis fun karim.
Már csak sos protector szettet kell neki vennem.
Hybrid
76% phy 95% mag hybrid lesz 100% cuccos int+str kővel.
+hp +mp kő nélkül.
15k hp
18k mpBuild így fog kinézni:
Heuksal/Fire FF85
Cold/Light FF80Minden skill kint lesz mivel fun kari.
Csak jó sok sp kell neki és gap9-be kell végighúznom Lv69 most.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #6363 üzenetére
Minek nagy szintre gyúrni???
rev6-on olvastam, hogy sokan D12 miatt hagyják ott ezt a game-t mert nem tudnak ennyi pénzt beleölni...Szerinted van értelme egy ilyen game-re D12-re 10-20k-kat kidobni?
Mert szerintem egyáltalán nincs értelme...
Nagy karijaimon d11 max +5-re kitolok mindent FB oszt csumi.Goldfarmerek lesznek a pénzből meg give2-t fogom fullra maxolni amennyire csak tudom aztán kap 1 db avatart a többi meg megy gyűjtésbe csak úgy.
Ha meg összejön 5-6 b akkor meg eladom ha lesz rá vevő.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #6365 üzenetére
De ne feledd el amíg egy 110-es nova cuccos, wepessel elmegyek funolni arénára leöl 1 db full egypt settes buzi.
Míg Lv85-ön a sun spearemmel meg ha összejön tudok venni akkor sun +5 settben nem lesz ellenfelem ba-n.
Soha nem jó nagy szinten funolni.
Gyakorlatilag minden 2. ellenfél le tud ölni ha nincs egypt cuccod vagy D12 +9.Az is biztos rendet teremtek azon a D9-es szinten.
Nem lesz campelés se semmi mert én nem fogok menni campelni.
Fúj de utálom a campereket.[ Szerkesztve ]
undefined
-
harcikoca
senior tag
válasz ludsimon #6364 üzenetére
amúgy most h bejött a 12D eléggé piszkosul nehéz megszerezni a legdurvább cuccokat... már 11D-ben is az ilyen myth,legend, destruction szettek mocskos drágák voltak, ez a 12D-s szar agy 3x annyiba van.. nekem valószínű h nemis lesz.. max a sima son+7 spearemet átalakítom és lesz egy 12D-s son vagy mittomén milyen, amit majd ad...
AMD+Ati powee'R
-
keldorn69
csendes tag
a karimat cserélném videókártyára is!
Ha valami kérdésed van, elérsz üzenetben! :)
-
borgab
aktív tag
Karaj, van elite sro 2 .
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
ludsimon
veterán
Ez MI már mindjárt megőrülök ettől az egész szutyok szartól.
Megjavult mikor hazaértem, most nézem minden karim döglik meg megint mert a a rohadt joymax ismét bebugosodott és megint laggol mint állat Taklamakan/Hotan környékén.
Na erre én már nem is tudom mit mondjak.
A fasznak csinálnak valamit amihez nem értenek komolyan.
Nem értem mi a szarért kell azt buzerálni ami tökéletes 2-3 hétig???Felfoghatatlan számomra minek egyáltalán ez a buzera heti szerver frissítgetés.
undefined
-
ludsimon
veterán
Ekkora hülye noobot se láttam még.
Én csak szórakozásból egy afk-s 110-esre alt-al rá fire nuke-oltam.
Egy noob meg a sun d8 spearral meg odajött 'megölni'.Elmentem amíg lemegy a lila név aztán odamentem és én is megpk-ztam full npc d8 spearrel az meg 1 fire nuke-ből behalt.
Ekkora noobot OMG.SUN d8 spearrel rohangál és masszív 9k-t nyomtam bele meg is halt... -.-'
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
85-87-es Wingekhez átjöttünk mert Taklamakanba mozdulni se lehet, hát most egyelőre ott tartok, hogy aki nem lábon noise-val jött az mind meghalt 20 perce szenvedek a beállításával.
Most már jó lenne ha összejönne.
Szerk.:
Jah, és 82-es a Wizz aki támadni fog. Sajna csak 1 db még nincs több attackerem. Őket húzom jelenleg.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
Kénytelen voltam a Warrioromat Clericesnek csinálni, már nem lesz belőle rogue-s pvp kari.
Mivel ő az egyetlen aki túléli az idevezető utat így ki kellett húznom a clericet neki és a Group Reverse-t.
Vélemény?undefined
-
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #6380 üzenetére
ööö
Nem teljesen GM party leszünk.Először szépen sorban mindent.
Összegyűjtök 5b-t aztán minden karim kap avatart, már ki is néztem melyiknek mi lesz és mindegyiknek különböző lesz csak legyen aki eladja.Utána legalább mindenkinek megcsinálom FB-ra a cuccait +4 a min mindenen, fegyó nem érdekes az is +4 elég aztán temple-ben fogunk szerintem gap0-ban menni.
Azért gap0 ha leöl a sok török buzi visszatudjon fejlődni gyorsan ne legyen dlvl.Quest-ezek aztán ott állítólag egész szépen meg lehet magam szedni sp-vel.
Szerintem egy jó 3-4 hónapig ott leszek velük összeszedek ha sikerül 2M sp-t mindegyiknek aztán irány gap0 120-ig.Utána jöhet mindegyik karimnak egy nova weaponnal megelégszek azt kinyomom +7-re aztán d12-re beváltom és kész. A d12 ruhát meg max a rogue-mnak meg a bowosomnak adnék azok lesznek a pvp-s karijaim.
A terv már meg van, a megvalósítás a bonyolultabb.undefined
-
joey0235
aktív tag
válasz ludsimon #6381 üzenetére
de kár kínlódni ezzel a játékkal, gondolom most a sonok árai még lentebb mentek a D12 miatt , szerintem akkor is warrior rouge nem jó kari... semmi heal nincs rajta ha nem jó settben van 1-2re behal azt kész
nem tudtok valami más hasonló ingyenes mmorpg-t?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok
Régebben sro-ztam. Úgygondoltam visszajövök játszani viszont ez a peer to peer töltés.... van más mod hogy le tudjam tölteni a játékot ? ( sajnos kicsi sávszéleségű a netem kb 300 kb/s el tudok tölteni) 10kb -al töltöm kb..
üdvEl. Psy. Congroo.
-
ludsimon
veterán
válasz adamkaa777 #6384 üzenetére
Hali!
Inkább ne gyere szerintem isro-ra.
1 hónapja full lagos az egész szutyok, bugos mint állat nem mozdulnak néha a karik és csak egy restart javít rajtuk..
Menj másra csak ne erre a szar isro-ra..
undefined
-
ludsimon
veterán
-
joey0235
aktív tag
válasz ludsimon #6385 üzenetére
Hidd el ludsimon-nak teljesen igaza van keress privát szervert vagy ksrora menj nem éri meg kínlódni isron sőt hogy majd nem a privát szerveres kari árak is olyanok mint az isro nem sokkal vannak lemaradva és a privátot legalább élvezed nem kínlódsz vele.
-
adamkaa777
senior tag
válasz joey0235 #6388 üzenetére
Sajnos már még 1 karit nem fogok "kézzel" húzni. ezért ksro kilöve (amugyis thome felhasználok nem tudnak csatlakozni ksro-ra sajnos ) isron-n van free bot és beenged elsöre. sajnos én anno nekem az volt a játékélmény hogy beengedet 1-2 ora után
Privát szerver meg hát.. voltak rossz élményeim ecsro-val.
Te meik szerveren játszol ?
Ui.: Valaki tud más letöltési formát mint ez a fos p2p mnem jön rendesen és ha megálítom előröl kell kezdeni.El. Psy. Congroo.
-
joey0235
aktív tag
válasz adamkaa777 #6389 üzenetére
kSRO-n is van bot szerintem.
Ecsro már nincs, én jelenleg nem srozok,de voltam ecsro,sjsro,sjsro old,cazesro,nesro meg ilyeneken szerintem privát szerveren játssz, isro már nem a régi... No sacrifice, No victory ...
-
ludsimon
veterán
Ma mit láttam.
[link]undefined
-
-
ludsimon
veterán
plvl-hez kellett 1 db kis low szar kari h még többet kapjunk.
Meghalt és bosszankodtam is rendesen...Aztán beugrott mintha lehetett volna régen olyat, hogy Lv20 alatt visszateleportálni ahol utoljára meghalt.
Nem ismertem const-ba, vagy samiban hol lehet, így Janganba mentem beállítottam ha meghal oda menjen és ott rögtön tudtam hol van az ahol vissza lehet teleportálni.
Ez egy igen jó dolog!
Eddig 2x futottam oda mert meghalt + dc és baromi messze van Taklamakan kézzel.undefined
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest