Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgab
aktív tag
Szerintetek int/str-et lehet keverni? Úgy, hogy mondjuk nem csak intes party, hanem int/str..
Intből csak wizzard/bard-ra gondoltam, str-esból meg rogue és warrior..Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
ludsimon
veterán
Én meg kipróbáltam majdnem full npc settben mire képes a dagger.
Hát amikor először a kokoruba ilyen 15k-t toltam prick-el elállt a lélegzetem.
Bowwal basszus Lv69-en Lv67 skillekkel nem cseszek belé ekkorát.Uhh, de nem bowosat kellett volna farmoltatnom ennyi ideig. De most már mindegy. 2 full avataros, úgyh a bow marad. Jó az pt-be.
Egy brazil sráccal beszélgettem aztán segített kideríteni mennyi a maximális dmg-je a daggernek.
Ennyit sikerült kihozni Lv58-as warlock/cleric debuff/bufferrel.
Én majdnem full npc szettben.
Fegyó Lv60 +0 és nem sox hanem sima.Szerelem első látásra ez a kari!
Szerk.: PH!-n is szépen átállt az óra. Téli idő szerint most 2 óra lenne.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
borgab
aktív tag
Harcikoca* előre lettek farmolva a karik? Ha nem hanyas gapba toltad ?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
ludsimon
veterán
válasz joey0235 #5763 üzenetére
borgab-nál eddig tartott a türelem.
Csak akkor nem tudom minek vette meg farmolás címszó alatt azt a 100-as wizzardot.Szerk.:
Ha sikerül alkut kötnöm akkor lehet 2,5-3k/db-ba megveszek 2 karit.
Egy Wizz/bard 83Lv FF90 és egy asszem 80-as warrior/cleric.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Még egy kérdés!
Premium silket vett már valaki innen?
iBot kommentek között olvastam olyat, hogy valakit kibannoltak az miatt mert premium silket vett.
Nem értem miért.
Ezeknek a weboldalaknak is meg kell venniük valahol...Ezt néztem ki a dagger csajomnak:
Édes lenne benne.
undefined
-
-
ludsimon
veterán
Haj majd ráér később.
Hétfőn megveszem nehogy kedden kiszedjék, mert képesek...Közelről
Szerintem kifejezetten jól áll neki ezzel a hajjal.
Mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
undefined
-
harcikoca
senior tag
[link] goldminerek csatasorban
AMD+Ati powee'R
-
rolkaDb
aktív tag
Harcikoca te Saturnon is játszol végül is?
-
borgab
aktív tag
Goldbotokat töröltek ? Mert most mintha sokkal kevesebben lennének minden szerveren még csúcsidőben is .
Jó ezt látni..Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Megint megállt az élet..
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
harcikoca
senior tag
de felbasznak ezek a statue of justice-k mikor belerakják a scriptembe....
AMD+Ati powee'R
-
ludsimon
veterán
Jelentem, most kaptam meg az id/pw-t! Nagyon örülök neki!
Emailt a váltáshoz ha megkapta a pénzt akkor kapom.Nagyon durván zúzok vele mint az állat.
Ctf-en ilyen 77 és 79 közöttiek voltak velünk és úgy zúztam be az ellent a Lv83-as wizz/bard-al mint a fene.Tényleg FF90-ig, mert van neki szépen sp-je.
4000Ft-ért ingyen volt. Egy holland srác is mondta nekem, hogy "lolz, that is fckin' cheap"A storage-be moon 95-ös fülbevaló, van devil is meg mindenféle. Gold egyedül 3millát kaptam csak rá, de kit érdekel!
Nyomhatok taxit, meg bármit amit akarok.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
2 plvl karival remélem holnap 18 óráig összejön a 17000 sp + 6 Lvup.
Uppal nem lesz gond, mert 50% exp helperem még van. Csak az sp legyen meg.
Ha eddig napi 25-26k sp megvolt 1 plvl karival akkor csak össze kell jönnie 2 plvl karival a 17k-nak. Mert holnap 18 órakor kezdjük a wing pt-t.Szerk.:
Na most számoltam utána.
Anno ráhagytam jócskán és úgy számoltam, hogy kerekítettem és most pontosan kiszámolva ott állok, hogy +10k sp marad 105Lv-en (105FF-on), tehát elkezdheti az uppolást!![ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Most próbáltam ki az auto buff programot, ettől fostam mint az állat, hogy össze fog e jönni, de összejött! Warrior szépen osztogatja a buffokat.
Ráadásul most 2 db clientel vagyok fent, de az egyik hide-olva van. Nem tudom mit szólna hozzá ha előkapnám lehet megkergülne.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Jó lesz az a bowos forcernak.
Partyba a division elengedhetetlen. Rátolja a division-t aztán támad tovább.2 kari fog állni és buffolni, de ezt majd megbeszélem a haverommal mert 2 'nagy pazarlás', hogy csak áll.
Az a baj, hogy egyiknek sincs meg a bard támadó skilljei és tudjátok, hogy ha átvállt staffra akkor elmegy a tambour.Ilyenkor mit lehet tenni?
Wizzard/Bard, Cleric/bard, ezek lennének a buffosok de a wizz/bard-nak nincs semmi bard skille húzva a noise-n, meg a swingen kívül.Mostani állás szerint csak 1 wizzard támad, de hát az nagyon kevés..
Úgyhogy a bard amit mondtam abból mégiscsak wizzard lesz. Így lesz szegényes 2 wizzard.
Warrior buffereket tolja meg mobokat hívja magára.
Dagger támad. Bow meg debuff+támad.Havernak 4, nekem 4 karim van, így alkotjuk a 8-as pt-t.
Csak én félek tőle, hogy 2 wizzard nem lesz elég.
3 wizz kéne pedig.
Cleric/bard, ennek tényleg csak állnia kéne mert váltogatja a fegyót, wizz/bard meg támadnia is kéne de wizzként.Az új kari amit vettem az meg nem fér be már a pt-be.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz harcikoca #5795 üzenetére
Nem, itt nem ez a 'gond'.
Hanem a haveromnak 2 karija áll, nem az én karim.
Neki a cleric/bard és a wizz/bard is áll, de ez így egyáltalán nem lesz jó.Majd szólok neki, hogy a cleric/bard-nak kéne húzni a bard támadó skilleket és a wizz/bard-jával meg wizzként támadni kellene én meg akkor abból a másik kariból bardosat csinálok és akkor 1-se állna.
undefined
-
borgab
aktív tag
Úgyszintén nincs semmi téma..
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Elkezdtük a wing partyt!
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest