Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozs
tag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon TV témában,ezért szeretném a segítségeteket kérni. 2 TV került szóba UE40F6320 vs UE40F6500. A második feláras 20 papírral kerül többe. Nappaliba kerülne elég sokat használnánk,főleg HD tartalmak lejátszására,hébe hóba a gépet is biztos hozzádugnám. Megéri e felárat a 2. termék,és egy rövid indoklást ha kapnék azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is!Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
Kozs
tag
Hali!
Tegnap óta egy Samsung F6500 boldog tulajdonosa vagyok!
Az lenne a kérdésem,hogy van egy LG LH-D6235 típusú házimozi rendszerem,nem épp mai darab de szerintem működnie kellene. Tehát az lenne a gondom,hogy az erősítőt hiába hozzádugom a TV-hez többféle kábellel is, nem tudom megoldani,hogy külső hangszóróként használja,vagy felismerje mint házimozi rendszert. Csak akkor szólal meg,ha fülhallgató kimenetre kötöm,de ez nem éppen a legjobb megoldás. Hozzáteszem ha set top boxhoz dugom akkor megfelelően működik. Lehet,hogy egyszerűen nem kompatibilis a 2 eszköz egymással,de szerintem valahogy közös nevezőre lehet hozni őket. Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
Kozs
tag
Még egy akadályba ütköztem, a képernyő tükrözéssel(screen mirroring) opciót telefonnal megtudtam oldani,notival(samsung np350v5c) is elérhető ez az opció valahogyan?
-
Kozs
tag
Sziasztok, Samsung F6500 böngészőjére lehet valahogy ad blockert varázsolni?
Ha nem ide kellene feltennem a kérdést,akkor előre is bocsi.Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
Kozs
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Televízió készüléket szeretnék vásárolni,kis szobába,elsősorban ps4-hez/monitorként használni. 2, maximum 3 méterről használnám,szvsz 80 cm körüli képátmérő elég lenne(de ha van kihagyhatatlan ajánlat nagyobba,azt sem bánom). A Smart funkciók sem jönnének rosszul,(nem kellene rádugdosni a lapost ha filmezni akarok). Van a családban már egy F6500,megvagyok vele elégedve,szereti mindenki,ezért bátorkodnék ismét Samsungot választani. Mivel családos ember vagyok,és elsősorban saját célra szeretném vásárolni,nem szándékozom rákölteni a család félrerakott arany tartalékát,ezért fontos lenne az ára is (tisztában vagyok vele,hogy nem 30-40K-s tételről beszélünk,de meg kellene fogni amit meglehet).
Köszi előre is!
-
Kozs
tag
válasz sandró60 #63524 üzenetére
A 3D képesség nem szempont,nem használnám ki,ha 3D élményt várok akkor kiülünk a párommal a nappaliba,szóval nem szeretném érte kifizetni a felárat. Plusz az asszony lehasalna,ha hazahoznék még 1 ugyanolyan TV-t. De azért köszönöm.
nightshadow: Elég vonzó árral bírnak az általad tanácsolt készülékek, köszönöm szépen a remek segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest