Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Samsung smart tvn-nel youtubon sehogy sem tudom allitani a minoseget??
Mert nagyon gaz ha gondolja magat 240p-be jatszik le a full hd vidiket... Wifi elvileg jol jon.. -
adp
őstag
mit lehet tenni hogy a youtube app ne a leggyatrább beállításon játssza le a vidit amit nézni akarok?
Samsung smart külön wifi stickkel, elvileg a wifi jól jön -
adp
őstag
Aki használ tu8002 vagy tu8502 tipusú tv-t attól szeretném kérdezni, hogy ezek viszik a 4k-t akadásmentesen külső hddről vagy pendriveról? tu7172, gondolm így a 7es széria nem viszi akadálytalanul.
Esetleg az Ru7400? Kommentekben azt olvastam viszi. Most láttam 55ös méretben 160-ért, a tu8002 is 160 a tu8502 183. Ha lehet nem költenék rá csak 160-at. Amúgy ez minek a hibája hogy a tu7172-ön akadokik a 4k usbről. Egy fórumos írta aki BF-kor vette 65ös méretben, bár gondolom mindegy hogy 55 vagy 65, nem azért szaggat. -
adp
őstag
Aki használ tu8002 vagy tu8502 tipusú tv-t attól szeretném kérdezni, hogy ezek viszik a 4k-t akadás mentesen külső hddről vagy pendriveról? t
-
adp
őstag
válasz ibizadance #144729 üzenetére
Szia. Ahogy látom neked tu8002 tv-d van, az lenne a kérdésem, hogy a tv lejátsza akadálytalanul a 4k-t usb-ről? csak mert azt írták itt hogy pl a tu 7100-es nem igazán, azaz akadozva játsza le. 8-as szériás tvt akarok venni, és nagyrészt usbről filmeznék, így fontos lenne tudni
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz Celtis #144783 üzenetére
Ez egy jó ötlet, remélem belemennek az eladók. Nem szeretnék média lejátszót, meg több távirányítót. Pár napig volt egy c715-ös TCL-em az tudta, akkor egy Samsungnak is tudnia kell.
Egyébként valaki mondott egy olyan opciót is hogy kodin játszla le, úgy éri el wifin a tartalmat számítógépről vagy mi, nem is kell az usb -
adp
őstag
válasz paatrick #146102 üzenetére
baromi érdekes, nem lehet, hogy ez valami hibás példány? Beállításokkal próbálkoztál? kb tényleg mint egy IPS olyan, RTINGS-en nincs róla , ami mondjuk rohadt fura, hogy a legerősebb "hagyományos" LCD tv-ről nincs, a gagyibb 7-esekből meg 2-ből is van, viszont a tu8002-nek meg jó pontokat adtak a feketére... [link] ami elvileg picit gyengébb?
-
adp
őstag
válasz alcapone386 #146155 üzenetére
Szerintem próbáld meg az elsőt most 135 az emagon, ha nem jön be visszaküldöd.
mihaly13: azért elég sokan elégedettek a 7-es szériával, ha kifog egy jól sikerült panelt akkor nincs vele gond. de ha kifog egy fos 8500-t mint fentebb akkor lehet pislogni
-
adp
őstag
Samsungéknál az idióta nevű LS03T-vel mi volt a cél? lényegében q70, q80 áron.....
-
adp
őstag
csak úgy halkan jegyzem meg, hogy idéntől a 65 tu8502 IPS panellel készül, az LG 65NU74 pedig VA-val..... :D :D Most voltam a MM-ben és mondta az eladó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Külpolitika
- Autós topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kupon kunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest