Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz Wellin9 #144733 üzenetére
Biztos, hogy nem dől sehova. Kis túlzással majdnem olyan nehéz a talpazat+tartó mint maga a TV. Nem azt mondom, hogy atomstabil, de tartja rendesen a TV-t.
55Q80T-m van... Ezen középen tartó talpazat van nem pici szélső lábak.A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Celtis
veterán
válasz Wellin9 #144733 üzenetére
Nyáron többen panaszkodtak, hogy a Q82R oldalra dől a hibás talp miatt. Szóval nem képtelenség, de lehetett az oka szerelési hanyagság is a boltban.
szerk: tudom, hogy most más típusról van szó.[ Szerkesztve ]
-
-
Sonex79
aktív tag
-
stemplar07
őstag
válasz Wellin9 #145363 üzenetére
ha ennyire kényes vagy erre (jogosan, ha úgy veszem, bár van aki észre sem veszi, de pl tenisz nézéskor pl. azonnal jól látható) akkor ott az Rtings eleve a Q80T-re a DSE-re 7,3-at adott, a Sony X900- ra 8,3-at ... ha beütöd a YT-ra hogy DSE samsung Q series ,jópár Q szériát talál..sajnos..Q65/80/90/95 .. ha csak kicsit is olyan, onnantól a szemed ezt fogja azonnal észrevenni .. ( és h ne legyen egyszerű az X950 DSE 7,6 ) egy ,,enyhe DSE-t gariztatni 14 nap elálláson túl ? háát sztem nem egyszerű ..
-
wallace 234
őstag
válasz Wellin9 #145363 üzenetére
Nekem Q80T van mikor meg vettem, meg is néztem, hogy mennyire látszódik vagy nem. De úgy tűnik,szerencsém van mert nem nagyon látszik a Dse. Sajnos ez mindegyik tvnél elő fordulhat. De ha zavaró vissza küldöd 14 napon belül, ahogy írták is! Mert ha ki szúrod onnantól kezdve nem látsz mást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Opel topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest