Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Szolgáltatónál(Tel***m) vásárolnék tv-t , a q80T néztem ki. Tényleg xarabb az ue verzió az USA/UK -nál , érdemes megvenni részletre? a méret 55-vagy 65".
Köszönöm.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Van itt valakinek Q80T tipusu tv-je? Nagyon hajlok a vételére , de szeretnék olvasni felhasználó tapasztalatot.
Köszönöm.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Akkor 3 méternél nézve 55 vagy 65 " a jó méret?
Köszi.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
A Q80T -n csak F dugós koax bemenet van?Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz Kender23 #142482 üzenetére
Hali.
Rtings.com és HDTVtest youtube csatorna. Én öket használtam + saját és párom megfigyelései.
Ne felejzsd el a SD adásokhoz külön kell némi állitás, mert a fent emlitett csatornák csak HDR és game módhoz adnak támpontott.Szerk.: Nálam a q80t nél fura mód nincs Freesync állitási lehetőség. Lehet azért mert a Q80T magyar gyártású? és a legujabb firmware van fenn?
[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz undercover #142503 üzenetére
Szia.
A Rting.com és Hdtv youtube csatornája. Ami csak támpont az európaiaknak , mert az EU verzió(nekem is Q80T-m van.) eltér az usa ,talán az uk verzióktól is.(tükrözödés mentes felület kisebb betekintést,és szinhüséget adó rétegtől). A tavalyi R széria mindenben jobb mint az idei T széria. Amit kzkz kolega is írt , minden SDR , HDR tartalmat külön kell belőni(nekem egy PS4 pro van a tv -re kötve) ott külön -külön kellett beállitani mindent, amit megjegyez a tv.
Kérdés az pl firmware frissités után is megtart minden beállitást? Ha haza érek , lessz rá időm , lövök pár screent,hogy nekem milyen beállitásokkal megy a Q80T.
Én és családom megvan elégedve a tv -vel. Még finomitani kell rajta,szokni pár dolot a távirányitón , idegesitő hibát még nem találtam(kopp,kopp). 10 éves tv-t váltott.[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz undercover #142535 üzenetére
Hali.
Én fogtam magam, az MM-ben vettem egy Hama UltraHighSpeed (8k120hz) kábetl 6690 - ért a PS4 hez(1db volt csak!!). Más külső eszközt nem szándékozok kötni a tv-hez, set-top-box-hoz pedig nem tom kell-e.[ Szerkesztve ]
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is Q80T van , gyors,szuper képminőség.
Viszont azt tudni kell , hogy a magyar és az usa/uk tv-k nem ugyan azok.
undercover tagnak adok igazat.
Van pár tapasztalatom amit megosztanék:
-Firmware vrissitéssel várj mig a tv feldobja magától(pont az magyar-usa készülékek eltérése miatt!( pl a 1402.6 verziónál már nem kapcsol át automatikusan tv-ps4 módban!)
-világos helyen ne akarj konzolozni!(PS4 pro Ghost of tshusima Legend módja játszhatatlan, ami brutálisan sötét)
-SDR,HDR-t külön kell beállitani game módban (youtube.ratings.com)
-Film mód minden másra (HD-UHD tartalomhoz)(youtube.ratings.com)
-SD tartalmat ritkán nézek, ott szemre beállitottam.[ Szerkesztve ]
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok Q80T hez új 1403-as Firmware. De pass ,hogy mit változtattak.
[ Szerkesztve ]
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Adva egy Q80T tv új firmware update után megjelent egy HGiG opció , amit nem tudok bekapcsolni sehogysem , azt mikor tudom bekapcsolni?
PS4 pro ,game módban sem engedi a tv,hdmi 2.1 kábel a megfelelő helyre csatlakoztatva.
Különösebb fejfájást nem okoz a hiánya, de tesztelném a funkcióját.
-
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Samsung q80T tvhez szertnék külső 2tb hdd-tvenni,amiről filmeket nézünk.
Van ajánlott tipus ?
Jelenleg egy 1tb WD MyPassport Ultrát használok.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
2 TB -osHdd-t vennék a tv -hez film nézéshez . A tv (Samu Q80T)
Melyik gyártótól ajánlanátok Hdd-t?[ Szerkesztve ]
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Azt tudni lehet , hogy a HBO Max applikációt mikortól lehet letölteni a tvhez?
Egy 2020as Q80-m van.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Adva van egy Q80T(2020as modell).
Volt egy firmwire frissítés és egy reset a beállításoknál.
Aztán mindent újra állítottam (HDR,SDR+Game mód).
A következőt csinálja: Ha eszközt váltok, mindig a Természetes kép beállításokra kapcsol a tv. Teljesen mind1 hogy, konzolról - tv adásra , vagy streaming szolgáltatás - tv adás.
Mindig a Természetes kép beállításokra ugrik és nem a Movie kép beállításokra! Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Új Firmware 2020as Q80T szériás tévékhez(2501.2)! Esetleg valakinek infója,mi van benne?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest