Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
0629
csendes tag
válasz gorje #148490 üzenetére
Szia! Nekem egy 32EH4000 karácsonykor produkálta ugyanezt. Az ünnepek alatt volt időm olvasgatni, szinte kivétel nélkül a háttérvilágításban levő led hibáját hozták fel. Elég, ha 1 db elromlik, akkor már letiltja az összeset. Konzultáltam 2 szerelővel is, 20-30 e.Ft -ra taksálták a javítást. Nem vagyok egy elveszett ember, szétkaptam a tv-t, a lednek semmi baja nem volt. Viszont a tápegység panelján volt egy kis púpos kondi. Kicseréltem ezt, meg a mellette levőt is és hipp- hopp megjavult a tv. 400Ft volt az alkatrészköltség, azóta is üzemel. Hülye vagyok az elektronikához, de ezzel szerencsém volt.
-
Celtis
veterán
válasz gorje #151458 üzenetére
Nyugodtan mehet wifiről, nem tud félremenni az upgrade.
Azért ez a készülék egy teljesen másik liga a tcl-hez képest.Arra figyelj, hogy a fóliát akkor húzd le a képernyőről, amikro a tv a helyén van, de akkor szedd le és csak azt amire rá van írva nagy nyilakkal meg betűkkel, hogy leszedendő. Valamiért a fólia kérdés egyeseknek komoly fejtörést szokott okozni ebben a topikban. Gondoltam megelőzöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
wallace 234
őstag
válasz gorje #151464 üzenetére
Talp nélkül csavartad bele? Talppal nem lesz gond szerintem.
belan #151463
Qn95 egy igen jó tv! Oled topikba se szeretik ha qledet ajánl valaki. Itt se kéne divatnak lennie! De ez persze csak az én véleményem.
fulton#151465
Otthoni körülmények között azért mást mutatna a tv! Videó alapján dönteni vagy bolti körülmények között nem nagyon lehet, dönteni. Másik videón a Qn95 jobb képet produkált mint az oled. De ki mit lát. Egy biztos mindkét tv nek van előnye és hátránya is. -
wallace 234
őstag
válasz gorje #151470 üzenetére
Tedd fel a talpát és úgy próbáld meg, van mikor nehezebben kap bele, de ha nem bírod be tekerni akkor sajnos csere.
belan #151471
Nálam is járt Qled jó pár darab, oled mellet is volt, egymást mellett. Annak ellenére idején, jóval nagyobb volt a különbség az oled javára. Volt oled tvm nem is egy! De persze nem 5 db
Qn90 sötét szobába bőven adja amit kell, sötét részletek is nagyon jó! Nincs hiány érzetem, hogy de kéne az oled. De ahogy írtam kinek mi tetszik. Több kinti tesztekbe is írják, nincs egyértelmű döntés, mert nincs olyan, hogy legjobb tv. Mert az emberek se egyformák. Ami inkább dönthet az a felhasználási szokások. Ill ki mitől fél pl beégés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest