Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckie2
őstag
Srácok, pár napja vettem egy S3 LTE-t és most vettem észre, hogy fekete háttérnél a képernyőn néhány helyen annál is sötétebb fekete foltok vannak. Ez általános vagy egyedi hiba? Garanciába visszaküldjem?
-
myckie2
őstag
Szerintem a T-mobilnál rendeld, az a legbiztonságosabb. Amit linkeltél az egy szánalmas oldal a többi GSM boltalt együtt. 1 év gari van a készülékre (aminek a minősége eléggé megkérdőjelezhető, a többi hónap csak software gari ami semmire se jó), csak a készüléket adják neked semmi mást. Szerintem érdemes azt a pár ezer forint többletet fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz Koncipappa #1883 üzenetére
1. Nem tudom. 4G használatával persze, hogy lenne különbség.
2. Ki lehet kapcsolni a 4G-t.
3. Szerintem semmi. -
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #1934 üzenetére
3D alkalmazásokban az SP lealázza az S3-at. A kijelző pedig egyén kérdése.
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #1936 üzenetére
Csak kijavítottalak. Kijelző ügyben mint mondtam nem lehet ajánlatot tenni. Napon láthatóság lehet kérdéses, de pl. én nem gyakran használom kültérben sokáig a telefonom. Amennyit használom arra ez a kijelző is tökéletes.
Amúgy nagyon huncut ez a telefon. Fényképezni akarok 5%-nál erre kiírja, hogy akunak túl alacsony a töltöttsége és nem enged fényképezni. De azért még 30 percig hallgattam zenét, néztem rajta videót és intéztem hívásokat.
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #2242 üzenetére
De erősebb grafikus chip! Ezt ne felejtsd el megemlíteni. Az már mellékes, hogy a telefon belassul szinte minden használatkor.
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #2317 üzenetére
Abból se mindegy, hogy milyen gyártmányt nézel. Az újabbak már más kijelzőt kaptak ott is.
-
myckie2
őstag
válasz Syncmester #2335 üzenetére
Egy Galaxy J?
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #2370 üzenetére
Most nagyon szerencsés aki most akar telót venni. Úgy néz ki várnom kellett volna 1 hónapot a telefon vásárlással. Én hülye meg azt hittem, hogy alig lesznek akciók.
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #2372 üzenetére
De még csúcskategória! Csak azt már nem tudom, hogy pontosan hanyadik S4 variánsa.
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz monsanto #2378 üzenetére
Ne karcosodjon? Előlap biztos nem fog de hátlap nálam (tok és egyéb nélkül) kopik mint az isten nyila. Amúgy szerintem menj az S3-ra. Nem 4G az igaz, de az S4 mini nagyon sokszor belassul, Youtube videók minősége pocsék, mert nem tudod átrakni a videót HD-ra, míg S3-nál gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz BigBlackDog #2405 üzenetére
Igen sajnos ez nekem is nagy gondom. Nézem a telefon kijelzőjét, hogy én most milyen frankó képet fogok csinálni, erre amikor fotózok egy életlen valami az egész...
-
myckie2
őstag
A telefonra valaki tud valami programot amivel a fényerőt még lehetne csökkenteni, mert nekem este még minimumon is kiégeti a szemem.
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #2505 üzenetére
Sajna még az is túl fényes.
-
myckie2
őstag
Amúgy gördülékenyebb lett a telefon az alkalmazások lapozásakor?
-
myckie2
őstag
válasz freeknight #3151 üzenetére
Ezt rosszul tudod. Amikor megjelent a magyar 4.1.2 Galaxy SII-re, még abban a hónapban megjelent a T-mobilos verzió is.
-
myckie2
őstag
Amúgy srácok, a Sapphire Black verziónál nektek is különbözik az előlap és a hátlap színe? Mert a hátlap csak sima fekete. De én Sapphire Black-et vettem. Erről nem tájékoztattak. Megyek is a T-mobilhoz.
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz freeknight #3455 üzenetére
Én simán ki tudtam rakni oda a widgeteket és az ikonokat is.
4.3 előnye: minimálisan jobb grafikai teljesítmény, átlátszó státusz bar
hátránya: néhol meg meg reccen még resrt után is, pár dolgot kivettek pl. már a billentyűzetet se tudom a Facebook al szinkronizálni, felesleges programok, energia gazdálkodás már nem olyan hatékony. -
myckie2
őstag
Még egy észrevétel. 4.3-ban az írás húzással egy katasztófa lett. Szavakat nagyon sok esetben nem tud ragozni, nagyon sok szót egyáltalán nem ismer és külön ragokat se tudok már írni. Ha véletlen rossz lenne a szó végződése akkor az egész szót törli valamiért... Nem értem ez a része miért lett hülyébb...
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz freeknight #6105 üzenetére
Ha karcos a hátlap én is simán kihívhatom őket, hogy cseréljék ki? Igaz egy csúcstelefonnál (ami hamár nem fém, vagy valami jó kopásmentes plasztik) elvárható lenne.
-
myckie2
őstag
válasz freeknight #6153 üzenetére
Pont most 4 hónapos nekem is, de azt hittem garanciát csak akkor hívhatok ha valami komolyabb dolog van pl, hibás kijelző vagy teljesen rossz aksi. Akkor a vizsgáim után kihívom őket, mert már az első hónap után durván zsebkopott lett a telefon.
-
myckie2
őstag
válasz freeknight #6164 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Még azt is hozzátenném, hogy a Nexus 5 kijelzője elé egy szürkés matt védőréteget tettek a megszokott sima tükröződős üveghez képest ami a színeken és a képernyő élvezeti értékén is nagyon sokat ront. (egy LG G2-höz képest) Persze van előnye is a szabadban, de inkább hátránya.
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #6521 üzenetére
Akkor nálam miért nincs ilyen?
@kungzi : Gyári T-mobil 4.3.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest