Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz beholder00 #1086 üzenetére
báellítások menüben van talán névjegy alatt lehet visszaállítást.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
LouiS22
veterán
De mit akarsz "újrarakni"? Legfrisebb verzió van rajta? Akkor gyári beállítások és jónapot. Egyébként a mentés és visszaállítás menüpont legalján van a gyárizás.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
fireman3
tag
KIES nagyon felejtős.
Helyette rom telepítésre az ODIN ajánlott. Google a barátod, sok leírás van a használatáról.<Xiaomi MI 9>
-
Prien
addikt
válasz beholder00 #1266 üzenetére
Na ez jó kérdés, én sem tudtam cserélni a több ablak bekapcsolásakor. Elképzelhető,hogy nem is lehet?
A kevés is több a semminél.
-
dobobazsy
őstag
válasz beholder00 #1365 üzenetére
úgy gondolom ahhoz, hogy ez a funkció működjön egy alkalmazáson belül, ahhoz az alkalmazást kellett volna úgy megírniuk a fejlesztőknek, így tehát ez nem kivitelezhető.
-
dobobazsy
őstag
válasz beholder00 #1976 üzenetére
szerintem a gyári ROM-nál jobban nem bánik semmi az akksival, legalábbis ez az én tapasztalatom, de lehet, hogy tévedek.
-
Gergosz2
veterán
Messenger beállításainál vedd ki a notificationből a rezgést.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
LouiS22
veterán
Esetleg energiatakarékos módot kapcsold be, ha még nem tetted. Nem fog órákat hozzáadni, de egy picikét biztosan.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Prien
addikt
...és pakolj bele egy gyári 3000mah akkut és minden gondod megoldva
A kevés is több a semminél.
-
glaci
őstag
válasz beholder00 #2281 üzenetére
OTA frissítés nem hiszem, hogy alapállapotba tenné, az nagyon dúrva húzás lenne.
(Ettől függetlenűl, ha van valamiféle mentés a rendszeredről / programjaidról, az sohadem árt.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
addikt
-
glaci
őstag
válasz beholder00 #2305 üzenetére
Ez melyik launcher? (Nem értek hozzá, bocs, ha bugyuta a kérdés!)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
rycy
tag
-
Peet91
aktív tag
válasz beholder00 #2310 üzenetére
Az külön eszköz, ha jól tudom, a Nike-nak van ilyen okos karperece, amit tudsz párosítani telefonnal, és a telóra meg letöltöd a progit hozzá, és akkor tudsz különböző adatokat gyűjteni. Amit láthattál szerintem, az ilyen karpántos tartó, ami ezért jó, mert általában valamennyire vízhatlan, rgo tudsz esőben is sportolni, de búvárkodás értelemszerűen nem ajánlott, viszont ennyiben ki is merül a funkciója, hiszen egy sima tok, amit a karodra tudsz erősíteni.
Remélem kielégítő volt a válasz
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Balduran
tag
válasz beholder00 #3417 üzenetére
Nekem vol fém. Szép, de árnyékol. NFC nem fog menni. A GPS-t sokat keresi. A wifi is kicsit gyengébb lesz.
Samsung Galaxy S7 edge
-
Rem-X
senior tag
válasz beholder00 #3755 üzenetére
Szerintem ha a névjegyzéked szinkronizálva van a Google accounttal, akkor a gmailből le tudod menteni exportba CSV-ba... legalábbis így dereng
Try again, fail again, fail better!
-
trokigabi
csendes tag
válasz beholder00 #3755 üzenetére
Ha 4.3 van,akkor kies 3.
-
törölt tag
válasz beholder00 #3784 üzenetére
Nekem volt ilyen, hiába állítottam be a wifit, hogy alvó állapotban kapcsoljon ki, nem kapcsolt ki. Feltettem a LUX-t és FR, de nem volt jó. Tegnap feltettem a NEE-t és FR, de itt sem jó, megint egész éjszaka ment a wifi. Szóval nem tudom mi lehetne a megoldás... Bár nekem úgy tűnik az FR nem állít vissza mindent rendesen.
(#3782) brd
Legközelebb hétfőn tudom megnézni ugyanazt a kábelt, itthon jól tölt USB-ről is, lehet a másik megsérült utazás közben, amit sajnálnék, mert az volt az eredeti. -
Gergosz2
veterán
válasz beholder00 #3784 üzenetére
ez rendben van, hiszen egész végig be volt kapcsolva a Wifid.
De egy FR mindenkinek különösen ajánlott a 4.3 felrakása után!
-
Rem-X
senior tag
válasz beholder00 #4706 üzenetére
Szokásos... Restart és jó lesz... "mdm_hsic_pm0" kernel wakelock okozza de még senki nem jött rá mi ez...
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
félisten
válasz beholder00 #4815 üzenetére
Nincs az a jó b*zi isten, hogy wp-re cseréljem
-
törölt tag
válasz beholder00 #4815 üzenetére
Miért nem Nokia topicban kérdezed?
-
félisten
-
LouiS22
veterán
válasz beholder00 #5040 üzenetére
Nekem nem volt. Ja, hogy maradtam régi bootloaderen? És vígan 4.3-azok?
-
BigBlackDog
veterán
válasz beholder00 #5253 üzenetére
Note 2-ről portolt billentyűzet tudja ezt, egy jó ideje azt használom én is. Talán innen szedtem le még anno.
-
Akidobos74
aktív tag
Én a Könnyű magyar billentyűzet nevű progit használom. Elsőre furi, de nagyon hamar megszoktam és gyorsgombokat is lehet beállítani gyakran használt szavakhoz, szmájlikhoz, amúgy rengeteg szmájli is van benne. Szóval ajánlom. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Anysoft keyboard.
Próbáld meg én is ezt használom a telefonon meg tableten is. Van hozzá egy rakat billentyűzet meg skin és kismillió beállítási lehetőség.
-
félisten
válasz beholder00 #5472 üzenetére
Nekem van samsungos. Nem egy nagy was is das. A telefon kijelzőjéhez képest a kimeneti kép fakó, és max 1080p/30Hz. A telefon kijelzőjét lezárva a HDMI kimenet is kikapcsol. Tehát filmezéshez kell hogy menjen a kijelző. Ilyenkor annyit fogyaszt a készülék, hogy a gyári töltő kevés hozzá. Én 2 amperessel tudom szinten tartani az akkufeszültséget.
-
Muki94
aktív tag
válasz beholder00 #5741 üzenetére
Regisztrálj.
Én is használtan vettem, sőt.. nincs számlám.
Ha megvan a pecséted garancialeveled, akkor él a dolog.
Cserélik, igen. De akkor már panaszkodj az akkudra is, hogy gyenge. -
félisten
-
kungzi
veterán
válasz beholder00 #6390 üzenetére
1 év utáni a hardverre szól. 1 évig csak a tartozékok garisak. 2 évig pedig a készülék. Ez a 2 év tolható ki ezek szerint.
-
xcel2000
aktív tag
válasz beholder00 #7051 üzenetére
Valószinü a hangerő gomboddal lesz a gond mivel biztonságos mód akkor jön elő ha bekapcsolás közbe megnyomsz valami gombot. (add home,bekapcs, hangerő fel-le )
Azér lesz a hangosítási problémád is.
Led/hangszóró/hangerő gomb egybe van egy szalagkábelen.(U.i: Samu szervizes vagyok)
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Méray
tag
válasz beholder00 #7051 üzenetére
Szia!
Ez akkor jött elő nálam, ha bekapcsolásnál nem rögtön adod meg a pin kódot, hanem bizonyos idő után.
Kikapcsolod, majd be, ezután újraindítod.
Azt hiszem így kell, de olvass vissza egy kicsit, mert van egy link, azt hiszem Louis fórumtárs linkelte be.
Üdv Méray!
-
freeknight
őstag
válasz beholder00 #8785 üzenetére
4.4.4 felrakása:
Először is, minden szükséges dolgot feltettem egy Dropbox mappába, innen lehet mindent gyorsan tölteni.
Először is telepítsd a Samsung USB drivereket. Ez nagyon fontos. Ezután töltsd le és indítsd el az Odint, de még ne csinálj vele semmit. Tedd a telefont download módba (kapcsold ki, majd kapcsold be úgy, hogy a power gomb mellet még nyomva tartod a hangerő le + home gombot is, a felkiáltójeles menünél pedig hangerő fel. Ezután egy androidot kell látnod, alatta DO NOT TURN OFF TARGET! Ez a download mód) és csatlakoztasd a géphez így a telefont.
Térjünk vissza az Odinhoz! Ha érzékelte a telefont, akkor lent a message részen írja, hogy xy added! Az utolsó letöltött fájlt (ez maga a rom) csomagold ki, elég csak a nagyobbat, a másik egy dll fájl, azzal ne foglalkozz.
Nagyon fontos, hogy az Odinban nem kell állítanod semmit. Minden jó úgy, ahogy van, te csak annyit csinálj, hogy rámész az AP gombra, és betallózod a kicsomagolt .md5 kiterjesztésű fájlt. Ezután kicsit várni kell, ha lecsekkolta a fájlt, akkor rámész a start gombra, és megvárod, amíg végez a telepítés.
Ezután még egy dolgod van, egy factory resetet csinálni. Knox nem ugrik, garancia megmarad -
szerzol
senior tag
válasz beholder00 #9492 üzenetére
FR-t neki, úgy sem tudod meg melyik kavart be.
Egyenként eltávolítva sem derül ki, mert mindig marad valami sz@r!
-
m1lan
őstag
válasz beholder00 #10149 üzenetére
Szabad RAM általában mennyi? Egy FR mindenképp ráférne.
Volt Lumiám, az ottani appok jelentős lemaradásban vannak, már ha egyáltalán kiadta a fejlesztő a rendszerre. Snapchat például pont nincs.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest