Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. Honnan tudom h az s2 őn gyári kernel és rom van e? amikor bekapcsolom a telót sárga háromszögben felkiáltó jel van, az mit jelent? Honnan tudom h frissithetem e jelly beanra?
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
rolii21
aktív tag
Android verziója:4.0.3
alapsáv verziója: I9100xxlps
kernel: 3.0.15-xxlpq-cl223505 se.infra@SEP-94#3köszi, elolvasom
[ Szerkesztve ]
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
rolii21
aktív tag
válasz edgelaszlo #12449 üzenetére
Szerinted ezzel a kernellel nem lenne gond ha frissíteném jelly beanra?
-
rolii21
aktív tag
válasz edgelaszlo #12453 üzenetére
Hát ha jól tudom akkor a kernel a rom alapja és a kernelhez kell romot választani h komatibilis legyen, szoval ha kies el frissitem jelly beanra akkor nem rontom el a telefont?
-
rolii21
aktív tag
Nincs fenn a kies a gépen még. Nekem túl bonyolúlt sajnos a többi lehetőség. Mit értesz az alatt h a kies nem megbízható?
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. cm 10.1 van a telomon, utolso frissitás után a billentyü mindig bezárodik hiba üzivel és a frissitás is bezárodik a telon. Mit tudok tenni?
-
rolii21
aktív tag
válasz LLRobi #30677 üzenetére
Nekem nagyon bejön a cm 10.1. Nem akad, nem fagy. Nem indul ujra... Egyetlen problémám h melegszik a telefon, de le vettem 800 mhz re a z órajelet és már nem melegszik, és nem is akad igy sem. Másik meg h nem tudták megoldani az fm rádiót azt hiszem. De kétség kívül nagyon jó rom.
-
rolii21
aktív tag
válasz Painkiller77 #30713 üzenetére
Ha jól tudom 18 ezer ért cserél alap lapot fagyálló. De meg kéne próbálni szét szedni, akksi ki... Es 1- 2 napra rizs közé rakni.
-
rolii21
aktív tag
Ugy vettem észre h annyira nem számit árban ha van hozzá valami plusz. De próbáld meg, én azt mondom sok érte 60...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kupon kunyeráló
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest