Hirdetés
Aktív témák
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz turbobusa #47152 üzenetére
160ezer Forint alatt kártya függetlenül lehet hogy nem lesz, de szolgáltatósan már más a helyzet. (én anno ezt a telefont hivatalos tmobile megjelenéskor vettem viccesen olcsó áron -92ezer Forintért- ami azóta csak emelkedett és miután most kaptam egy vadiújat a té szervíztől nem hiszem hogy sokat fogok bukni nyár elejéig abból a ~90ezres összegből)
na most szerintem megjelenéskor az s3 se lesz sokkal drágább hasonló konstrukciók mellett (a samsung telefonok egyáltalán nem olyan szemtelenül drágák mint a nokiák, szerencsére) [valamint a szolgáltató mellett szól az is hogy lehet kérni készülék biztosítást is ami azért ilyen kaliberű telefonnál számomra elengedhetetlen]
úgy hogy szerintem ha neked nem sürgős a telefon vásárlás akkor várj ha nem is az s3 megjelenéséig de legalább a bejelentéséig (ami ha minden igaz az idei MWC-n meg is történik ami február végén esedékes) és ezáltal eldöntheted hogy megéri neked az pár hónap várakozás egy jobb telefont vagy nem. (ha az a típus vagy aki 5évre vesz telefont akkor szerintem várd meg az S3-at nem fogod megbánni )
de hogy szerény telefonunk mellett is szóljak pár jó szót, szerintem nem kis teljesítmény az se hogy a lassan 1éve piacon lévő telefon még mindig a legjobbak között tekinthető, SŐT ha a kijelző felbontástól eltekintünk verhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz muveszur #47197 üzenetére
jó... a tájékoztatásba ezt tényleg nincs benne meg fura az ügyintézés is, de én könnyen eleget tudtam volna tenni a problémájuknak: betöröm az egész képernyőt, máris a kár befolyásolja a működést és egy szót nem szólhatnak. most az hogy éppen hogy csak megreped a telefon oldala és máris a készülék biztosításhoz nyúlok az kicsit luxus ezt azért te is beláthatod.
de amúgy én olyan esetekre gondolok hogy víz éri a telefont vagy ne adj isten ellopják. na most ezt havi 2ezerért úgy hogy ha valami történik akkor kb 15ezer Ft-ért kapsz egy új mobilt nekem meg éri.
szerk: az meg a másik hogy bármikor lemondhatom...
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
az első részét nem nagyon értem miért nekem címezted...
a második részére meg annyi hogy a galaxy s2-t is megjelenéskor vettem meg és nem bántam meg. voltak gyermek betegségei (még talán most is vannak) de elég gyorsan jöttek a custom romok amik sokat segítenek a telefonon, úgy hogy én azt mondom hogy nekem belefér. (az is benne van a pakliba hogy utálok várni sajnos ez nagy hibám de nincs mit tenni)
muveszur: igen ez így azért már gázosabb
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
8 gigás nincs, csak 16GB/32GB.
a maradékot a rendszer lefoglalja magának. (pl. a lefoglalt helyből 2GB a programoknak van fenntartva).
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz C.Brigante #47901 üzenetére
ja bocs hogy nem offolok állandóan...
remélem a sok "okos"-nak még sokáig ilyen telefonja lesz és nem fog átjönni flamelni az s3 a topikba...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Sanci789 #48056 üzenetére
a drivereket aszerint kell kiválasztani hogy milyen telefonra adták ki. (nvidia plugin értelemszerűen a tegrás játékokhoz kell és így tovább)
külön lehet beállítani az MSAA-t (ha jól emlékszem csak akkor érhető el ez a lehetőség ha a BETA EGL driverrel együtt telepíted a cf plugint)
a különböző driverek a különböző telefon processzorokat jelzik (pl. qualcomm - sony ericsson, powervr - samsung galaxy s, nvidia tegra - lg optimus x2)
feyce: ahonnan letöltöd legtöbbször kiderül az is hogy milyen telefonra írták, ha nincs leírva pár perc googlizással kideríthető...
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz rankesz #48659 üzenetére
most még én se nagyon tudom elképzelni, de mint a hír tartalmából is kiderül a most az igen csak távol van még sajnos... (lehet hogy még nyár végi megjelenés is korai lenne???)
addigra viszont ez a telefon már nem fog úgy tündökölni, sokaknak nem lesz kérdés hogy váltsanak
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Berguson #48727 üzenetére
inkább a sammobile-t nézd a samfirmware meg szűnni. (már nem is frissítik)
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona
innen meg a I9100XILA2 fw-t.
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Menthirist #49169 üzenetére
nekem lassan 3éve van amoledes telefonom egyiknél sem tapasztaltam beégést.
ismerőseim körében is sokaknak van ilyen telefonjuk és ők sem tapasztaltak beégést.ettől függetlenül létező dolog (bár én úgy tudom cserélik garanciába)
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz C.Brigante #49202 üzenetére
1hónapos 2év gyári garanciával? jó lesz az 100+ nak is.
Menthirist: az is érdekes hogy itt az 1 év alatt egy két embernek égett be a képernyő.
amit meg az a srác ír nagy marhaság, a HTC azért tért át amoledről SLCD-re mert a Samsung nem tudott annyit legyártani amennyire a HTC-nek szüksége lett volna.[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz klevente #49229 üzenetére
még mielőtt a sok "segítőkész" ember miatt elsiklanánk a kérdéseken válaszolok.
még nincs, ha lesz itt találod meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278
surgery: sokan használják az illusion romot: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20520714
checkromot: http://checkrom.com/
én criskelo-t használok: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836mindegyikbe van magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz kriszpowa #49261 üzenetére
a GTA 3-at rosszul portolták erre a telefonra az sokaknak kilépked, az avatart és a másikat nem teszteltem, próbálj olyan verziót leszedni ami erre a telefonra van.
igen betallozód és mehet!
modern combat sorozat, shadowgun, 9mm, gangstar részek, osmos hd, minecraft
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz horvathkrisz #49361 üzenetére
kilövöd feladatkezelővel!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz JohnnyVms #49375 üzenetére
hányas cwm van fent? (ha van benne külső sd kártya azt látja-e a cwm? [external_sd])
valamint az kicsit tág fogalom hogy nem látja a gép. kicsit bővebben?
egyáltalán nem látja a gép vagy csatlakozáskor nem tud illesztőprogramot telepíteni hozzá? (eszközkezelőbe lát valamilyen csatlakoztatott eszközt?) -
zeroo5ux
aktív tag
válasz JohnnyVms #49403 üzenetére
neki ugyanez volt a problémája és egy win újra rakás megoldotta: BOTICSELLI
ha ez se oldja meg akkor, szervíz
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz WaterWave #49728 üzenetére
ahhoz a topikhoz se fogsz érdemileg sokat hozzátenni, úgy hogy az pont nem érdekel hogy te mikor térsz át, közöd ahhoz se lesz sok
(de legalább az off garantálva lesz, mást úgyse tudsz)amúgy valami linkkel alátámaszthatnád az állításod hogy valami hasznodat is vegyük
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz csabám #49738 üzenetére
köszönöm
water: te szerencsétlen mem unod még magad? mert én már nagyon, menj át az offtopikba ott talán találkozhatsz az iQ szinteddel (vagy nem)
meg egyáltalán mi alapján pofázol te nekem, semmit nem segítesz ebbe a topikba senkinek... ideje lenne kussolni végre[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
XXLPB alatt már eltüntethető a szoftverfrissítés ikon az értesítési sávból?
(múltkor egy s2-re felraktam az LP6-ot és ott nem lehetett eltüntetni)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest