Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Richard!
addikt
Kingston 8GB Cl 4 vagy Kingston 8GB CL 10
2nap 16 óra és még mindig 1%
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
-
Fortunei
csendes tag
Az feltételezhető, hogy mobilhálózatok keresgélése jobban leszívja az akkut, mint amikor egy stabil wifihez tud kapcsolódni ? Mert ha igen, akkor ez is egy lehetséges oka az akksim gyors merülésének. (én hülye egész héten elfelejtettem átállítani, mikor hazaértem)
Most mintha egy kicsivel jobb lenne , 3,5 óra alatt 17 %-ot merült "csak"
(gyakorlatilag nulla használat mellett) , de ez még mindig messze van attól, amilyen volt egy hete. -
t72killer
titán
válasz Fortunei #6963 üzenetére
Ez bizony így van, még a "butatelefonos" koromban megtapasztaltam, hogy az akksim kb harmadát leszívja a teló, ha felvonatozom Pestre. Hosszú utakon érdemes repülőmódba tenni.
Ha "alszik" akkor nem vészes, nekem egy éjszaka kb 6%-ot merült a telóm úgy, h nem kapcsoltam ki a mobilnetet. Igaz, semmi nem használta, az email csekk és a szinkronizálás manuálison volt.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pzstm
titán
válasz Fortunei #6963 üzenetére
adatkapcsolat üzemódot én konkrétan csak akkor kapcsolom be ha ténylegesen is használni akarom valamire....amúgy több embertől hallottam, hogy igencsak meríti akksit....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Fortunei
csendes tag
válasz t72killer #6965 üzenetére
Na, ez megnyugtató, lehet , hogy ez volt a gond (vagy annak legalábbis egy része).
Viszont repülő üzemmódban nem műkszik a hívásfunkció sem, az pedig nekem kell (éjjel is).pzstm: igazad van, azt hiszem én is ezt fogom tenni, nincs értelme annak, hogy folyamatos legyen a kapcsolat.
Most három óra alatt kb. 6-8 %-ot merült (nem használtam, de a wifi be volt kapcsolva + adatkapcsolat a háttérben engedélyezett).
Szerk.: ja, nem, a háttér adatkapcs. kilőve, csak a wifi élt.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Fortunei #6968 üzenetére
ha a netet nem használod, akkor a hálót is átállíthatod auto-ról (2-3G) GSM-re (2G), a 2G kevesebbet eszik, és telefonálni uolyan jól lehet rajta.
Wifit meg pláne lődd ki, azzal egy különálló rádióchipet üzemeltetsz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Gizmo94
veterán
válasz t72killer #6969 üzenetére
Mégpedig a 3G marha sokat zabál, azt mint nem használom, rögtön kilövöm.. A wifi szintúgy, bár az azért kevesebbet eszik.
Ja, és annyit kell még tudni, hogy véletlenül ha fentvan a google earth és nem lövik ki a processből, akkor ha használtuk és csak bezártuk, utána is úgy tekeri a procit mint a barom.
A maps is hsonlóan "kellemes" google alkalmazás, ezekre figyelni kell, mert ezek aztán lerántják az akkut.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Manka76 #6971 üzenetére
...ergo a telefonnak kevesebbet kell pumpálnia.
#6972: fura, mintha nekem a wifi evett volna többet. Bár gondolom ez is hálófüggő. Ja, és gondjaim voltak a térerővel. Itt ülök a routerem mellett, és volt hogy csak feles térerőt mutatott, máskor meg minden okés volt neki. Valszleg interferenciagondjai lehetnek...
[ Szerkesztve ]
-
Fortunei
csendes tag
válasz Manka76 #6971 üzenetére
Oké, akkor most kilőttem a csomagkapcsolatot, a wifit ( a futó alk. közül a mindig beragadó wifi megosztást), átálítottam 2Gre . Most állok 81%-on , kíváncsi leszek, menyit használ.
(De azt még mindig nem értem, hogy egy héttel ezelőtt miért nem merült így az akkum, pedig minden be volt kapcsolva...)
Ez a maps ez érdekes, esküdni mertem volna, hogy újonnan Google maps néven volt a progik között, most meg 'Térkép' van. Lehet, hogy rosszul emlékszem. ( viszont tényleg állandóan ott van a futók között )
Köszi.
-
legenda
válasz Fortunei #6977 üzenetére
a google maps az utolsó frissítés óta bír teljes magyarítással, de a(z) program/ikon nevét nem mindig írja át automatikusan, viszont már annyi is elég, hogy megváltoztatod az ikon helyét, és máris módosítja/magyarítja a a címzés átírásakor a(z) program/ikon nevét is!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Fortunei
csendes tag
Megnyugodtam, hogy semmi baj a memóriámmal
Valóban frissítettem .t72killer: nincs fagyasztva , a telefon nem rootolt ( valószínűleg nem is lesz ), inkább kilövöm kézzel , már rutinná vált, hogy wifi kikapcs, futó szolg.hoz be, megosztás kikacs. - kész
Nem jön vissza, csak akkor, ha újra bekapcsolom a wifit.
CrawlinG : igen, azt.
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
videot felvettem tegnap, gépen lejátszva rendes a felvétel, bárhova feltöltöm elvan forditva 90 fokkal a video s ugy jácca le.mi lehet a baj ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
pzstm
titán
hülye kérdés lesz lehet, de érdekel a dolog.
T-Mobileos a telefon, SIM kártyám is zsírúj T-mobile-os, mivel most tértem át dominóról előfizetésre.
A böngésző ikonja ebben az esetben az origo ikonja ugyebár..namármost kérdésem az lenne, hogy esetleg megoldható-e, hogy az eredeti Böngésző ikon legyen ott és át is nevezzem origóról böngészőre?Nem létszükséglet meg telesen jól megvagyok, csak kíváncsi vagyok. Vagy ezt a SIM kártya vezérli?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
djapor96
senior tag
Ehhez a System/app
origo.apk-ba kellene belenyúlkálnod szerintem....Browser.apk
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
pzstm
titán
válasz djapor96 #6989 üzenetére
root explorer-el már megtaláltam a fájlt, de gondoltam mint Windows esetében lenne valami .ico fájl is nekije, de érzem már hogy itt máshogy mennek a dolgok
-
Fortunei
csendes tag
Úgy látszik, az sem segített, hogy mindent kikapcsoltam , tegnap este tíztől ma reggel hatra 81 %-ról 45%-ra merült . Pedig aludtunk... Most már végképp nem értem ezt a hirtelen változást. Lehet, hogy egyszerűen besz.rt az akksi ?
-
Muffi
aktív tag
Hello!!
Azt szeretném kérdezni hogy nemcsak nekem van olyan hogy felmegyek a facebookra telon megkapok minden értesítést meg kommenteket csak amikor megakarom nézni a falam vagy más falát nem jön be.. :S rohadt sok ideig csak tölt és tölt aztána végén kiírja hogy error... és nem tudom miért nem tudom megnézni más üzenőfalát és nagyon idegesítő :S:S Az Galaxy Acemnél ugyanigy volt vmikor.... nem tudja valaki hogy ez miért van? :$ Meg van egy másik progi is ez a MSN Mercury itt is beakarok jelentkezni mindent jol beírtam és azt írja ki sok töltés után h felhaszn név vagy jelszo rossz.. ami persze jóó...
Tudna valaki segíteni? :$Köszönöm előre is!!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Sógi
addikt
válasz Fortunei #6997 üzenetére
Csak vicc volt
Láttam már mindent kipróbáltál, de nem oldódott meg...Ez nem normális amit most merült az akkud...
Ha sajnos nem fogod frissíteni akkor, nem tudod meg, h esetleg kevesebbet szívna KE7-el, amit sokan megerősítettek már, mint azt a mellékelt ábra mutatja nálam is jobb az akkuidő.. -
Fortunei
csendes tag
Hétfőn , hajnalok hajnalán ilyen viccet ... nahát !
Lehet, hogy jobb lenne KE7-tel, de nálam a KE2-vel is szuper volt ! Csak most meggondolta magát vmiért
Lehet az probléma, hogy én átalában egész éjszakára a töltőn hagyom ? Azt megfigyeltem nappali töltésnél, hogy ha elérte a max. töltöttségi szintet, akkor már nem melegszik, vagyis elvileg nem tölt tovább, ha jól gondolom. Arra meg figyelek, hogy ne merítsem le teljesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek