Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
mármint ha a google fiókommal belépek, akkor a marketen a my apps alatt megtalálhatom az összes alkalmazást? és 1 klikkel újrahúzhatom? Mert akkor ez teljesen okés nekem....a néhány beállítást meg a mappákat meg kézzel megcsinálom
Így viszont az SMS-eim is megmaradtak....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
djapor96
senior tag
de hol kell engedélyezni? ezt nem találtam meg még....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
xtremetuning
addikt
Urak !
Gyári KF1 kernelt merre találok külön ? Idegesít ez a sárga 3szög...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
pzstm
titán
válasz xtremetuning #6604 üzenetére
samfirmware.com
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
xtremetuning
addikt
-
DjBlero
őstag
én lepucoltam a kf1 et
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
pzstm
titán
válasz xtremetuning #6606 üzenetére
nincs...gyári ROM-ok
-
DjBlero
őstag
válasz xtremetuning #6608 üzenetére
nekem is az volt a bajom vele,meg a kék ikonok
angelom romnak szebbek az ikonjai szerintemmeg nem is melegszik a telo szerintem
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
gezatata
aktív tag
S.O.S. SEGÍTSÉG
csináltam egy JIG kulcsot és beléptem a download módba de sehogy sem tudok kilépni belőle
segítsetek hogy kellEgy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
xtremetuning
addikt
válasz DjBlero #6610 üzenetére
Nekem PFC1-el sem melegszik. A kékkel sincs bajom.
Lassan már akkora a választék, hogy egy sajátot is össze tudnék belőlük szinezni, csak a tudás hiányzik... Ezért minden tiszteletem az övék......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz gezatata #6611 üzenetére
Ezt a JIG-et már többedszer olvasom... mihez is kell ??? Számláló nullázás ?
By the way... hányszor lehet ROMolni ?...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
DjBlero
őstag
válasz xtremetuning #6614 üzenetére
download modba nulláza a számlálot aszem,én se tudom mi ez pontosan
-
djapor96
senior tag
Nekem mindkettő ki van pipálva, de soha nem tekepített semmit újra.... ?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Prien
addikt
Bocsi az amatőr kérdésért, de be lehet valahol állítani,hogy az elmulasztott eseménykre villogó LED figyelmeztessen vagy csak én nem találom?
A kevés is több a semminél.
-
-
Gizmo94
veterán
Már hogyne lenne gyári KF1 kernel... Egészen pontosan innen leszedheted és eltűnik a háromszög.
Mielőtt újabb kérdés lenne:
"XWKF1 Stock Kernel: Use the ZSKF1 kernel, it's the same kernel."
Ezt töltheted a fenti linkről.
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
Srácok tud valaki litening romhoz való energiatakarékosság widgetet? hogy az is szép kék legyen és ugyanolyan ikonokkal
-
pestibenji
senior tag
Valaki elmagyarázná hogyan kell freezelni a wifi megosztást tbp-val? nem nagyon sikerül.
Na csak sikerült
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
válasz xtremetuning #6614 üzenetére
Igen, számlálót nullázza és eltünteti a sárga háromszöget is.
És hogyha nem lehet manuálisan download módba tenni a telót akkor is segít.Ha érdekel ilyen JIG keress meg pm-ben.
-
dancsuri
veterán
mikor látod azt a 3 szöget? mert én csak 1 x láttam amikor felraktam a romot? vagy talán ki szoktad kapcsolni a Samut minek
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
xtremetuning
addikt
válasz dancsuri #6627 üzenetére
Mindig kikapcsolom éjszakára. Melómból adódóan nem hagynának aludni....(és mert olyan kedves srác vagyok, hogy ha elérnének, még segítenék is...).
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
ERPY
őstag
-
-
pzstm
titán
válasz xtremetuning #6629 üzenetére
sokáig nyomod a power gombot, majd kiválasztod a repülő üzemmódot...éjszakára mindig reptetem a kicsikét...úgy meg nehezen tudnak elérni
-
sinead
tag
Sziasztok! Gondolkodom S2 vásárláson...
Néztem ezt az összehasonlítást: http://hktechnews.com/samsung-galaxy-s2-vs-lg-optimus-2x/
A net fontos nekem, és eléggé meggyőző volt az S2.
Egyetlen bajom vele: Szöveg kinagyításánál nem tördeli be olvashatóra. Milyen megoldás van erre? -
pzstm
titán
betördeli, ha be van állítva a böngésző beállításaiban.
LG-t reggelire megeszi ez a maina, de kb. a jelenleg kapható összeset....legközelebb talán a HTC sensation áll....
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz xtremetuning #6637 üzenetére
1%-ot ha merül...esetleg kettőt, de holnapra megnézem, mert lehet van az 3 is
-
t72killer
titán
Busyboxban hogy tudom formázni a memóriakártyát? mi az elérhetősége?, van valami fstab-hez hasonló parancs, ami listázza a csatlakoztatott eszközöket (microSD, pendrive)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
fecs
senior tag
Nagyon kacérkodom egy egyedi ROM felrakásán, de tapasztalat hiánya miatt parázok tőle.
Ezt.
CWM-mel csináltam egy backup-ot a jelenlegi KE7-es gyáriról.
Ha felrakom a custom ROM-ot, akkor mi marad meg? Kapcsolatok? SMS? Képek?
Mi lesz a fizetős progikkal például? Játékok mentései vhogy visszatelepíthetőek?Olvasom a fórumot, de ezekre konkrétan nem láttam utalást.
Pixel 6a
-
tome.jr
addikt
Egy kis segítség kellene. Úgy néz ki talán tudok venni egy SGS2-t. Fél szemmel követem a topikot, nagyjából képben vagyok. A kiszemelt készülék T függő pár napos. Állítólag nem nyúltak hozzá, gyárilag mégis KE7 volt rajta out of the box. Ha jól tudom ezt csak Odinnal lehet feltenni. Az alábbi kérdések merültek fel bennem:
- a készülék egy korábban gariban visszavitt darab, amit az új tulaj megkapott vatta újként ezért van rajta a KE7
- ha a fenti igaz (vagy nem igaz és az eladó tette fel a KE7-et) akkor ugye nem lesz lementett EFS mappám, ezt tudom valahogy pótolni? Pl aki itt a fórumban lementette azt én fel tudom tenni a saját telefonomra vagy ez telefononként más és más?
- Van valami számláló a telefonban ami nézi hányszor volt rajta rom csere, ezt melyik menüpontban találom? Illetve van valami nullázó is de talán ennek ellenére is meg lehet nézni hogy hányszor volt cr feltéve rá.Előre is köszi a válaszokat.
-
BaKax
csendes tag
Eddig milyen, tartozekokat vetetek hozza, ami jol bevallt, elsosorban az ebayes cuccokra gondolok..Esetleg linkelhettek is..
-
Sógi
addikt
Nekem meg van pakolva a kicsike (widgetek+háttérben fut pár program is állandóan) és így merül óránként 2%-ot (készenlétben és repmódban is kb), egy egész éjszaka akkor merül 1%-ot, ha kikapcsolom, amúgy 10-15%
Szeretem kihasználni a telefont maximális mértékben, az akkuidőt már lesz@rom, egy napot elmegy nyúzva KE7-el, azt kész[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
HELP téglásítottam a telót . formázni próbáltam az SDkártyát, és úgy néz ki, rossz partíciót formázhattam, most nincs download mód. (mmcblk0p2-est)
JIG-em nincs, van valami más megoldás?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pzstm
titán
akkor lehet annyi...én mostKF1-et nyüstölök...de úgy vagyok vele, hogy minden este rádugom töltőre....és nem azért vettem hogy ne használjam a telefont (vagyis zsebtopot )
Tehát nem zavart mikor kollegák egész nap nyomkodták, játszottak vele, neteztek, wifi ment végig és délután ötkor rádugtam USB-vel vékonykliensre a biztonság kedvéért, mert még vagy 3 órát projektmeló miatt bent kellett lennem....úgy vagyok vele, hogy ezek a masinák ha 1 napot mennek már jó
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest