Hirdetés
Aktív témák
-
Everman
addikt
Ha azt akarod, hogy a kernel állítsa be a feszültségeket, akkor miután ezt a funkciót engedélyezted a Disabled feliratot kell látnod, mint írtam mindig azt látod, amit az adott menüpont végrehajt, ha ki van kapcsolva, akkor engedélyezi azt (enabled), ha be van kapcsolva, akkor tiltja (disabled).
-
Everman
addikt
Ha azt akarod, hogy a kernel állítsa be a feszültségeket, akkor miután ezt a funkciót engedélyezted a Disabled feliratot kell látnod, mint írtam mindig azt látod, amit az adott menüpont végrehajt, ha ki van kapcsolva, akkor engedélyezi azt (enabled), ha be van kapcsolva, akkor tiltja (disabled).
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, ha a sammobile -ról leszedett KK5 -ös rom -ot felrakom ODIN -al, akkor nem ugrik a számláló, mert gyári rom? Vagy tévedek? Ha azt felraktam, akkor a KIES, ha újabb rom jön ki (pl. ICS) fogja frissíteni, vagy akkor is azt írja ki, hogy frissítés nem támogatott? Hogyan tudom újra olyan állapotba hozni az S2 -t, hogy a KIES frissítse? Most a KIES -es frissített KI4 van rajta, root -olt kernellel. Néztem, ha visszarakom a gyári kernelt és unroot -olom, akkor is azt írja ki a KIEs, hogy nem frissíthető...hogy miért, nem értem....a számlálóm 0 -án áll...
köszi -
Sógi
addikt
válasz Everman #38756 üzenetére
Értem..vagyis nem...
Ha ezt látom, akkor most jól vagyok beállítva akkukímélő üzemmódra? KÉP!
Kicsit illuminált állapotban vagyok (ezt most, kérlek nézzétek el nekem ) De, ha azt látom a kijelzőn, h "enabled", akkor az valójában tiltva van (vagy épp ekkor van engedélyezve?), ugye?
EXTRA LOL magamra, lehet röhögni emberek...[ Szerkesztve ]
-
Soound
tag
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20289391&postcount=3254 hülye retard , FONTOS!!!
tényleg kerültek fel a netre képek/videók samsung ICS SGS2 portjából?
-
Soound
tag
válasz Soound #38759 üzenetére
Nédmá' gúgli tényleg a barátom
Mellékesen szerintem ebből a videóból nem szabad messze menőleg bármit levonni. Szerintem fejlesztés jelenlegi állapotában nem a design-al töltik a legtöbb időt, de azért nem egy jó omen az biztos.
-
C.Brigante
veterán
ha a marketet le akarom cserélni leszedjem a régit? TB nélkül le tudom szedni?? feltenném az újat.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #38763 üzenetére
csak rakd fel és kész
-
Piwi
veterán
Ha a mai 3.4.4 marketet szeretnéd felrakni, akkor nem ke semmit csinálni csak telepíteni az apk-t ami majd felülirja a régit
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
kaisers
aktív tag
Én csak telepítettem (http://www.multiupload.com/O7AIK6RLAL) . Működik.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Én csak simán letöltöttem a telefonnal a nem rég linkelt oldalról, aztán automatikusan felajánlja a cserét.
Na, közben írták előttem[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
ERPY
őstag
Ezek a siyah kernelek egyre szarabbak. Viszont ez a void.echo nagyon tetszik.
-
R2D20208
addikt
Itt is követhetjük
Topickban az Ice Cream szenyát XDA-n. Itt(#38773) joe2119 igen onnan az infó pontosan
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
joe2119
tag
Samsung Galaxy S II official Ice Cream Sandwich
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
Varszegig
veterán
válasz CyberSoma #38754 üzenetére
azért nem frissít a kies, mert az újabb romokat nem engedélyezték. ha később sem fogják, mondjuk a KK5-öt, mert átlépik, és mondjuk a KK8-at fogják, akkor nem fogsz tudni a KK5-ről frissíteni, hanem előbb fel kell raknod egy KIES által ismert romot, és onnan már tud frissíteni. root, számláló nem játszik KIES ezeket nagy ívben leszarja
-
Sógi
addikt
Az aláírásod mást mutat
De sajnos egyet kell értenem, vagyis annyi kiegészítés, h a régebbi siyah-ák még egész jók, de sosem szerettem azokat a romokat/kerneleket, melyeket naponta frissítenek
Ez azért utal vmire...mégpedig arra, h nincsenek jól összerakva és folyamatosan frissítgetni kell a sztem kapkodások miatt...sajnos
A mostani stock kernelek is nagyot teljesítenek, már lassan ott tartok, h visszateszem a cf rpoot kernelt vazze
De előtte letesztelem ezt a void echot és a phenomenalt...Azt, ha nem jönnek be, akkopr xarok a kernelekre és marad a gyári, roottal[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Most raktam fel kipróbálásképp ezt a voidot. Hát elég gyors, lh. governor egy érintésre felhúzza a frekvenciát maxra, majd nagyon lassan csökkenti arra, amennyire valóban szükség van. Ha nem csinálunk semmit, akkor pedig villámgyorsan megint minimumon van. Na majd meglátom a fogyasztást, elsőre bejövős. Siyahnál az tényleg idegesítő, hogy minden verzióban másik governor az alap, folyamatosan variál valamin, nem enged megszokni, megszeretni semmit.
-
flash-
veterán
sziasztok
lehet hogy furcsa hogy idejóttem,de a galaxy ace fórumban az embereknek fogalmuk sincs az alábbi problémámmal lapcsolatban,hátha itt vannak olyanok akik jobban képben vannak:
szóval:
eddig a telefonomon ddkq6 rom volt ami 2.3.4 es.
cwm ben rátettem egy főzött romot ami cm7re épül.
eddig még oké.
megnéztem és azt irja hogy az android verzióm 2.3.7
az alapsáv pedig ddkq6 ami ugye 2.3.4
most akkor mivan?
mi a kulonbseg az alapsav es az android verzio kozott?melyik szamit?
szamit hogy milyen az alapsáv?es akkor most mit is jelet az alapsáv? -
R2D20208
addikt
válasz flash- #38779 üzenetére
Szerintem ddkq6 Modeme van fennt a telódon, de stimmel az , hogy 2.3.7 , mert cm7 re alapuló ROM od van. MIUI is 2.3.7. Tehát, rendesen fennt van a 2.3.7, mint azt jelzi is az Androidverziód, és egy 2.3.4 es Rom- nak a Kernelével használod. (ez szerény véleményem csak )
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
justaview
senior tag
Vettem egy gyári Samsung tartót a gépkocsiba az SGS2-höz, majd amikor ráhelyeztem a telefont és a tartó rácsatlakozott a telefon USB csatlakozójára, a képernyőn megjelent egy szöveg, hogy fogadjam el, hogy a telefontartó (!), mint egy csatlakoztatott külső eszköz adatokat fog gyűjteni rólam, beleértve a személyes adataimat, telefonszámom, + kit hívok, meg a helyzetemet.
Szerintetek egy telefontartónak mióta van szüksége ezekre az adatokra ???
Különben nem tudja tartani a telefont?[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Mai nappal beléptem az S2-k táborába S1-et váltotta és igencsak van kül, nem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb.
Még csak a 2.2.3 van rajta, de látom kint az ICS is, majd ha itt valaki letesztelgette utána felteszem egyenlőre új nekem így is.
-
SzlobiG
félisten
-
WaterWave
veterán
hivatalosan mikor jön az ICS s2-re?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
SzlobiG
félisten
válasz C.Brigante #38790 üzenetére
Ráérek én még a custom romokkal.
Ahogy nézem az offical rom ami nekem kell az a XWKK2 amit mondtok XWKK5 már nem hivatalos samu rom.
-
edgelaszlo
senior tag
segíts jóbarát......pls
most értem vissza melóbol, pár dologról lemaradtam...
szóval lenulláztam valahogy a telefonomat.. most próbálom nandroidból visszaállítani (csak úgy van mentésem)
szóval, amit a kolléga mondott a void kerneles sztorira az frankó? mert akkor visszaküzdöm magam odáig...most olvastam vissza.....pálinkázgattál? milyet toltál?
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
bajusz66
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki KL1-es modemet linkelni amit CWM-ből feldúrhatok!
KösziXWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
pestibenji
senior tag
Tudnátok segíteni: Mit jelent az, hogy "ntt" illetve "att" az alábbi környezetben?
Siyah-GT-v2.5.1.tar - [Click for QR Code] (6.25 MB, 2483 views)
Siyah-GT-v2.5.1-CWM.zip - [Click for QR Code] (6.38 MB, 7812 views)
Siyah-GT-v2.5.1-ntt.tar - [Click for QR Code] (6.30 MB, 74 views)
Siyah-GT-v2.5.1-ntt-CWM.zip - [Click for QR Code] (6.43 MB, 79 views)
Siyah-GT-v2.5.1-att.tar - [Click for QR Code] (6.25 MB, 87 views)
Siyah-GT-v2.5.1-att-CWM.zip - [Click for QR Code] (6.38 MB, 347 views -
mycso
veterán
válasz pestibenji #38796 üzenetére
Ott van a honlap linkje is: http://www.gokhanmoral.com/ ahol leírják mi-mit jelent:
NTT DoCoMo (Japanese) Version
AT&T (SGH-I777) VersionTehát neked a sima kell.
(mondjuk igaz, ezt az xda-n is odaírhatták volna, ha már kirakták)
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Sógi
addikt
válasz edgelaszlo #38794 üzenetére
Dobd vissza a mentésed...Nálam check+void kernel van, letöltöttem azt az appot, amit linkelt és minden ment szépen, ahogy azt írta...Bár sok mindent nem kellett állítanom, asszem csak az egyik nem felelt meg az akkukímélő kritériumnak.
A lényeg, h azért kell adni esélyt ennek a kernelnek, vagyis 2-3 feltöltést megvárom, h "beálljon" és akkor látunk csak többet, úgyhogy nyugizni kell, srác!
Ne szálljunk el, örüljünk ennek a szuper KK5 romnak és a Checkromnak
Bár a qrwa kernellek fel tudják nyomni az agyamat, de reménykedem, h megtaláltuk a megfelelőt hozzá, nem véletlen van benne Leo kitchenjébenKajszi haver, kajszi 50-es, jó cucc pécsről
Kezdek kilenni ettől a siyah-tól, amennyire a kedvencem volt még jó pár hete, most..pfff...Lásd: SiyahKernel v2.5.2b (placebo-edition)...
Próbáld követni és tesztelni...Hajrá Mentem aludni...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest