Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordon24
csendes tag
Na akkor ide teszem, remélem itt jó helyen van...
Szóval:-
Sziasztok!
Ugye beszélgettünk nem régen..
Vettem egy Tp-link wd 1043 V1.8 at.
Van egy kis gondom vele érdekelne megoldható-e..
A gond. Wifin mennek normálisan az eszközök, tehát szakadás mentesen szépen van net.
Lanon viszont gondom van, a gépet amikor ugye beállítottam szépen felismerte, azóta viszont ha a gépet kikapcsolom és újra indítom leszakad róla. Kis képernyőbe sárga felkiáltó jel és üzenet, hogy nincs internet..
Hibaelhárítás nem tudja megoldani, sőt a router kihúzása sem oldja meg. Jelenleg egy megoldás létezik, hogy netet varázsoljak, hogy törlöm a gép háló kártyáját, majd újra indítom. Felismeri és tökéletesen megy a net. Gyors, nem szakad stbstb.
Kérdés az, hogy mit lehet ezzel tenni, valami beállítási bibi?
A lap egy asus p5kc a saját integrált háló kártyájával...
ötlet?
-
gordon24
csendes tag
válasz Gubek-Einste #21536 üzenetére
A lan kártyán most friss driver van. Elméldtileg nincs frissebb. A routerre nem tudok frissebbet rakni mert azzal használhatatlan konkrétan.
Holnap, de lehet még ma este megpróbálom a laptopot zsinórral rátenni, hogy azzal is csinálja-e. Nem tudom mi a fene van, ismerőstől vettem neki teljesen korrekt volt minden. Van rá még 2 év garancia, de előbb megkéne próbálni a beállításokkal, hátha csak az rossz.
-
gordon24
csendes tag
Hali!
Kérdésem lenne, nem egyszerű történet, de vettem egy d-link routert. Tök faja egyelőre.
Egyetlen dolgot nem tudok beállítani, ami zavar :-)
Van rajta egy vendég funkció. Hiába van kikapcsolva akkor is megjeleníti a telefon a wifi listában.
Tehát beállításoknál ugye csináltam egy wpa2 es védelemmel ellátott neves valamit ami ugye jelszavas bla bla.. De e mellé ad egy dlink-guest jelszó nélküli wifi jelet is.. Nem tudok rá csatlakozni, szóval nem is értem minek küldi. De szeretném, ha lekerülne a listáról.
Van valakinek ötlete? :-)
-
gordon24
csendes tag
válasz jczettler #22395 üzenetére
Én is emiatt kellett, hogy cseréljem a routerem.
Mivel 2 éves szerződést kötöttünk ezért én semmit nem tudtam csinálni.
Alapvetően az a baj, hogy én kötöttem egy hűség szerződést a basenet csomagra, ami egy 40/20 as net csomag. Erre ők előzetes értesítés és minden nélkül megemelték 100/50 esre. Magyarul szarnak a hűségre, egyoldaluan szerződést módosít. Én bementem, hogy nem kérem ezt, adja vissza a régi netem, mert nekem elég. Panasz levél és egyéb finomságok.Válasz: aláírtam 2 évet így lefelé nem módosíthatok (hiába ők nem tartják magukat a szerződéshez.) tehát cseréljem az eszközt ha akarok netezni. :-D
Szóval ha nem bírja a router akkor irány a bolt. :-D
-
gordon24
csendes tag
válasz Gubek-Einste #22397 üzenetére
Egy d-link 636l. Ilyen hordóalakú, gigabites csoda. :-D
De nem akarom elkiabálni, de közben úgy néz ki megtaláltam. :-D szóval most csak a passwordos jelet adja.
-
gordon24
csendes tag
válasz Intruder2k5 #22401 üzenetére
Nem! Ök nem cseréltek semmit. Nekem volt egx routerem, én ennek a teljesítményéhez választottam egy csomagot amit ők megemeltek. Ha tudom, hogy megemelek nem ezt választom, mert nekem tökéletesen megfelelt a régi eszköz. Én tartottam magam a hűséghez ők nem! Ezért nekem kellett vásárolnom új eszközt.
Érted? Tehát az ő módosításuk nekem került 10000ft-be amit én nem kértem. :-D
A digi nem ad semmit, se routert, se modemet se semmit. Egy madzag van amit bedugsz a gépbe, ennyi.
-
gordon24
csendes tag
válasz Intruder2k5 #22406 üzenetére
Félreértés ne essék, én azt mondom, hogy mekkora egy rohadékok és, hogy fúj digi stb.
Nekem az a bajom, hogy kérelmet adtam be nekik, hogy dmiatt, engedjék, a kisebb csomag használatát. Hiszen arra szerződtünk érted. De hűség alatt nem mehetsz lejjebb.
Én leírtam nekik azt, is amit írsz, hogy ez tök jó meg minden, csak nem akartam elkölteni ennyi pénzt.
Szerintem ha engedte volna, hogy ebben a specko esetben visszalépjek (ugyanannyi díjért is) nem járt volna senki rosszul. De mindegy vettem egy routert most jó, csak minek? :-D jó volt a régi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest