Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz burasu4 #11307 üzenetére
Szia!
El kell keserítselek, mert ha csak nem tiltottad le szándékosan, akkor bizony nem kell semmilyen extra beállítás a telefonhoz sem! Olyan előfordul, hogy egyes telefonok bizonyos felsőbb csatornákat (11, 12, 13, 14) nem tudnak használni, de ha csatlakozni tudsz a routerhez, akkor itt nem ez a probléma...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz burasu4 #11312 üzenetére
Telefonnal nem tudom megnyitni az admin oldalt.
Ezek szerint akkor fel sem csatlakozott a WiFi hálózatra...?Ezt hogy kell? Sajnos eléggé nem értek a routerhez...
Még szerencse, hogy ezt a telefonban tudod megnézni! De, hogy hol, ezt én nem tudhatom, minden telefonban más, és más... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz burasu4 #11316 üzenetére
Ja, értem... Ez esetben nagy valószínűséggel újra kell konfigolni a routert! Egy esetben úszhatod csak meg, ha mindkét helyszínen DHCP-s netkapcsolat van, ami nincs MAC címhez kötve! Ekkor a két router cseréje után minden működik tovább, persze a költöztetéssel a WiFi hálózatok nevei, és jelszavai is megcserélődnek! De ha teszem azt valamelyik helyen PPPoE netkapcsolat van, akkor már mindenképpen állítgatnod kell a routert, mert addig nem lesz net!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz burasu4 #16329 üzenetére
Szia! Haveromnak ugyanezzel a típussal van olyan problémája, hogy az S3 Mini-je nem tölti be a kis (előnézeti) képeket...
Már minden beállítási lehetőséget próbáltunk, totál gyári alaphelyzet, legújabb firmware, stb. - semmi eredmény...
[ Szerkesztve ]
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
burasu4
senior tag
válasz burasu4 #16329 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám egy TP-Link WR740N routerrel.Notebookom tökéletesen működik vele. Viszont a mobiltelefonnal nincs minden rendben. Nokia E7.
Megtalálja a wifiként, csatlakozik(!!) is rá tökéletesen, de még sem tölti be az oldalakat. Azaz a netet nem továbbítja a router a telefonnak.Biztonsági beállítás jelenleg WEP kulcsos. De akkor sem csatlakozott amikor semmiféle biztonság nem volt beállítva. Valami más lesz itt, nem tudom, hogy micsoda, mert nem értek annyira hozzá.
Kérem segítsetek, ill. ha használ valaki hasonló router symbian belle software-el, akkor kérem irja meg hogyan
.
Köszönöm előre is! -
MODERÁTOR
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest