Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Áh.. ez sokk.
Lemmy tegnap még a kevés élő legenda egyike volt........
Azt teszem amit ő is helyeselne. Maxon lenyomom az Iron First-et és bedobok két (három) pálinkát......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Hopp nekem eddig ez a topic valamiért kimaradt!
Üdv a díszes társaságnak!
Arch Enemy-No More Rergets[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz #78687232 #7055 üzenetére
Hmmm nem mindenben értek ezzel egyet (gondolom ez természetes)
pl. A Tormentor albuma annyira odabaszot a metal társadalomnak, hogy a 15. hely szerintem szégyen!
Egyébként én egy elég konzervatív öreg rokker vagyok, kevés új dolog dobogtat meg.....
Araya kinézete mindent visz![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Itt van reggelire még egy klasszikus (tőlem, új csilivili bandákra ne számítsatok).....
-
mefistofeles
addikt
válasz Bjørgersson #7137 üzenetére
Nem pont ugyanaz, de ha már sötét vizekre evezünk, emlékezzünk meg hazánk nagy fiáról Csihar Attiláról is egy finom kis dalocskában.
ettől a számtól olyan szerelmes hangulatba kerülök mindig......
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Nem vagyok egy matyó lelkű alak de a régi klasszikusnak ez a feldolgozása Disturbed - The Sound of Silence odabaszott.
A klipp is nagyon elkapott!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz TeeBee73 #7517 üzenetére
Hát kb. két napja......
Öreg vagyok na. Nem nagyon van időm a zenéket bújni, így 90%-ban a régieket nyomom. Amúgy a banda annyira nem jön be de ez a feldolgozás meg a klipp falhozba***tt!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
He he ez jó....
A Land of Confusion még hangban is passzol. Mint ha Phill Collins egy reggelig tartó orbitális ivászat után mérgesen nyomná el a számát
TeeBee73: Nem úgy gondoltam az öreget (én is csak 3 évvel vagyok idősebb) de meló és két kisördög fiam mellett már nem bújom az új zenéket. Amúgy mindenevő vagyok de nem éppen balladákra izgulok. Ez a feldolgozás megfogott ennyi, de nem ez a stílusom (ha egyáltalán van nekem olyan)
A Slayer-től a Mayhem-ig, Ozzy-tól a Motorhead-ig minden jöhet. meg még néhány nyál is......[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Arch Enemy-No More Regrets
Azért kíváncsi lennék ez a baba, hogy hörögne alattam. ....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Nem ismerem őket de nálam most ez a beszarás
[link]Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz Dilikutya #14475 üzenetére
Fuh ez jó! Nem ismerem az arcot de abból amit én linkeltem nem éppen derül ki, hogy ilyent is tud!
Egyébként amit így gyorsan találtam még tőlük az köszönő viszonyban sincs a the signal fire nótával. Van még hasonló zúzós zenéjük?[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Dilikutya #14477 üzenetére
Holy Diver!
Ikon nótám a régi időkből.....
Nagyon jól nyomja a manus!Egyébként jó kis nótákat linkeltetek, de véleményem szerint közelében sincsenek, szikárságban, agresszivitásban, tempóban A The Signal Fire-hez! Főleg a nóta első fele brutális de az egész úgy tökéletes ahogy van!
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest