Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pictigjis #46906 üzenetére
Sok mindenre. Valamelyik topikba pl valakinek építkezésre kellett. A készpénz használat egy normális dolog. Sok hely/helyzet, esemény van ahol nincs lehetőség másra vagy egyszerűbb.
Neki tervei lehetnek vele a közel jövőben, nem dugdosni akarja céltalanul... Az olyan típusú egyének nem gondolnám, hogy sokan használnák a Curveot, vagy más fintechet. Általában nincsenek jó véleménnyel bankokról sem.
[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz pictigjis #46906 üzenetére
Bár nem részleteztem a spájzolás okát, mert úgy éreztem, nem fontos, de akkor írom: lakást veszünk november végén, aminek a foglalóját kp-ben KELL letenni. Az eddigi Curve használatom úgy nézett ki, hogy kb 6-8X-os szorzó volt a kártyás fizetés javára a kp-felvétellel szemben. A nagy ingyenes limitet tehát egészen biztosan nem miattam vonják vissza Most teljesen véletlenül pont úgy jött ki, hogy most kell sok kp, amikor amúgy megszűnik az ingyenes felvét lehetősége, ezért kihasználom (és még azért is, mert szegény Curve - ahogy Te is sokszor írod - annyira szar lett mostanában, hogyha ezért kivágnak a Curve-ből, azt se bánom. Igazságos nem lenne, mert mondom, 6-8x-os a szorzó, de sokszor nincs ráció a döntéseikben, ahogy látom). Plusz semmi törvénytelen nincs abban - szerintem -, hogy a napi limitem kb 70%-ának erejéig most pár napig pénzt veszek fel. Már biztos nem emlékszel, de amikor elkezdtem Curveözni és még azt se tudtam kb mi ez, pont Te mondtad, hogy ne vegyek fel sok kp-t, mert kitilthatnak. Már akkor írtam, hogy egy 4 tagú család teljes költését intézem kártyával, kp felvét csak elvétve lesz. És ez így is volt. Írtad rá, hogy ja, jó, akkor nincs félnivalóm Soha nem használok kp-t egyébként és nem a párnacihában tartom, de van olyan helyzet, amikor ez kell (gyerek a suliba csak kp-t visz be, ha úgy kérik, volt olyan autószerelő, aki csak azt fogadott el, piacra járok őstermelőhöz, aki csak azt fogad el, stb, stb...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs