Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #33308 üzenetére
Ez valahogy úgy működik, hogy...
eladó N93i, hibátlan, dobozzal, stb - 20k;
eladó kuriózum N93i, hibátlan, dobozzal, stb - 60k ?Bírom az ilyen hívószavakat, amiktől az eladó azonnal úgy érzi, hogy feljogosítja őt 3x-os árakat elkérni a cuccukért.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Bdanyy #33430 üzenetére
Én inkább itt, fórumról szerzem be a mobilokat.
nagyritkán, amikor épp van pénzem, akkor a hardveraprón nézek szét.
de úgy fajlagosan 20 fórumon vásárolt mobilra jut egy hardveraprósegyszerűen azért, mert limitáltak az erőforrásaim, így szépen mondva és mindig azok kapnak prioritást, amiket a topikban fórumozókkal beszéltem meg.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #33445 üzenetére
Megint egy olyan, aki elnézte a nullák számát.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz hagymas7up #33562 üzenetére
Jó a kezdeményezés!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #33598 üzenetére
Nekem a SocialClubbal szarakodik (Steam-es verzió).
találtam rá egy megoldást, ma délután fogom tudni tesztelni.Kíváncsi vagyok, hogy a 7770 kevés lesz-e hozzá, vagy pedig nagyon kevés lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #33602 üzenetére
Nekem ilyen nem volt, helyette a SocialClub az, ami elkezd tölteni, de nem jut tovább.
Egyébként Win10-em van.MurdR: Azt te csak szeretnéd.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Fancy-boy #33609 üzenetére
hogy érted?
egyébként ez lomhább, mint a 8, legalábbis a HDD-t jobban tekeri.
(mondjuk amúgy is érik már az SSD vásárlás...)[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #33619 üzenetére
saját beállítás, csak a poén kedvéért
nekem amúgy a preferenciám az, hogy a lehető legjobb beállítások, 720p mellett.
Az 1080p-hez már kevés a szegény kis HD7770[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
frissült, és most már működik.
Kb. amire számítottam: 720p mellett az alap beállításokkal (nagyjából minden közepesre volt állítva alapból) simán viszi. Majd még próbálkozok, hogy meddig lehet elmenni a beállításokkal.A célzással viszont kezdenem kéne valamit, mivel olyan egerem van, aminek a bal és a jobb gombját nem lehet egyszerre megnyomni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #33644 üzenetére
gondolom nem erről a Z7-ről van szó. vagy mégis?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #33651 üzenetére
"hiába, a BB érti a dolgát"
Ha a UI-ról, és a telefonok külsejéről van szó, akkor biztosan, de nem is ebben vannak sajnos hiányosságok.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #33659 üzenetére
És használtál már BB 10-es mobilt?
És ha igen, hányszor volt olyan, hogy nem töltött fel 100%-ig az akku, hányszor indult újra, hányszor forrósodott fel, stb.?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #33662 üzenetére
Nem szeretnék lerombolni a BB hírnevét
-
sz.balazs.95
veterán
válasz retroscuccok #33665 üzenetére
egy ilyenem volt nekem is, igaz, némileg rosszabb állapotban.
mondjuk sajnálom, hogy már nincs meg.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #33779 üzenetére
Nekem speciel kimondottan tetszenek.
Ez gondolom elsősorban annak köszönhető, hogy a PDA-kat mindig is kedveltem, összecsukva meg ezek olyan hatást keltenek.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #33928 üzenetére
hát, nem tudom, nekem olyan jellegtelen, fura izé.
nagyjából az van a fejemben, hogy a tervezője mégis mi a fenére gondolhatott?
persze ízlések és pofonok.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #33930 üzenetére
szép.
dummy?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #33932 üzenetére
érdekes, hogy fényképen ilyen papír-szerű a kijelzője.
ja, most látom, hogy kinagyítva látszódik a pixelek rácsa.
[ Szerkesztve ]
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #33968 üzenetére
Nekem talán csak egy van, egy Alcatel.
Egyébként szerintem egy prototípus akkor értékes, ha az adott modell nem jelent meg végül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest