Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz negyven2 #3263 üzenetére
Ha jól emlékszem Robin egy adott időben spawnol. Úgy rémlik hajnalban, vagy kora délután. Nem tudom pontosan, de tuti, hogy olvastam valahol és ott egy konkrét időpontot írtak. Próbálj ki több napszakot. *
*szerk.: Hajnalban - kora reggel keresd.
Gambler challengek 80% hozható azzal, hogy spammeled az x-et. A dominóst azt célszerűbb letudni a ch2-ben. Mert onnantól allfive van, vagy sok emberes. (Ha jól tudom...)
(#3264) .LnB: Kár! Kb ingame zarándokhely lenne.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Major Lion
senior tag
-
Major Lion
senior tag
válasz negyven2 #3263 üzenetére
Ez egy rohadék challenge. Eleve már a bogyókat meg kellett találnod, most keresd meg megint, plusz megint az a 15 random, és akkor legyen meg az összes ingame növény is ezek után, mikor az orchideákból kb egy egy darab van és alig látni őket. Nem értem miért kellett ezt.
Szerintem a Gambler nem olyan nehéz, inkább csak türelem kérdése, de hozható. Lesz egy nehéz dominós meg blackjack-es, de kb egy egy óra alatt megcsinálható mindkettő. A dominosnál az a feladat, hogy nyerj három kört egymás után. Megteheted azt, hogy mikor úgy érzed már nem fogsz nyerni, akkor felállsz az asztaltól és visszaülsz. Nem fog elveszni. Ugyanez lesz pókerban is, nyerj három hand-et egymás után, de ott ezt már nem fog működni, ha felállsz az asztaltól az vesztes hand-nek számít. Én azt csináltam, hogy flop előtt egy jókora emelés, hogy kiessenek egy páran, aztán flop-on már all-in. Ha mákod van akkor dobják, ha nem akkor meg imádkozol, hogy neked essenek jó lapok Egy óra alatt szerintme ez is hozható simán.
A balckjack-es viszont teljesen a szerencsén múlik, ott nyerned kell háromszor úgy, hogy három lapot kértél az osztótól. Ez szopóOn a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest