Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #3116 üzenetére
Ha azt mondod, hogy Arthur Tul a baratsagont jatszik a satorban Uncle-el akkor sirok.......es avatart cserelek.
Ps4, Xiaomi 11T
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #3155 üzenetére
PFF..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #3165 üzenetére
Annyira nem vágom azt a filmet.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #3168 üzenetére
Cigizik, nem az orrát piszkálja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #3170 üzenetére
A bankrablást kimaradt ☹️
-
BigStraw
senior tag
válasz Carlos Padre #3183 üzenetére
az istállóban nem találtam.
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #3186 üzenetére
Hát ez szívás. Egy trophyt buktam mert
Nekem nem jelezte a játék. KivéveDutch-nak a pipát max a chapter 4 ig lehet odaadni. Paerson-nak meg az iránytűt csak a chapter 2-ben. És a taskok között sem volt ott.Sadie, és Jack kérését. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #3190 üzenetére
Hát akkor már
nem is fogja. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #3193 üzenetére
Ahogy elneztem nincs. Mindegyik szerkonal 1 alapszinbol all a ruhanemu es eg, kiegeszitoszinbol.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #3207 üzenetére
Na azt nem neztem. Mondjuk ha olyan lesz mint a kincses terkep akkor a seggem kitorolhetem vele.
Ma megint a videk felfedezeserol szolt szamomra a jatek. Talaltam is valami viking temetot. Jo cuccok voltak benne. Autentikus sisak. Jol is jon ha fanak megyek.Ps4, Xiaomi 11T
-
negyven2
veterán
válasz Carlos Padre #3257 üzenetére
Nekem nem
Amúgy én most a Hunting Request-el szívok, mert valamiért nem ad be Robin-t egyik területre se ahol kellene, hogy legyen.
Illetve amitől még tartok az majd a Gambler challenge-ek. Illetve a Herbalist, mert ott van olyan, hogy szedje 15 egyedi növényt, aztán meg párral gyűjtsd össze mind (de az a 15-öt újra). Nekem az ilyen direkt sz*pató időhúzás nem teszik mindig.
.LnB: ez fake, bele Photoshop-olta a filmből.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #3366 üzenetére
Ez is ismeri. Csak off-doad diffi nincs a golyólya helyén. Gatyafékezett ez is az első szikláig, aztán jött tripla leszúrt rittberger.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #3359 üzenetére
Ez is egy vélemény, pont annyit ér, mint az enyém vagy a tiéd.
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3433 üzenetére
biztos lesz vmi biznisz amiben virtuálisan dolgozhatsz
meg 1 millióért új ló -
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #3468 üzenetére
Sorry ez "?" lemaradt
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #3490 üzenetére
Szazalekot nem tudok, de chapter 3ban megcsinaltam 4-5 fosztori missziot. Orakat csak tippelni merek, nagyjabol 70-80 oram lehet benne. Lesz ez meg 500 is.
Ps4, Xiaomi 11T
-
i@lex
őstag
válasz Carlos Padre #3554 üzenetére
Ez sem helyes. Clean kell lehet poor pelt is, ha a megfelelő fegyverrel lövöd. Perfect akkor lesz ha a kiszemelt állat neve mellett ott a 3 csillag és jó fegyvert használsz. Illetve ha megszerezted a legendary buck megölése után járó trinketet, ami plusz 1 csillagot ad. Akkor elég 2 csillagos állatot lelöni a jó fegyverrel, abból is 3 csillagos lesz a trinket miatt.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz Carlos Padre #3580 üzenetére
Nem ragoztam túl, csak kijavítottam amit írtál, mert nem volt helyes. Ennyi. Lapozz. :-)
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz Carlos Padre #3583 üzenetére
Ok
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #3600 üzenetére
Na ja, bírom mikor valaki klisékkel jön, mikor kb már láttunk mindent minden műfajban és nincs is ezzel baj. Szerintem sokkal fontosabb, hogy ez hogyan van bemutatva.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3600 üzenetére
Ezt most úgy mire írtad? Én már csutakoltam mént aki erre felizgult. Pedig arra nem is nyúlkáltam. Ez hol van a játékban? Az én arabom simán csak kapál
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3621 üzenetére
okés, mindjárt megnézem, megvan e róla stream, megvágom, és rakom is ki tube-ra
-
marilllyo
veterán
válasz Carlos Padre #3628 üzenetére
Nem kell elszívni őket. Attól, hogy veszed őket attól is nő a Dead Eye level. Nekem 30%-ról 75%-ra ugrott.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #3638 üzenetére
Az osszeszedest a kunyhokban, taborokban lattam, nekem a cigisdobozban levok szolgaltak ujdonsagkent.
Ps4, Xiaomi 11T
-
BigStraw
senior tag
válasz Carlos Padre #3667 üzenetére
Az rendben van, csak találtam egy kalapot, nem sikerült elmentenem az outfitet, befagyott a játék és így úszott a kalap :S (pedig mentettem már azóta mióta megvolt a kalap)
[ Szerkesztve ]
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #3692 üzenetére
Nem tudon, biztos. Brothers and Sisters side quest hiányzik ami csak a ch4. ben érhető el...
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #3695 üzenetére
Nem vagyok fukar, mindíg adok mindenkinek, mag veszek mindenkitől, de ez valahogy elkerülte a figyelmem...
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #3738 üzenetére
jaj, csak zombikat ne, jöhet battle royal is, csak zombik ne...
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3736 üzenetére
mert gondolom külön brigád volt, aki csak a lovakkal foglalkozott
-
kiserik
senior tag
válasz Carlos Padre #3759 üzenetére
Ez a fegyver arzenálos dolog érdekes. Én úgy fogom föl, hogy ezzel akarták megakadályozni azt, hogy farmolni lehessen a fegyvereket és ne arról szóljon a játék, hogy folyamat futkosol 15 puskával meg 30 pisztollyal a boltba eladni. Azt viszont tényleg javíthatnák, hogy amit beállítassz használatra, az maradjon is meg addig, míg máshogy nem állítod.
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #3863 üzenetére
Explorer Challange tök könyű, csak meg kell találni az összes kincsent YT
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3898 üzenetére
lehet megoldja, csak felesleges
elég rendesen újraindítani a programot -
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3900 üzenetére
van rá akció a black friday-en, 10% 27-ig a spec és az ultimate edition esetén
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #4025 üzenetére
A vadnyugaton más törvények utalkodtak(nak)
-
marilllyo
veterán
válasz Carlos Padre #4044 üzenetére
Ne kockáztass. Dead eye és szórd meg repeaterrel.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #4069 üzenetére
Csak a magad nevében beszélj... Mert nekem igenis hogy van fingom...
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #4076 üzenetére
Hát ha nem veszed a poént...
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #4078 üzenetére
Hogy a....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Carlos Padre #4075 üzenetére
Királyság, lesz hol fosztogatni.
-
Pepeninho
őstag
válasz Carlos Padre #4137 üzenetére
4 perc 10 masodperc volt, nem arabbal. Azert nem ertem miert nem adja be.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
-
Pepeninho
őstag
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #4293 üzenetére
Ezeknek a Max Payne se volt jó, én sz*rok a véleményükre. Nem is tudom miért kéne rá adni.
-
Major Lion
senior tag
Atyaég, mond hogy nem erről beszélnek egy órán át. Bele tekertem egy két pontig, de csak fogtam a fejem. Egy újabb arc aki nem szeret lovagolni. Hát de bazze, ez egy ilyen játék, akkor menjél GTA-zni vagy ugrálni a Just Cause-ba. De ez ne legyen már negativum. Túlértékelt? Nézzük már meg mások mit tesznek ma le AAA címnek 60 dollárért (ld, Fallout 76)! 10-20 órás játékokat, amikhez már megjelenéskor tolják a DLC-ket, bocs póki, szép játék vagy, de undoritó a csapatod.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Ez annak a tükrében érdekes, hogy Zoli a napokban készített egy másik videót a játékról, - “A lovaglás eposza” címmel, - abban pont az ellenkezője hangzik el. Nézettség, és kattintásvadászatot gyanítok... kell a pénz, na.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #4303 üzenetére
Nah hirtelen számítani fognak a hozzászólásaim a topicban
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #4333 üzenetére
Hátööö... neménvótam..
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #4335 üzenetére
Battlefield? Megvolt a BC óta az összes rész, de sose nyomtam velük sokat.
Egyébként van kihívás benne bőven. Pörgős, bejön. Hiába fikáztam éveken át a CoD4 óta az összes részt. Ehhez olcsón hozzájutottam, és kellett valami multi PS-re. Így kipróbáltam, és behúzott nagyon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A csonti nem egy szimpatikus arc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest