Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
cz.istvan
tag
válasz hugoagagyilo #798 üzenetére
Én vettem eggyet ugyanebből a kütyüből, de sztm nagyon vacak. A kijelző a leggyengébb minőségü érintő amit valaha láttam, a sebessége is lassu, lassan reagál az érintésre, a kijelzője nagyon halvány, nappal kocsiba már alig lehet rajta látni vmit, plusz a hangfalai csak dekorációk. Ugyanennyiért vettem én is csak ebayen, de megbántam. Ha az egyszerűbb lett vna visszaküldenem biztos megtettem vna. Ami pozitivuma, az talán az akksi. Van hogy hetekig ninsc töltve - de hozzáteszem a nejem használja pdf olvasásra - bár ő sem szereti tulzottan.
Szoval ha tudsz hozzátenni picit akkr inkább vegyél egy Kindle Fire-t, 200€ körül kijön, sokkal minőségibb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest