Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco8888
csendes tag
válasz antikomcsi #742 üzenetére
Szia! Mobilnet sticket hogy sikerült beállítani? Nekem t-mobile-os vagy, de nem megy egyelőre.
-
joco8888
csendes tag
vagy=van
-
Koczka
tag
Most akkor a zt-180-ba van hdmi vagy nincs? mindenhol írnak mindent meg annak az ellenkezőjét
-
kokoistvan
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fly Touch 3 Tábla pc-m.
Azt szeretném megkérdezni ,hogy miként tudom kitörölni az először
megadott e-mailt amivel elindítottam a tábla pc-t.
Eladásra kerülne de egy olyan e-maillel indítottam el amit nem tudok vele adni.
Van ezen olyan ,hogy hard reset?
A választ előre is köszönöm! -
őstag
Pénteken megérkezett páromnak egy ilyen kütyü. Azonban van egy idegesítő dolog vele: A jobb oldali hangszóróból eléggé hangos "kattogás" hallatszik. Ez egy idő után magától abbamarad. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Ha nincs rá semmi, akkor hétfőn megy vissza postával."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
-
válasz PingvinSoft #749 üzenetére
Ugyan ez a két jelenség nálam is van.
Én már cseréltettem, és a wifi annál is kerregett, meg ennél is kerreg. De ennél legalább van térerő, a másik 1 méterről sem látta a routert.
Szerintem aki teheti válasszon másféle kütyüt, kicsit erősebb vassal.
-
mArZsi
tag
válasz antikomcsi #760 üzenetére
WiFi-nél nem kéne kerregnie, normál esetben.
Mobilnetnél viszont én is találkoztam a jelenséggel.Moblilnet beállítás: PIN kivesz, apn, mcc és mnc kell, illetve wcdma üzemmód.
Pannonnál:
mcc: 216
mnc: 01[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
Na jó, most lett elegem, úgyhogy írok.
Sziasztok!
Történet a következő: Van nálam egy 2GB 256MB RAM-mal szerelt ZT-180. Második napja szívok vele, gyakorlatilag MINDENT végig próbáltam vele, és egyszerűen NEM MEGY RÁ fel normálisan semmilyen rendszer. Zenithink.us azt egy rakás trágya, a firmware letölthetetlen.
Próbáltam egy Zenithink.com-ot is, és van egy sanda gyanúm, hogy a két cég nem egy és ugyanaz: a .com-ról letöltött ROM-ok sehogy nem mennek fel, ami felment, azoknál az egyiknél nem megy utána az USB, a másiknál a WiFi...1030 gyárit szeretném rárakni, találtam is vagy három félét, HÁT NEM. Nem akarja.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
tesztgeza
csendes tag
Itt az első hozzászolásokban ott vannak a letöltési linkek.
[link]Egy bizonyos firm után már tudod sdkártyán keresztül is frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.Srácok lenne nekem 1 hatalmas problémám van nekem 1 zt-180-as 2.2 256mb ram 7" tabletem.
Olyat csinál hogy be kapcsolás után csak a kis android feliratig jutok el aztán nem megy tovább 1 úristenért se Légyszi ha tudtok segíteni segítsetek már nekem,köszönöm. -
válasz kaszas19 #766 üzenetére
Szia!
Vagy nem vagy elég türelmes, és ha még várnál 2-5 percet akkor elindulna, vagy meg kéne próbálni letölteni hozzá egy frissebb firmwaret, és felrakni.
Nekem a legutolsó gyárival borzasztó lassú lett, ezért egyel az előttit próbálj szerintem. Bár próbára az utolsó is jó, majd lecseréled.
-
kaszas19
senior tag
válasz antikomcsi #767 üzenetére
az a baj hogy 20 perc után se csinál semmit
próbáltam mind a kétféle frissitési módot, de sajnos az sd kártyán nem látja a cuccokat No Zimage update feliratot ír ki,usb-n meg nem tudom felismertetni a géppel úgy ahogy írják hiába nyomom azokat a gombokat amit ír nekem bekapcsol és töltené az androidot nem csak világít és a program nem vált zöldre sajnos tanácstalan vagyok már -
-
kaszas19
senior tag
válasz antikomcsi #769 üzenetére
esetleg tudsz nekem nyomni 1 linket ahonnan tudok leszedni firmawerét?
-
válasz kaszas19 #770 üzenetére
A gyári utolsót próbáltad már?
-
kaszas19
senior tag
válasz antikomcsi #771 üzenetére
meg próbálom hát ha sikerül azért köszi előre is szólok ha van valami.
-
madárjós
csendes tag
Hali mindenkinek!
Van egy 10"-os zt 180-asom.android 2.1-el 1030-al!
Problémám az lenne ,bárhogy próbálom 2.2-re nem sikerül!
Aki tudna nekem adni egy linket,mit töltsek le és SZÁJBARÁGÓSAN leírni mit csináljak,mert a youtubos videok nem hoztak sikert!
64 bites rendszerem van így a gépes megoldásnem jöhet létre.Sd kártyásnál igaz hogy csak 1Gb-os a jó?AMennyiben jól vettem ki az angol írásokból a zImages- fájlt is át kell nevezni?
Várom okos válaszotokat !Thx bb -
kaszas19
senior tag
válasz madárjós #775 üzenetére
leszeded a hozzá való android 2.2-tőt kicsomagolod aztán a memória kártyát leformázod utána a kártyán csinálsz 1 zt-update mappát abba bele másolod a kicsomagolt zimage cuccokat mindent másolj bele a mappába.
Aztán vissza teszed a mem kártyát a gépbe és a bekapcsoló gombot és a hangerő lefele gombot ha jól tudom egyszerre meg nyomod elkezdi frissíteni ha mindent jól csinálsz. -
kaszas19
senior tag
válasz madárjós #779 üzenetére
pontosan milyen tableted van mert nem mind1 mert hiába a név eggyezik de mégis 2 gyártó és különbözik is. Írd nekem le és keresek neked valami romot hozzá.
De mikor meg nyomtad a gombokat amiket írtam kereste a dolgokat a mem kártyán??? esetleg no zimage update felirat nem jelent meg? -
madárjós
csendes tag
Amit elfelejtettem! 1000 köszönet a segítségért!
-
madárjós
csendes tag
Nagynehezen összejött a dolog,mármint jelentkeznek a dolgok,viszont a burntool kéri a booot.img-t.ODa mit rakjak,,mert amit letöltöttem abban nincsen benne.(zimage,userdat.img,system.img meg valami Bx-aminek akiterjesztése igaz nem img,hanem boot)
Szerintetek? -
madárjós
csendes tag
Hali!
Amennyiben lenne valakinek ötlete a 785 hozzászólásomhoz nagyon örülnék neki!
Thx bb
-
madárjós
csendes tag
Szerencsére már sikerült.Igaz segítséggel de megvan,és működik úgy ahogy kell! Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Predi555
újonc
Hello mindenkinek én szeret nékberuházni 1 tabletre és azt akarom megkérdezni, hogy ez Zenithink tz-180 v2 ez meg éri-e meg ez csak 1 magos proci?Meg ha igen akkor a zenithinkeseknek nincs 2 magos tablet vagy valami olcsób tablet amitud is az összeg amire gondoltam az egy 90000ft a válaszokat előre is köszönöm.
-
őstag
Elnézést az OFF-ért, de ez a topic látszik még élőnek...
Ha valaki mostanában akar venni ilyen tablet-et, és akar hozzá tokot rendelni, az szóljon: Billentyűzet és tok ePad és SuperPad 10,2" ZT-180 tablet-hezRajtam maradt, mert a tablet ment vissza gariba, a kedves eladó hisztije miatt pedig pénz-visszaküldés lett.
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
negrocska
csendes tag
Szia!
10.2-es Zenithink 2.2-es tabletem van.
2 dolog erdekel.
Lehet-e magyar nyelvet beletenni, illetve aliithato tokot szeretnek venni hozza. Jelenleg Franciaorszagban elek; de december
15-en megyek haza 3 hetre. Ha megoldhato a magyar nyelv, akkor mennyibe kerul, illetve
hol lehet a gepet leadni a telepiteshez.
Valaszodat varom
negrocska -
cz.istvan
tag
Olyanra tudtok esetleg megoldást hogy hogyan lehetne hangosabbá tenni egy flytouch3-at? Azok a kis hangfalak annyira halkak hogy filmet nézni még teljesen csöndbe is alig lehet, mert max hangerővel sem hallani - nem is csak a filmekkel van baj, hanem ugy általánosságban, tehát sima mp3 lejátszása is csak fülhallgatóval hallhato.
A zenithink tabijai is ilyen halkak??[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Ezeket a Superpad3 gépeket ki gyártja? (vagy kik,mert szerintem a klónnak is van klónja )
A Zenithink c91-t is árúlják fehér ZPAD dobozban,meg fekete MID feliratú dobozban,ez mind a kettő eredeti Zenithink lehet?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hugoagagyilo
tag
Sziasztok!
Ez a szerkentyű lenne a kiszemeltem erről a weboldalról. Valakinek tapasztalat vélemény?[link]
Esetleg vásárolt már innen valaki itt?[ Szerkesztve ]
http://obhunracing.com
-
cz.istvan
tag
válasz hugoagagyilo #798 üzenetére
Én vettem eggyet ugyanebből a kütyüből, de sztm nagyon vacak. A kijelző a leggyengébb minőségü érintő amit valaha láttam, a sebessége is lassu, lassan reagál az érintésre, a kijelzője nagyon halvány, nappal kocsiba már alig lehet rajta látni vmit, plusz a hangfalai csak dekorációk. Ugyanennyiért vettem én is csak ebayen, de megbántam. Ha az egyszerűbb lett vna visszaküldenem biztos megtettem vna. Ami pozitivuma, az talán az akksi. Van hogy hetekig ninsc töltve - de hozzáteszem a nejem használja pdf olvasásra - bár ő sem szereti tulzottan.
Szoval ha tudsz hozzátenni picit akkr inkább vegyél egy Kindle Fire-t, 200€ körül kijön, sokkal minőségibb[ Szerkesztve ]
-
Metalwarrior
tag
Üdv!
A pandawillről rendelőktől szeretném megkérdezni, hogy a rendélés után kb. meddig volt a rendelés állapota processing. Én kedd délután rendeltem és még mindig semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest