Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkodok egy MI2S vásárlásán, de lenne egy pár kérdésem.
A hátlap mennyire hajlamos karcolódni? Így ránézésre eléggé.
A stock AOSP rom is van annyira stabil, mint a MIUI? Egy telefonon már egyszer kipróbáltam, annyira nem jött be, hogy nincs appdrawer, de ettől függetlenül tetszett.
Ugye a az MI2S-ben is meg van a 90FPS videofelvétel feature? Ez nagyon tetszik.Olvasgattam a topikot, meg a téma összefoglalót, remélem nem kérdeztem semmi olyat, ami már százszor le lett írva.
Köszi!
Üdv.
-
szente
addikt
Igen, nézegettem hozzá már a hátlapokat. Pl a fekete szálcsiszolt fém hátlap eléggé bejövős, na meg az aluüveg hátlap is.
De ahogy nézegettem, ha a nagyobb akksit akarom bele, akkor már nem olyan nagy a választék. A fórumban keresve legalább is nem igazán találtam azon kívül, amit a nagy akksihoz adnak eredetileg. Csak 3-at említett valaki (három különböző szín, egy forma).
Van esetleg még ezen felül valami minőségibb hátlap a nagy akksihoz?Tudom, hogy a MIUI-ra is lehet rakni másik launchert, csak azért kérdeztem, mert hátha még úgy se fog tetszeni a MIUI.
-
szente
addikt
válasz Cyberpunk #4306 üzenetére
Anno Xperia Mini Pro-n próbáltam a MIUI-t. Az appdrawer hiánya zavart, viszont a sebesség az nagyon rendben volt, konkrétan a leggyorsabb amit azon a telefonon láttam. A MIUI saját programjai sem voltak rosszak.
Egyébként valaki tudna hozzá ajánlani egy agybadugós headset-et, amin működik a felvevő gomb is? Nem kell felsőkategóriás cucc, ilyen 4.000 Ft körülire gondoltam.
Egyébként melyik fajta jó hozzá? A régi, vagy az újabb fajta bekötésű?Szerk.: Arról a fémes aljú hátlapról kérhetnék egy linket?
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Fólia ügyben kutakodva többen elégedettek voltatok a Nillkin fóliával.
Konkrétan ő róla van szó?[link] -
szente
addikt
válasz Cyberpunk #4320 üzenetére
Nekem a Mostani Xperia P-n és az előző Mini Pro-n is gyári fólia volt, és nem volt gondom az érzékenységgel.
Bár ha jól emlékszem a Mini Pro-n egy idő után le kellett szednem, mert egy idő után buborékosodott, de nem lett karcos a kijelző.Csak félek azért már egy 80 ezeres telefonnál egy kicsit, mert ha esetleg még is megkarcolódik, akkor már b@szhatom.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ugyan már kicsit későn kérdezem meg, mert megrendeltem egy MI2S 16GB-t, de csak most tűnt fel, hogy ebben 8Mpx-es kamera van. A felbontáson kívül rosszabb a képminőség is, vagy amúgy kb egyforma képeket/ videókat lehet vele készíteni?
-
szente
addikt
Ja, nem vagyok nagy fotós, csak arra voltam kiváncsi, hogy mennyire nyúltam mellé kamera terén. Néha azért egy-két pillanatot szeretek megörökíteni, meg biztos elfogok szórakozni a slow motion videoval.
-
szente
addikt
@Cyber:
Már csak azért is felteszem, mert két ismerősöm egybehangzóan állította, hogy erre a telóra a büdös életben nem lesz 4.1-nél frissebb Android. Csamcsungjuk van, gondoltam, felteszem a 4.3-at bosszantásból.
Engem nem zavar a fapad, ha nem szálkásLátom neked is van szurkoló táborod.
-
szente
addikt
-
szente
addikt
Elvileg megjött a telefonom, de csak szombaton tudom kézbe venni, mert akkor érek haza.
Addig is lenne pár kérdésem, hogy ne akkor kelljen bénáznom, amikor már állnék neki az SW-t babrálni.Szóval a TDB-nek van bármi féle hátránya?
Ha az egyik partícióra magyar MIUI-t, a másikra pedig valami stock droidot akarok tenni, akkor mit tudtok ajánlani?
Fő szempontok, hogy stabil, sűrűn frissülő rendszerek legyenek, ami mögött állnak megfelelő számú felhasználók, hogy ha valahol elakadok, vagy valami nem működik, akkor viszonylag hamar legyen rá megoldás. -
szente
addikt
Na srácok, kezd már körvonalazódni, hogy mit is akarok felrakni a telefonra.
System1-re a cofface fél 10.2-őt szeretném, ha van benne magyar nyelv. Van benne magyar nyelv? Látom, hogy csinál a srác külön recovery-t, de CWM-el is fel lehet rakni?
System2-re pedig a legújabb WIUI kerülne.Ha esetleg a CM10.2 nem rootolt, azt úgy tudom megoldani, hogy letöltöm ezt:[link], aztán CWM-ből telepítem?
Dual Boot Switch-nek pedig ez?[link] -
szente
addikt
Lehet, hogy amatőr kérdés, de V5-be hogyan tudok mtz témákat importálni?
Megvan.[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Hogy tudok MIUI-n képernyőképet készíteni?Megvan.
Hogy ne legyen felesleges a hsz:
Az össze zavarja az akksi kezelésben a telefont, hogy hol a gyári, és hol a nagy akksival használom?[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Srácok az normális, hogy OTA-n frissítenék multilang MIUI 3.8.29 ről a most kiadott verzióra, de ha frissítek, akkor nyom magától egy factory resetet is? Nem kéne minden adatnak megmaradni?
-
szente
addikt
&Gabó75
Most már mind a két systemre backupoltam a 3.8.29-et, de akkor is szűz MIUI fogad újraindítás után.
Recoveryből úgy frissítek, hogy letöltöm a zip-et, felrakom a kívánt systemre, és nyomok egy wipe cache/dalvik cache-t, igaz? Így tutira megmarad minden?[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Srácok az normális, hogy T-Mobilenál, 3G-n és EDGE-n nincs netem? Csak HSDPA-n, meg WiFi-n.
-
szente
addikt
Ha kellene valakinek, akkor megválnék a 3100mAh akksitól és a hátlaptól, rájöttem, hogy nekem felesleges ez a kapacitás.
De hogy ON is legyek:
Tiszta unalmas ez a telefon. Gyors, hiba nélkül teszi a dolgát, nem kell a motorháztető alatt turkálni ahhoz, hogy feltétel nélkül használható legyen. Ez nekem nagyon szokatlan.
-
szente
addikt
Nem tudjátok nem portol valaki nekünk Ubuntu Touch OS-t?
-
szente
addikt
válasz Williamgrant #6712 üzenetére
Biztos van rá hack, mert vagyula is megoldotta valahogyan az FCR ROM-ban.
-
szente
addikt
Kinek is van itt üveg hátlapja fém kerettel? Lenne egy két kérdésem. Leejtettem a telefonomat betonra, és a hátlapom nem szerette.
-
szente
addikt
válasz katalin888 #7141 üzenetére
Nekem a jobb oldali volt. Szerintem jobb, mint a gyári. Puha műanyag, nem csúszik ki olyan könnyen a kézből.
-
szente
addikt
Ha a híváslistából be raktam valakit tiltólistára, hogy ne tudjon hívni, akkor azt hol tudom vissza vonni, illetve megnézni, hogy kiket raktam be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest