Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Karavik #15964 üzenetére
Egyfelől: Kössz szépen a gyors, és precíz utánajárást!
Másfelől: a Xiaomi kap*@ be!
"... nem lehet semmilyen custom ROM-ot telepíteni, és kapaszkodjatok meg, még Xiaomi.eu multilang ROM-ot sem ... "
" ... Xiaomi ehhez a két modellhez private signed testkey-t használ és nem adják ki még Ingbrzy-éknek sem ... "
Ez milyen hozzáállás már?[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Karavik #15964 üzenetére
Én sokat használtam eredeti, kínai romot, most is az van fenn. Viszont a JLB39 után a Xiaomi elcsinálta a betűtípust. Minden ékezetes betű előtt és után megjelenik egy szóköz. Megnéztem, a hiba a fontban van. A hiba jelenleg is fennáll. A JLB39 óta nagyon sokan jelezték az en.miui.com-on, teljesen hiába. És ez nem csak a magyar nyelvet érinti. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy 1 éve nem javították ki a hibát. Ennyit a supportról. Lehet ügyeskedni, de mondjuk egy OTA frissítés már tönkreteszi a mókolást. Ezért gáz, ha nem tudsz multilang romot feltenni, nem a magyar nyelv hiánya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest