Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkiss
csendes tag
Nem lehet bekapcsolni.
Sziasztok, szenvedek tovább. Feltettem mindkét részre a 3.7.12 multilang_aires-t, működött, majd megpróbáltam a linkről letöltött cwm...zip-et ráflashelni, de nem sikerült. majd valamikor kiírta, hogy lemerül az akksi majd kikapcsolt. töltöttem egy-két órát, de nem lehet bekapcsolni. A bekap gomb benyomására valamikor felvillan az mi, ekkor ha elengedem nem történik semmi, ha benyomva tartom feljön elmegy, majd megint feljön és elmegy. Megint töltés - piros led villog. Többször akksi ki és be: nem változik. Szerintem feltöltött vagy majdnem, észrevettem, hogy a telo melegedik, és van egy halvány fehér, alig észrevehető háttérfény. Ekkor a töltésre dugva is piros led. Akksi le, majd töltés: zöld led és ekkor kb 80-nál a töltés. Le a töltőről bekapcs, felön a logó, majd eltűnik, de nem látszik semmi, viszont bejön a háttérfény. kikap+hangerő fel, a logo bejön, de semmi egyéb, illetve kipacsolódik a háttérfény. A háttérfény azonos a MI logo feljövetelkori háttérfénnyel. Tehát logó eltűnik, háttér marad. Néha feljön a töltés jelző zöld nagy: most 90% töltöttséget jelez.
Gyakorlatilag semmire sem reagál. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest