Az alkohol miatt nem mindenki szeretni , de nagyon jó lett ezt leszámítva!
Eladó 2016 Audi Q7 hibrid. Infóért keress a számomon
Az alkohol miatt nem mindenki szeretni , de nagyon jó lett ezt leszámítva!
A lányom is kicsit túl fűszeresnek találta, de vendégként itt volt öcsém aki 2-szer is evett belőle. Igaz egy laza majonézes káposztasaláta volt a köret ami könnyített rajta. Nagyon finom, omlós lett a végeredmény és a bőr is majdnem vajpuhára puhult. A Road Crew sör meg tökéletes levezetés volt.
Ennél jelentősen egyszerűbb a másik recept amit szoktam használni. Ott a fűszerezés annyi, hogy só-kömény-fokhagymapor vastagon és az egészet paradicsompürével lekenem és fölé/rá szoktam helyezni egy darab szalonnát ami ahogy rácsöpög keni is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
A mézes kenést meg elehetett volna csinálni lassabb sütéssel minden órában v 2 órában átkenve nagyon szépen rá karamellizálódott volna
Receptet követtem, de legközelebb megpróbálom ezt is de akkor a BBQ-t kihagyom a végéről.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Bármibe lefogadtam volna, hogy tiéd lesz az első hsz.
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
(#5) Xaels : Milyen eszközön sütölődzöl?
[link] egy ilyet vettünk, kezdésnek elég de hamar ki lehet nőni.
Ez hibátlan! Majd ha lesz kedved kísérletezni akkor próbálj ki normál faszenet és nem homokkal préselt brikettet - szerintem ég és föld a különbség.
Szoktam faszenet is használni de eddig inkább csak olcsóbb szén volt kéznél, most itt füstölőfa is volt bent az első 1 órában ami új próbálkozás volt. Még nagyon ismerkedem a dolgokkal.
Mi hikori-t szoktunk használni, de előtte 2 percre vízbe rakom hogy valóban jól füstöljön
Fél órát írtak a Weber féle füstölőfára, de máshol is olvastam már ezt az intervallumot így ehhez tartottam magam. Sokszor nem csinálunk mást du. a gyerekekkel csak leülünk és gasztros csatornákat nézünk youtube-on. Aden japán steakes videói simán megnyugtatnak.
Bakker nem nézni hanem enni kell Szegény apósom már öngyilkos lett volna régen ha nem teszünk elé mindenfélét amit megkíván