Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyon rühellem a neten keringő hihetetlen elmés mondatokat, amiket aztán azok pufogtatnak, akik okosnak szeretnének látszódni, de most kénytelen vagyok egyet idézni:
aki Magyarországon nem szereti a cigányokat, az nem rasszista, csak tapasztaltez így van. Magyarországon kevesek vannak akiknek nem volt már konfliktusuk a cigányokkal, persze lehet jönni azzal, hogy a fehérek is bűnöznek, de szerintem egyszerűbb lenne 1000 büntetlen előéletű magyart összeszedni mint cigányt... ez nem rasszizmus, ez így van.
nem azért cigány valaki, mert az anyja és az apja cigány, hanem mert úgy viselkedik... léteznek fehér cigányok is... aki lelopja a vonat fölül a vezetéket, csak úgy kötözködik, mert ő van többen, csoportosan kirabol, megerőszakol 3000 Ft-ért, az cigány... akkor is ha kínai.tudom, van erre külön szó: bűnöző, csak vannak olyan bűnök, amik tipikusan a rájuk jellemző (lásd: fent említettek)
utolsó ultimate kérdésem, amit eddig sosem tettem fel netes fórumban, de mivel a Prohardver közösségében kevés a "netparaszt" így talán értelmes választ kaphatok:
miért baj, ha valaki rasszista/idegengyűlölő? (a kettő nem ugyanaz)... én magyar vagyok, Magyarországon élek, és keresztény vagyok. saját fajtámnak, véremnek nem ártanék, de nem szeretem az országomat lerabló és élősködő népeket. ez miért baj?
hidegen hagy a zsidóság problémája, hidegen hagynak a cigányság életkörülményeinek nehézségei, és ha ezt szóvá teszem, rögtön náci/fasiszta/nyilas/rasszista/stb leszek (ezeket a fogalmakat általában összemossák)
viszont foglalkoztat a saját népemnek sorsa. miért baj az, ha a saját népem érdekeit a vendégnépek érdekei elé helyezem? -
Yaye
őstag
Elnézést, bocsánat, mea culpa! Hol látsz te burkolt erőszakot? Burkolt erőszak ha a támogatást minimális feltételekhez kötik? Persze rengetegen éreznék erőszaknak ha dolgozniuk kéne a pénzért. Vagy az a burkolt erőszak, ha megakadályozzuk az iskolai - egyátalán nem burkolt - erőszakot, a tanulók és szülők nagyon is valós terrorját? Tényleg ennyire elhülyült volna már a hazai liberális értelmiség, hogy az az "erőszak" ha biztonsági intézkedést teszünk az erőszaktevők ellen? Netán az a burkolt erőszak, ha a vagyon elleni bűncselekményeket (lopás, rablás) nem csupán ejnye-bejnyével és/vagy jelképes büntetéssel jutalmazzuk?
Rohadt életbe, tényleg föltett kézzel kell tűrnünk mindent ahhoz hogy ne legyünk "erőszakos rasszisták"??!!
A topikindító hsz épp a jelenlegi igazságtalan - és általad is elismerten működésképtelen - rendszer megszüntetéséről szól. Arról hogy a támogatás azoknak járjon, akik kiérdemlik, és a bűn nyerje el méltó(!) büntetését. Fehérnek, feketének, sárgának, világosbarnának egyenlőképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zelda Játékok
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest