- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalamona1
tag
A biztonságos adattárolásra mai napig nincs tökéletes megoldás. Énnekem a képeim fent vannak a gépemen, egy külső vinyón, a mobilomon skydrivon, és minden embernél akinek elküldtem. Esetleg egy részét ki is nyomtatom. Nah ha ennyi minden egyszerre becsődöl akkor ott már nagy gáz van. De fénykép vesztésbe szerintem még nem halt bele senki.
-
Kalamona1
tag
Valamilyen szinten igazad van. Én bulifotókat osztok ott meg és csak azokat látják amihez közük van. Persze Állam vagy bárki más lenézheti mit rakok oda de a bulifotóimat aztán nézegethetik. Ha Obama erre izgul hát nézze. Kényes dolgokat netre sose rakok fel. Csak és kizárólag általam készített képet és abból se a pikánsabbakat (bár jelenleg nincsenek pikánsak, bárcsak volna) Amire én használom azt felőlem lenézhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest