- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Oké de itt úgy beszéltem mindkettőről, mint backupról, tehát biztonsági szempontból egy fizikai offline vasszekrény diskekkel nekem sokkal de sokkal nagyobb biztonságérzetet tud adni. Az meg, hogy ide-oda tenni adatokat, és gyorsan elérni megint praktikusabb a pendrive szerintem, 2db 64gb-os usb3-asom van, gyorsabb biztosan, mint sokhelyen a netről letöltögetés lenne, és a tárhelye sokkal nagyobb.
-
BlackSoft
addikt
De a rack nincs rádugva semmire, előveszem, és használom ha szükséges, addig a szekrényben van, lecsatlakozatva mindenről. De már nagyon extreme körülményekről beszélünk. Egyiken sem valószínű, hogy elveszik bármi is, de ingyen nem ad senki több TB helyet, és más a felhő, és a privát fizikai tároló.
-
BlackSoft
addikt
Netem előbb megy el, mint az áram. Ha nyaralok mondjuk, akkor elég a laptop, és nem kelle minden ami otthon van, net meg vagy lesz vagy nem alapból...
Eddig 1 ilyen online tárhelyet használtam, az icloud-ot, mert muszáj volt, és hát 5gb helyen a wc papír nem fér el. Más helyen lehet több van, de nem több TB, és lassabb az adatátvitel 200X mint ahogy USB 3-al megoldom itthon, pláne ha terhelik többen egyszerre, meg épp szar a szerverük vagy a kapcsolatuk. És egyébként egyik ilyen hely sem vállal felleőséget adatveszteségre, tehát lehet szopni lovat szerintem ha nincs meg valami, mert egy weboldalfrissítés során elszarnak valamit.
Ettől még lehet használni, mindenki azt csinál amit akar, de nem tartom praktikusnak egyáltalán. Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
(#12) alevan: Na látod, nekem van 2db 64GB-os pendrive-om, az jó szállításra, és gyorsabb is, arról ne is beszéljünk, hogy előbb lesz gebasz az adatokkal náluk, mint a táskámban. Ha a munkám elveszik ők tesznek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest