- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
(#3) Apollyon: Igen, aludni mindenképpen kell, hacsak 1-2 órát is. Olyankor mintha újra bootolna az ember agya. Amikor kisbusszal mentünk vissza Almádiba, akkor el-el szundítottam pár percekre. A buszból kiszállva sokkal frissebb voltam. Annyit tudok, hogy nálam 30-32 óra ébrenlétnél van a határ, onnantól fejben nagyon megzuhanok.
(#4) ncc1701: A megpróbálásért ne tisztelj, simán hülye vagyok, hogy ilyenbe beleugrottam, de azért köszönöm
Nem voltam alkalmas a teljes körre, de tanulni jöttem és szereztem is értékes tapasztalatokat. Ha kicsit többet használom a fejem, akkor még a 150 meglehetett volna, de ugye sok a HA...
Ti holt tekertek, hogy 10 órán belüli kört csináltok? Nem mondom, hogy lehetetlen, de néhol olyan állapotban van a kerékpárút, hogy arra nincsenek szavak. Az északi parton még pár helyen kimentem a főútra, hogy rövidítsek, de a déli parton a fáradtság miatt már nem kockáztattam. Oké, legutóbb Zánkától kerültem a Káli-medence felé. Távolságban nem jelent pluszt, de a szintek és a látnivalók lassítottak.
(#5) Tothg86: Köszi, de én csak ész nélkül végigtoltam és 100-nál kiszálltam. Emlegetett Sanyi pedig kb Szigligettől a vízhólyagok miatt levált talppal tolta szegénykém 'Berényig. No és 208-as teljesítők. Na ők a kemények!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kétszázhúszat kérek! Száz lett, maradhat? Igen, maradhat. Aszfalton gyalogolni az is bőven elég.Szóval félig...
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest