Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Csináltam egy Quadrant benchmark összehasonlítást az xTAB-70 és az xTAB-70i között.
Tudom, hogy a számok nem sokat jelentenek összességében, de mégis megdöbbentő a különbség.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Brutális eb #5929 üzenetére
Mindjárt jön az Antutu és a Linpack összehasonlítás is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Brutális eb #5955 üzenetére
Éppen most néztem az xTAB-70i-t tévére kötve, a PH-s filmcsomaggal szépen boldogult. A legbrutálisabb 33 Mbps-os mkv megfogta, de a többit szépen lejátszotta, egyedül az AC-3-as hangkodekkel volt baja a gyári lejátszónak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz k.daniel91 #5979 üzenetére
XTAB-70i
-
z0d1AK
nagyúr
A problémák alapját részben az okozhatja, hogy az xTAB-70i-n nem egy teljesen kiforrott OS van, várhatóan a későbbiekben lesz frissítés, ami többek között a kernelt is frissíti, mert jelenleg még régi van alatta, ami alapból hátráltatja a sebességet kicsit. Ha jönne ez a frissítés, az valószínűleg a legtöbb gondot megoldaná és gyorsítaná a készüléket is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz pusihusi #8074 üzenetére
(#8066) tjb007 válasza fpatrik17 (#8063) üzenetére 2012-05-09 21:17:38
"xTab-70 és xTab-70i közt van lényegi különbség?"
A 70i -n kevesebb fizikai gomb van, frissebb SoC van benne (a lényeg, azaz a processzormag és a GPU változatlan, csak kisebb csíkszélességű és frissítve vannak a vezérlők is benne → HDMI 1.4a ), nincs benne fényérzékelő és könnyebb is mint a 70.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Victoryus94 #8118 üzenetére
És ezt miért pont egy tablet topikba egy telefonos helyett???
-
z0d1AK
nagyúr
Sajnos lehetnek különbségek a HDMI kábelek között. Én egy Nokia miniHDMI - HDMI átalakítót használok, illetve egy sima HDMI kábelt, azonban lehet olyan kábel, vagy átalakító amivel nem garantált a működés, ezért is volna jó tudni, hogy ha nem működik, akkor milyen kábellel teszi azt.
Egyúttal ha esetleg _Seth_ érte jön a kábelért, akkor kölcsöntudom adni a Nokia átalakítót, megnézheti azzal, hogy működik-e rendesen.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kisgabor87 #8349 üzenetére
Ez nem igaz. Mint írtam, én magam is átalakítóval teszem ki a képet a tévére.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kelzsoca #8358 üzenetére
Inkább az átalakítótól függ szerintem, itt a videó róla, a Nokia kábellel működik rendesen (xTAB-70i és xTAB-100s volt tesztelve).
-
z0d1AK
nagyúr
válasz hd3650-65Hz #8363 üzenetére
Röviden a válasz: rosszul képzelted el.
Hosszabban: a pc és az android teljesen más, lévén a PC közel univerzális, azonban az Android továbbra is csak egy mobil OS, számos megkötéssel, mint például ez a program telepítési korlátozás. Egyes alkalmazások adatai áthelyezhetők memóriakártyára, azonban a kártya sebessége miatt lassulhat a tablet is.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Az xTAB-70i háza közel ugyan az, mint az xTAB-70 és xPAD-70. Összeszerelésre és anyagminőségben szerintem nem rossz, az xTAB-100-at és az xTAB-100s-t verte is akár ha úgy vesszük.
Azt, hogy mekkora a sebességkülönbség, nem tudom megmondani, Ghoo Tab nem volt még a kezemben,| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz rollins #8830 üzenetére
29.900-ért Tegra 2, 1 GB RAM ICS, 7" 1280×800-as IPS kijelző és ha minden igaz xTAB-70x lesz.
Fekete humort és viccet félretéve az xTAB-70i még nagyon friss, nincs egy hónapos, nem hiszem hogy máris lecserélni a WayteQ, főleg hogy igazán probléma nincs vele, jó készülék, és remélem csak mégjobb lesz az új ROM-mal majd..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz counterbill #8957 üzenetére
Én megvettem a legutóbbi akcióban, megnézem majd fut-e a játék normálisan.
-
z0d1AK
nagyúr
MiniUSB-USB átalakító lesz az inkább az xTAB-70i esetében (bár a microUSB-nek én is jobban örülnék).
Tokot azt kapott, mint írta, így csak az USB adapter illetve esetlegesen az adatkábel hiányozhat. Utóbbi talán jobban.Amúgy nekem használatra bőven elég a dobozban lévő belebújtatós tok, a gyári bőrtokot magamnak nem venném, bár aki sokat filmez esetleg a tabon, annak hasznos lehet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Diamond500 #9088 üzenetére
Az Opera mini talán a legtakarékosabb böngésző, ennél csak az takarékosabb, ha nem lépsz fel a webre. Amúgy telefonon a 100-500 MB közötti forgalom nálam elég, igaz mellette tolom PC-n és két tableten is, telefont csak a buszon használom inkább.
Mikor kórházban voltam kevesebb mint egy nap kellett 500 MB adatforgalom felemésztéshez.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
A flash játékokkal nem nagyon fog megbirkozni, elég erőforrás igényesek általában. Bár hozzáteszem, nem próbáltam még.
Igazából pont egy ismerősömmel beszéltem szombaton, aki Flash bannereket készít, hogy azért az ő szakmájának lehet áldozott, hiszen az iOS és a Windows Phone nem támogatja a Flash-t, a Windows 8 RT-be sem kerül bele. Az Android ugyan kezeli, de maga az Adobe állítottal le a fejlesztését. Valószínűleg hosszú távon is jobb már HTML 5 alapokon gondolkodni.(#9115) g@bo: A proci miatt némileg jobb az üzemideje a készüléknek. Nekem kifejezetten tetszik hogy a menügombok eltűntek oldalról, hiszen ICS alatt már nincs rájuk szükség. Egyébként nagyjából megegyezik a két készülék kívülről. A szoftvert tekintve az OS picit lomha az iPad 2-höz képest, remélem ezen javít némileg az új kernel és az új ROM. Ha minden igaz, ezt meg is erősítette félig meddig Kelzsoca is.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz zolivissza #9141 üzenetére
Én a 70i-n rajta hagytam a gyari foliat, de csak azért, mert amíg az jó, addig felesleges igazából levenni. Ha megadja magát, akkor le szedem majd, viszont újat nem hiszem hogy rakok rá, annál jobban vigyázok rá, az iPaden és a Radaron nincs fólia, de karc sem, pedig külön tokban sem tartom.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz realmadrid #9166 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyit ment régen, de számomra elég kevésnek tűnik ez a két óra.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz hd3650-65Hz #9169 üzenetére
Ez melyik verzió volna? xPAD-70/xTAB-70/xTAB-70i, 2.2/2.3/4.0?
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudtok esetleg xTAB-70i-hez valamilyen USB-s töltő kábelt? Az 5V/2A-t tudhatja az USB is, és ha volta olyan kábel, amelynek egyik vége USB apa, a másik pedig az xTAB-70i töltőcsatlakozója, akkor útközben is tölthető volna, valamint megvenném a Belkin töltő állomását amivel eltüntetnék egy rakás adaptert.
-
-
z0d1AK
nagyúr
Az NFS: Shift megy, de a Modern Combat 2 is.
-
z0d1AK
nagyúr
Továbbra is keresek olyan töltő kábelt amit USB 2.0 portba dugva tölti a tabletet!
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz counterbill #10002 üzenetére
37-ért elég jó ár.
-
z0d1AK
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest