Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
Az vajon mitöl van h telepitenék egy apkt és azt irja h nincs hely? Kb 280mb szabad hely van de nem akar felmenni a program. Fent volt csak újra kellet rakni de most nem megy.
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
elpatkorado
aktív tag
válasz levi.hungary #10394 üzenetére
Köszi.
-
john117
csendes tag
Köszi mindenkinek a választ!
-
ClaydovE
aktív tag
válasz z0d1AK #10407 üzenetére
Persze, én is csak próbaképp néztem meg és csodálkoztam is rajta, hogy mindenféle trükközés nélkül ment a wayteq-en. Várom már a 2 magos wayteq-ek megjelenését. Esetleg több mint 1Ghz feletti procival. Kíváncsi lennék rá, hogy azokon hogy futkosna!
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
-
kisml
tag
Hali!
Root és audio licenc javító dolgokat szeretnék kérni wayteq xPAD-70-re. fontos lenne minél hamarabb.
köszi
-
Yeti77
tag
Lehet tudni hogy pontosan mikor jelenik meg a 70w?
-
oidipus
csendes tag
Problémám van a géppel. Vettem egy class 10-es Samsung 32GB microsd kártyát, és a gép nem ismeri fel. A telefonommal minden probléma nélkül működik, tehát nem a kártyával van a baj. A tablet a 2GB-os kártyám simán lekezeli, de a 32-est nem. FAT32-re van formázva mind a két kártya. Ugyanúgy androidos a telefonom is mint a tablet. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám a 32 gigás kártyát felismertetni?
-
ClaydovE
aktív tag
Root explorer-el Mount R/W-re koppints majd a fájlon tartsd az ujjad majd a megjelenő menüben válaszd ki a properties menüpontot és a Write alatt tegyél mind a három kockába pipát majd OK. Ezután ha módosítasz a fájlon már el kell hogy mentse.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Ra3
őstag
Iyen gondom nekem is volt, nem is engedte átkapcsolni írhatóra a file tulajdonságait hiába volt root jogom.
A megoldás nekem az volt hogy ES file explorer-ben a beállítások között legalul van egy olyan hogy Root settings, azon belül ki kell pipálni a Mount File System (mount /system as writable) nevű pontot, különben a /system tartalma, a build.prop-pal együtt csak olvasható lesz.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Az új ICS-vel már jó a skype-n a kamera?
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel tudok letőlteni youtube-ról? Előre is köszönöm !HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Recefice65
csendes tag
-
Brain75
senior tag
Sziasztok.
Kicsit lemaradtam az eseményekkel.
A kérdésem az hogy van-e már Xpad70-re olyan ICS amiben a scroll már hibátlanul működik?A Wayteq oldalán látok egy 2.0-ás frissítést de igazából nem tudom hogy melyik volt az első verzió.
Frissíteném a TABot ha lehet de csak abban az esetben ha az ICS legalább úgy működik mint a Gingerbread.
Köszönöm előre is a válaszotokat.
Üdv
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Ra3
őstag
válasz Brain75 #10431 üzenetére
ez engem is érdekelne, mert minden létező launchert meg böngészőt végigpróbáltam amit ajánlottatok, de sajna egyik sem segített...
egy újabb kerneles ICS talán segítene, remélem veszik a fáradságot a wayteqnél és megcsinálják, talán nem olyan nagy meló átportolni ha már 70i-re megvan.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
kelzsoca
félisten
Az xTAB-70i-t nem szabad hasonlítani az első xPAD-70-el, mert A 70i Amlogic 8726-M3, a PAD-70 pedig Amlogic 8726-M1 SoC-al van szerelve, illetve ezen felül is vannak hardveres különbségek a gépek között.
Csináltam egy kis patch-et, nézzétek meg, ez után változik -e valami:
CSAK xPAD-70 tulajdonosok tegyék fel!!
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Egyszer már megkérdeztem ,de nem jött válasz. A tabletben a rendszerfrissítések menüben azt írja, hogy az "ôn rendszere naprakész". 4.03-as gyári ICS-re. De már van újabb, akkor azt miért nem jelzi? Vagy így online nem lehet frissíteni az újabb verzióra?
-
kelzsoca
félisten
CSAK xTAB-70 tulajdonosok tegyék fel!!
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Diamond500 #10439 üzenetére
Kezdésnek ott a WayteQ hivatalos oldala, a tablet menüpont alatt megtalálod a nemrég kiadott szoftverfrissítést: katt
Illetve itt az utolsó custom rom, amit forrásból készítettem: katt
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
senior tag
szia, megjelent a telepítést követően egy háromszög ikon a wifi és az elem ikonok között. az mi? szürke, mint az elem ikon, amikor lemerülőben van. xtab70, görgetés javítást követően. köszi
[ Szerkesztve ]
amor fati
-
apeelme
addikt
válasz zolivissza #10445 üzenetére
screenshot esetleg?
-
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz zolivissza #10445 üzenetére
Az a térerőikon, ha látod akkor be vannak kapcsolva a telefonos funkciók.
Ha nem használsz USB -s 3G stick -et akkor nyugodtan kikapcsolhatod, ehhez csak annyit kell tenned, hogy a system könyvtárban található bulid.prop nevű fájlban a hw.nophone=false sort átírod erre → hw.nophone=true.
Az átíráshoz root szükséges és egy root explorer funkcióval rendelkező fájlkezelő.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Sanchoo
csendes tag
Sziasztok!
Írják itt, hogy 70i skype-kamerája meggyógyult az ICS-től.Vajon érdemes a Nextgen-ről visszatérni a gyári szoftvere emiatt, vagy netán lesz A Nextgen-ből is új verzió?
xTAB-70i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
- Apple iPad 7, Silver , 32Gb, Wifi+Cellular ( független ) karcmentes, + Smart Keyboard + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest