Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nagyon nehezen, illet sokszor nem is reagál az érintőfelület az xtab70-en. Virtuális billen megnyomom pl x-et és még mellé ír e-t, stb. Lehetséges hogy a droid hülyült meg - gyári hack nélküli van rajta -, vagy hw-es hiba?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Grzimek20
tag
Továbbra is az a bajom az ICS rommal hogy alvó állapotban nagyon sokat merül pár óra alatt (Xtab70). Nem fut semmi a háttérben, nincsenek widgetek. Esetleg van valakinek ötlete mi okozhatja, ill. mit lehetne tenni?
-
_seth_
veterán
Nálam sincs kép csak hang Megoldást tudja valaki? Tab70i hivatalos ics-el, semmi buhera.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Jannn
aktív tag
válasz _seth_ #10711 üzenetére
X-Tab70-esem csak volt, ezért szoktam beleolvasni a fórumba. Gondoltam megírom hogy a program maga jó ( köszi a tippet nem is hallottam hogy van lehetőség az olimpiát a tablettán nézni ) Próbáltam Nexus S-en is, ott is volt kép is és hang is, de eléggé docogott és sokszor szétesett a kép, ráadásul majd 1 percig töltötte a progit (szintén 1 Ghz procis). Tab2-es viszont szépen viszi HDban és kb 5 mp alatt bejön a progi
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Nekem is bejön gyorsan, be is tölt hamar csak épp a kép nem jelenik meg egyik felbontásban sem
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
sgx
tag
Nalam azt irja ki az MTVA progija ha elinditom az online streamet h "Ismeretlen hiba tortent. Kerjuk probalja meg kesobb".
Fel kell tenni vmi kodeket h legyen kep es hang vagy mi lehet a gond?
-
LamaCube
addikt
Én első körben újratenném a rendszert és semmit nem tennék rá. Teszteld úgy egy napig. Még a wifit se kapcsolnám be. Persze, ha ezen túl vagy, akkor szerintem szervíz.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
3 hónap használat után megkérdezem már, hogy valami vírus elleni védelmet használtok és mi lenne az? :-)
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tjb007
nagyúr
válasz LamaCube #10719 üzenetére
Felesleges felrakni bármelyiket is. Placebónak jók, másra nagyon nem.
Több teszt és írás is született már arról, hogy ezek az alkalmazások totálisan haszontalanok és csak arra jók, hogy feleslegesen zabálják az erőforrásokat.
Te magad is könnyen kivétheted azokat az alkalmazásokat amik feltételezhetően valamilyen kártékony kódot tartalmaznak. Figyelni kell, hogy mikhez kér hozzáférést az adott alkalmazás, például ha egy iránytű alkalmazás hozzá akar férni a kapcsolatadatokhoz vagy egyéb más furcsa dolgokhoz akkor azt jobb elkerülni.
Szerencsére már a Google is jobban figyel erre az előzőleg történt "vírusos" botrányok miatt.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Házi mini teszt az MTV Olimpia alkalmazással:
xTab70i: hang van, kép nincs. Legújabb ICS+root+flash 10.2.
Aurora II: hang van, kép is van, de pár másodperc után megfagy, majd néha elindul pár másodpercre. Ezen is legújabb ICS+root+optimalizált flash 10.2.
Galaxy S II: ez nem kérdez, megy,mint a veszedelem ICS 4.0.3 ez is. Pedig itt már vannak erőforrást elvonó widgetek, alkalmazások is.
Wifi hálózaton egyszerre volt mindhárom masina.
Érdekes dolgok ezek.A kevés is több a semminél.
-
_seth_
veterán
Youtube nem hajlando elindulni, eddig nem volt gond vele, leszedtem majd felraktam ismet de semmi.....
-
_seth_
veterán
válasz tjb007 #10723 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy honnan lehet korábbit leszedni? Playen csak a legújabbat találom
-
andrewv
csendes tag
Helló! Nem tudom, hogy volt-e már ilyen probléma, de nekem gyári ICS-n 2-3 bekapcsolás után csak nagyon sok reset után hajlandó bekapcsolni a gép, kifagy a másodszorra felvillanó wayteq logónál. Sem nextgenen, sem régebbi Kelzsoca verziókon, sem régebbi gyári verziókon nem produkálja ezt a tünetet.
Mindössze egy dolphin browser van a gépen jelenleg. Másnak is volt már ilyen gondja? -
fa4hu
őstag
Sziasztok!
Egy TP-LINK routerhez csatolt NAS-hoz próbálnék hozzáférni a XPAD-ről ESFileExlporer-rel és Total Commander-rel, de folyton rossz jelszót vagy felhasználói nevet jelez, miközben számítógéppel gond nélkül megy a hozzáférés. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm az ötleteket!
-
kisml
tag
sziasztok!
valaki próbálta beats hangot, vagy a vodoo hangot? (nekem a beats fenn van és fülessel nagy a javulás hangminőség terén)
-
HegBence
csendes tag
Üdv mindenki!
Xpad-70em van ICS-el, és elég komoly segítséget kérnék.Tegnap GooglePlayen járkáltam, és 1szer csak bezárta magát a program, és kiírta, hogy az alkalmazás sajnos leállt, és utána, akármit nyitottam meg ugyanezt csinálta.Mindent bezárt magától.Kikapcsoltam a tabletemet, és vissza már nem akart bekapcsolni...már mindent kipróbáltam. Recoverivel újra indítani, Kiszedtem az SD kártyát, úgy bekapcsolni, de semmi. 1szerűen megjelenik a WayteQ felirat, és nem megy tovább. Már vártam vele fél órát is, de nem kapcsol be. ICS-em van, és Rootolva van. Ötlet? Szervíz? Én alapból arra gondoltam, hogy fölrakom még1szer az ICS-et Recoverival, de nemtudom, hogy ICS-re ICS frissítést föl lehet-e rakni
-
sandman1129
csendes tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy xtab-70-re próbáltam feltelepíteni az eredeti gyári ice cream sandwich op rendszert. Azt még kiirta,hogy upgrading please wait, de azóta se kép, se hang. Próbáltam resetelni nem sikerült. Mit lehet tenni?
-
tjb007
nagyúr
válasz sandman1129 #10738 üzenetére
Próbáld meg újra a leírás szerint feltenni.
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Valaki tud ajánlami egy jó romot mert mindig kilép a programokból a tablet?
Segítséget előre is kösz -
tjb007
nagyúr
válasz xLivingDeadx #10740 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan melyik modellről van szó de próbáld meg a gyári ICS -t vagy GB -t.
-
tjb007
nagyúr
válasz sandman1129 #10743 üzenetére
Az lesz.
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ma kaptam vissza a szervizből a 70i-met, és a Play áruház azt írja ki néhány alkalmazásra hogy nem kompatibilis. Eddig ezek gond nélkül telepíthetőek voltak. Valami ötlet erre? -
tjb007
nagyúr
válasz kisgabor87 #10747 üzenetére
Egészen pontosan mik ezek az alkalmazások ?
Előfordul amúgy az ilyen, főleg miután frissítenek egy alkalmazást de nem kell aggódni mivel külső forrásból fel rakni ezeket. -
t0nhal
csendes tag
Valamiért nem működik a kamera a 70i-n. Nem találom az okot és nincs kedvem factory resetet csinálni... Van /dev/video0 eszköz, a jogai is jók, de a programok azt mondják, hogy nem található kamera... Tippek?
TH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
- Apple iPad 7, Silver , 32Gb, Wifi+Cellular ( független ) karcmentes, + Smart Keyboard + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest