Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz #20221952 #904 üzenetére
Nyomtad már jó hosszan a bekapcsoló gombot?
Akkor ki kell kapcsolnia, majd utána ha vársz egy kicsit kapcsold be, hátha csak lefagyott vagy ilyesmi!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nickedez89
senior tag
válasz #20221952 #906 üzenetére
Az biztos, hogy nem!
Próbáld ki másik headset-el is, hogy kiderüljön a füles a rossz, vagy a jack aljzat hibásodott-e meg!?Illetve nézd meg az aljzatot nem került-e bele valami kosz, nedvesség ilyesmi!?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
dreta
tag
válasz #20221952 #909 üzenetére
Ez miatt biztosan nem kell otthagynod a telefonod. Ha egy tv távirányítója romlik el, akkor sem kell vinni a tv-t. Ne hagyd, hogy egy sz@rházi, vodafone-os dolgozó miatt a jótállásból eredő jogaid sérüljenek. Persze hogy könnyebb neki eladni valamit, mintsem megfelelően eljárni az ügyféllel.
-
nicu71
addikt
válasz #20221952 #926 üzenetére
Szerintem ez nem olyan nagy probléma,google fiokba való bejelentkezés után a gmail/vagy az Outlook stb azonnal átszipkázza az összes névjegyet bármikor,és ennyi.A SIMre mentés manapság egyáltalán nem szükséges.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
törölt tag
válasz #20221952 #1563 üzenetére
Fejlemények:
Az egyik leadott készülékemet a szerviz véleménye alapján rögtön cserélték, míg a másikat nem (bár ugyanazon gyártó, ugyanazon típusa és még a hibájuk is ugyanaz).
A nem cserélt készüléket - javítva - megjegyzéssel visszakaptam, de a hiba továbbra is fenn áll.
Ma kaptam vissza a harmadik leadás után és a szerviz véleménye szerint, az hogy egyfolytában újraindul a telefon nem hiba és különben is, miért nem adtam le a az töltőfejet és a töltőkábelt. Haza hoztam a telefont és - hogy ne merüljön le - feltettem a töltőre és mással kezdtem el foglalkozni. Egyszer csak azt hallom, hogy a telefon újraindul (rezgés hangja) és azóta is újraindul, ki sem tudom kapcsolni. Vissza is vittem a Vodafone-ba, ahol újból - igaz mérgesen - leadtam.
A hiba az, hogy ha lemerül, akkor nem tudom használni (ez rendben is van, így működik minden telefon), ekkor töltőre teszem, ahol elkezdi tölteni magát, majd végtelen újra indulásba kezd egészen addig, amíg egyszer csak fekete nem lesz a képernyője és csak az értesítő LED világít.
És ami a legbosszantóbb, hogy a szerviz szerint ez nem hiba!Szerintetek, mit csináljak?
-
nickedez89
senior tag
válasz #20221952 #1574 üzenetére
Ha bármikor tudod produkálni a hibát, akkor szerintem vidd be személyesen a szervizbe és mutasd meg nekik! Ha nem tudod, akkor videózd le mikor épp csinálja és azt mutasd meg! Egyébként ilyen nincs tudtommal, hogy szerintük ez nem hiba! Ha te leadod, hogy hibás akkor kötelesek kivizsgálni!
Ha szép szóval nem jutsz dűlőre, akkor érdemes megemlíteni a fogyasztóvédelmet.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nickedez89
senior tag
-
nickedez89
senior tag
válasz #20221952 #1578 üzenetére
Ja így már értem! Nem az ügyintéző írta rá és adta be úgy szervizbe hogy ez nem hiba, hanem a szerviz dobta vissza ezzel a szöveggel a készüléket! Így már nehezebb a helyzet, mert ezek szerint a szerviz nem ismeri el hibának ezt a "jelenséget" ahogy ők foglalmaztak és ráadásul ők maguk is tapasztaltak!
Nem nagyon értem, hogy hogy jön ide a mélymerülés, miért ezzel a szöveggel próbálkoznak? Amikor beadtad 0-ra volt merülve az akksi? Esetleg nem tudtad tölteni az újraindulások miatt, mert közben nem töltött?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest