Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brasco86
csendes tag
Sziasztok,
Nokia E72-ről hazsnálom a VIBER-t. Wifi-ről szedtem le és onnan telepítettem és azóta csak úgy tudom használni, hogy csak WIFI-ről, 3Gvel nem megy.... úgyhogy nem sokat érek vele, plusz elég bizonytalan a működése.... Már újra telepítettem, tiltottam a wifit-, de 3G-ről akkor sem akar menni...
Tapasztaltatok már ilyet? Tudtok esetleg valami megoldást?
Köszönöm!
-
Brasco86
csendes tag
válasz ViberMedia #459 üzenetére
Thx.
Na beszeltem a vodafone ufsz-al, azt mondtak, hogy a 100 megas csomagnal nem erheto el a VIBER, csak 2gb felett.... Szerintem ez bullshit... Lehet ezt csak igy korlatozni? Szerintem a sima uzenetvaltas nem sok adatforgalmat general, ha meg igen, akkor a user vessen magara es vagy ne hasznalja, vagy valtson nagyobb csomagra.... Ez a megkulonboztetes nem tul szimpatikus... Pedig eddig egy rossz szavam sem volt a vodara....
-
Brasco86
csendes tag
válasz SpongyaBob #461 üzenetére
Az igen, egyre szebb a szitu
Nekem semmi nem megy....
Egyeb otlet? Tipp-trukk? A hanghivas nem erdekel, az uzenetvaltas lenne a lenyeg... -
Brasco86
csendes tag
válasz KamuMazsola #466 üzenetére
Az a baj, hogy az nem annyira elterjedt, mint a VIBER... :-)
De nem gond, ha ilyen a popszakma, akkor ilyen... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest