Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• I3EI\ICE

aktív tag

Ahogy látom a kommentelőket nem kell győzködni, de arra az esetre, ha bárkinek az útjába akadna olyan, aki azzal jön, hogy "az emberi szem 25 fps fölött nem érzékel különbséget", vagy hasonlóval, itt van három hatásos link. Mondjuk az elsőhoz hozzáfűzném, hogy mondjuk 2db 24 colos monitoron sokkal látványosabb lenne a különbség, mint ilyen kicsiben, és én azt mondom (miután nem keveset játszottam már 120 meg 144Hz-es monitorokon), hogy én garantáltan észrevenném a különbséget a 120fps és a 240 "valós" fps közt is. 5 colos kijelzőn még csakcsak elmegy a 30 fps (bár ott sem a legjobb), na de asztali monitoron? Please...

[link]

[link]
    (itt azt hiszem érdemes kikapcsolni a nyújtást, ez kicsiben is nagyon jól adja a gyors fordulás miatt)

[link]

Szerintem akit ezek nem győznek meg, annak tényleg elég a 30 fps, de csodálkoznék, ha 10%-nál többen lennének azok, akik nem látják lényegesen folyamatosabbnak a 60fps-t a 30-nál (és a magam részéről megfontolásra érdemesnek tartanám, hogy szabadna-e autót vezetni annak, akinek ennyire "renyhe" a látóközpontja)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés