Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz bacsko42 #3250 üzenetére
Passz, még csak most vettem. De ehhez alapból adtak 3at, plussz vettem komoly 2k-ért egy 100 db-os tartozék készletet. Abban van 6 direkt fémvágó, meg 10 általános fej. Plussz a többi, gravírozó-polírozó-drótkefe-csiszoló külön fához/fémhez/műanyaghoz. Szóval nem nagy tétel pénzben és szerintem sokáig szolgálni fog.
A Straus terméket meg elkerülném. Nekem egy ütvefúró és egy akkus csavarozó halt be pár nappal a gari lejárat után.. no comment. Pedig ritkán volt használva. Bezzeg a tesco value akkus fúróm 2,5 éve hibátlan[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
válasz bacsko42 #3246 üzenetére
Multifunkciós gép a neve, Dremel, Black&Decker, Ferm, ezek a leginkább megbízható gépek. Ugyan drágábbak, mint a többi gép, viszont többet bírnak, nagyobb terhelés esetén se fullad le a motorja. Nekem egy Ferm típusú gépem van, használom már közel 10 éve és tökéletesen működik. A Tesco-s gépeket én nagy ívben kerülném, volt már olyan a kezemben, vastagabb lemeznél már alig maradt ereje.
A vágókorongoknál is vannak különbségek. Dremel árul hálóerősítésű korongot, annak elég jó a kopásállósága, de lehet kapni spéci, fémekhez, kerámiához...stb való korongokat, igaz ezeknek meg is kérik az árát. Én úgy voltam vele, hogy inkább megveszem a jobb, minőségi kellékeket és használom azokat hosszú ideig, mintsem gyakran vegyek olcsóbb termékeket.
[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
bacsko42
tag
válasz Engineer086 #3252 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Akkor majd ha összegyűlt rá a keret körbenézek a barkácsboltokban, hogy mit mennyiért lehet kapni
,,It does not matter how slowly you go as long as you do not stop."
-
bacsko42
tag
válasz Ramses07 #3255 üzenetére
Köszönöm, közben akadt még egy kérdésem, szóval fel is teszem. ( bocsánat ha bugyuta, de nem túl sok tapasztalatom van még ilyen téren )
Tehát: Régóta szemezgetek egy olyan szoknyázott kábellel. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek inkább megéri megvenni hozzá az eszközöket és magamnak megcsinálni, ( nem a táp saját kábelét szeretném, hanem egy hosszabbítóét mondjuk ) vagy megvenni valakitől aki árul ilyesmit itt hardveraprón? ( itt most konkrétan anyagi hátterű a dolog ) Amit szeretnék megcsinálni: 24pines alaplapi 2x 6 pin vga ( esetleg 2x 8)
Előre is köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz bacsko42 #3258 üzenetére
Kábelharisnya lesz amire gondolsz... innét apróról érdemes venni meg MDPC-X-ről ha igazán minőségi kell (de onnét csak csoportosan éri meg rendelni szvsz). Külön eszköz nem kell hozzá, legyen meg a kábelharisnya meg a zsugorcső, azon kívül csak egy öngyújtó és egy gemkapocs fog kelleni a pin kiszedéséhez.
Nem érdemes mással megcsináltatni szvsz, viszont pepecselős és mondjuk egy táp átharisnyázása elviszi az egész délutánod de bőven kárpótolni fog majd a végleges látvány.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
bacsko42
tag
válasz tDr1v3r #3259 üzenetére
Igen az ! Magyarul nem tudom a nevét sosem Köszönöm, ezek közül is van olyan ami mondjuk nagyon silány minőségű? Vagy van amire figyelnem kell? ( persze az olyanokon kívül hogy jelöljem meg a kábeleket stb )
-
Ramses07
Modder
Na üdv mindenki! Nem rég említettem, hogy hamarosan jövök egy új moddal és jelentem elkészült Két és fél hét alatt!
Life is short, ride hard!
-
ViZion
félisten
válasz Ramses07 #3261 üzenetére
'Vótmááá...
Valahol már linkelted, de meglesem újra, mert nagyon tetszik. Asszony kivágna, ha ilyet vinnék haza, de KELL.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Ramses07
Modder
válasz tailor74 #3266 üzenetére
Nagyon köszönöm! D No para. Tessék alkotni!
Fr0z3n : Nem nincs leködölve, egyébként meg nem számít a ventiknél egyáltalán. erre van egy jó kis cikk a MythBusters című műsorban, ahol egy helikopterre lapátjára tesznek rengeteg bélyeget, hogy az kibillentse az egyensúlyából..Nem sikerül, meg sem kottyan neki.. a ventiknél ugyan ez van! Az a pár mikron ami rajta van nem számít, mert ha számítana, akkor a levegő is eltéríthetné. szvsz
Life is short, ride hard!
-
Fr0z3n
őstag
válasz jones965 #3270 üzenetére
Szponzor, besharok Mostanában nem raksz képet. Halad a munka?
Bwt, valaki szokott külföldi oldalakról rendelni? Az e-bay-es topicból orrba szájba rendelik a szarokat, de amikor más kérné, senki nem segít (értsd: kéne rendelni egy Y kábelt, aminek az egyik vége usb vagy micro usb, a másik végén van rajta legalább 3 otg bemenet.)
-
szmore84
csendes tag
sziasztok,
valaki tud elérést a fórumon kívül zolee5016-hoz? Mert privát üzenetemre nem válaszol
-
jones965
Modder
Nem hiszem, lévén így is nagyító alatt vágtam ki a betűket. A magasságuk 10 mm, így az "R" betű közepe annyira pici, hogy azt nem tudtam benne hagyni. Így sem lett tökéletes a kivágás.
Viszont az összefordított Y alakzat az jó lett, de az majd máshová fog felkerülni.
Többek közt.[ Szerkesztve ]
-
-
szmore84
csendes tag
Én is lassan elkezdem fejben összerakni a Veletech-re készülő gépházam. elég egyedi anyagokból ha minden összejön.
-
GumisPeter
senior tag
válasz jones965 #3294 üzenetére
szerintem Te sem tudod....
Avagy folyamatában változik, nemde?
...nálam még semmi sem sikerült az alap terveimhez képest, mindig változást hoz a holnap...vagy elb***m és azért, vagy a hajnali ébredés hozza az új ötletet....De szépen alakul a project, kiváncsian várom a folytatást....
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
jones965
Modder
válasz GumisPeter #3295 üzenetére
-
Fr0z3n
őstag
Jövőhéten én is csigázom kicsit a kedélyeket a sisakkal. Elkezdtem végre, de munkahely váltás miatt kevés az időm. Alig 200 oldalnyi tanulni való, rengeteg számadat, papírok kitöltése, stb stb... (többi titok )
-
feco72
Modder
Nos, úgy néz ki sikerült vennem egy "laptopot", nem tudom mikori típus, de már 2001-ben írtak róla, szóval a 13 bizti megvan. Kicsit hiányos, de van itthon elfekvő vinyó meg keret, szóval ez megoldva. Igazi oldschool darab. Még töltő kell hozzá és mehet a móka, készülés a Veletechre.
mindenféle dolgok steampunkosítását vállalom
-
Fr0z3n
őstag
Jó látni, hogy mindenki dolgozik. Én viszont megakadtam Sikerült eltörni egy fontos alkatrészt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs