Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz mocsanisi #65 üzenetére
Én erre azt mondom, hogy ha bántanak, akkor amit kapsz azt add is vissza, mert hát kapni jó, de adni még jobb
Inkább térddel kellett volna combra menni, az jobban esett volna neki szerintemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tomate
veterán
válasz mocsanisi #65 üzenetére
Így kell csinálni, ha a szülei nem nevelik neveld Te. Aki meg csicskázik azt ugyan így móresre tanítani. Veri magát a myvip adatlapjára vagy mit tudom én.
pohár: Azzal nagyon durvákat lehet adni.... Ha betalál összeesés van az tuti. Ez az elefántpuszi nem?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz mocsanisi #70 üzenetére
Hol van az a görcspont?
Jó lenne tudni, a mai világban már sose lehet tudni ki esik neked az utcán a söpredék közül...tomate... ahogy mondod, ez az elefántpuszi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz mocsanisi #132 üzenetére
hát igen... tiszteletet mindenképp meg kell tanulni előbb-utóbb a gyereknek, mert ha nem tanulja meg, akkor rengeteget fog még kapni az élettől... pl munkahelyen sem nézik jó szemmel munkatársak/főnökök sem az engedetlenséget... ha pedig apuci valami magas pozícióba teszi a hülyegyereket, akkor sem lesz neki olyan jó hosszútávon... a környezet nem tűr soha sem örökké...
én sem pofonnal akarom nevelni a gyereke(ke)t... van 100 másik büntetési mód is, amiből válogatni lehet... amit te is írtál az is jó... hallottam már több helyről... megjegyzi az ember a "hidegzuhanyt"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Tomate
veterán
válasz mocsanisi #132 üzenetére
Én is landoltam már hideg zuhany alatt Az atyai pofon pedig elkél. Akármennyire is megy ki a "divatból" szűkül a hatásköre, szükség van rá. Szerintem bizonyos szintten a neveléshez tatozik.
Persze feleslegesen nem kell ütlegelni e gyereket, csak ha kiérdemli...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest