"Végszó
Az nincs, mindenki döntse el magában hogy megér-e 41.000-ft."
Nem.
"Végszó
Az nincs, mindenki döntse el magában hogy megér-e 41.000-ft."
Nem.
Az összes HD7770 ezen az áron van. 25-30k körül vállalható lenne.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
Húdeutálom amikor nem lehet lehúzni a tápcsatit.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Oké, de nem tud semmit. Egyrészt 1280X1024-es felbontáson ma már nem mérvadó tesztelni, ráadásul ilyen szintű játékokkal, hogy Street Fighter (?). Az a baj ezekkel a középszar kártyákkal, hogy igazán semmilyen célra nem lehet használni. Filmnézésre, munkára fölöslegesen "erős", játékra meg nem jó. Használtan mindig lehet okosabban vásárolni.
Jó kártya, jó teljesítmény fogyasztás, de mivel friss érthető, hogy magas az ára mint mindennek megjelenéskor. Valóban 25-30 a reális ár.
7770 játékra nem jó? Hát nem tudom, szerintem ennyi pénzért(37k), bőven jó, ennyi volt anno a 4850-em, kb 3 éve, ez ahhoz képest bőven jó teljesítmény azonos áron. Erre simán cserélném a mostani vga-m, erősebb nem nagyon kéne nekem.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
középszar? játékra nem jó? El vagy tévedve....
Kinek mik az igényei, maxon az újabb játékokhoz már nem elég.
Crysis-t elviszi high/ultra beállításokkal 1080p-ben röccenés nélkül, nekem ennél több nem kell Bár egy TDU 2 tesztre kíváncsi lennék, de ha azzal is jól szerepelne, akkor köszöntem, nincs több kérdésem.
Mondjuk szerintem nem nagy érvágás fullmax alatt picivel tolni.
Azért hogy nem elég a mai játékokhoz nem elég az erős kifejezés szerintem.
Mondjuk szerintem nem nagy érvágás fullmax alatt picivel tolni.
Ezzel mondjuk nem feltétlen értek egyet. Szerintem a legfontosabb a grafikai beállításoknál, hogy tudjuk natív felbontáson futtatni a cuccot.
Nema natív felbontásra gondoltam, hanem mondjuk nincs antialiasing, vagy csak 2x-es, meg nem minden ultra hanem high med ultra keveréke.
5770-el is el lehetett játszani fullhd-n.
Az a high med ultra keveréke többnyire medium az ilyen kártyákkal és nem mindenki szeret közepes grafikán játszani. Azt meg ne mondjátok, hogy mindent visz FULL HD-n, amikor ezzel-azzal még a GTX570-em se boldogult el.
[ Szerkesztve ]
Crysis 2, Ultra beállítás, 1080p, átlag 24 fps - [link]. Ez szerintem azért bőven vállalható, de legalábbis nem többnyire medium Kis kompromisszummal lazán játszható a full HD jóval 30 fps fölött. Én egy 8800GTS 640-el szálltam be a PC építésbe saját részre, emiatt vagy 2 évig elég maximalista voltam, de ahogy jött, úgy kopott ki a dolog, most már rohadtul nem igénylem, hogy minden über-ultra-mega-high-maxon menjen el. A 7770 pedig tökéletes ezekre a célokra, vagy akár egy GTX 460.
[ Szerkesztve ]
Ez állt rendelkezésemre. Hogy skálázódik az látszik ezen a felbontáson is.
Játékra nem ez a csúcs, de nem mindenki akar Metro 2033 Fullon Full HD-ban. Aki csak Call Of Duty-t tolna ultrán 50Fps-el annak jó.
Az ára ami nem versenyképes még a HD7770-nek.
Ennyiért már GTX460-at is lehet kapni, ami ráadásként még veri is ezt a kártyát. Engem az alaplap jobban érdekelne
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
Az alaplap No1. Majd Ivy-vel lesz cikk is.
Az akkor várós ...
https://tinyurl.com/phnas
Többet mentem vele ugyan azzal a procival maximum cpu órajelre / ram órajelre / és max szorzóra is mint bármelyik P67/Z68/Z77 lappal ezidáig.
De majd meglátod.
bejegyzés MSI HD7770 OC teszt