Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs718675
csendes tag
"Végszó
Az nincs, mindenki döntse el magában hogy megér-e 41.000-ft."Nem.
-
félisten
Húdeutálom amikor nem lehet lehúzni a tápcsatit.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Jhonny06
veterán
Oké, de nem tud semmit. Egyrészt 1280X1024-es felbontáson ma már nem mérvadó tesztelni, ráadásul ilyen szintű játékokkal, hogy Street Fighter (?). Az a baj ezekkel a középszar kártyákkal, hogy igazán semmilyen célra nem lehet használni. Filmnézésre, munkára fölöslegesen "erős", játékra meg nem jó. Használtan mindig lehet okosabban vásárolni.
-
hoffman_
nagyúr
7770 játékra nem jó? Hát nem tudom, szerintem ennyi pénzért(37k), bőven jó, ennyi volt anno a 4850-em, kb 3 éve, ez ahhoz képest bőven jó teljesítmény azonos áron. Erre simán cserélném a mostani vga-m, erősebb nem nagyon kéne nekem.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Jhonny06
veterán
válasz westcoastog #7 üzenetére
Kinek mik az igényei, maxon az újabb játékokhoz már nem elég.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz westcoastog #10 üzenetére
Mondjuk szerintem nem nagy érvágás fullmax alatt picivel tolni.
Ezzel mondjuk nem feltétlen értek egyet. Szerintem a legfontosabb a grafikai beállításoknál, hogy tudjuk natív felbontáson futtatni a cuccot.
-
Jhonny06
veterán
válasz westcoastog #12 üzenetére
Az a high med ultra keveréke többnyire medium az ilyen kártyákkal és nem mindenki szeret közepes grafikán játszani. Azt meg ne mondjátok, hogy mindent visz FULL HD-n, amikor ezzel-azzal még a GTX570-em se boldogult el.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Crysis 2, Ultra beállítás, 1080p, átlag 24 fps - [link]. Ez szerintem azért bőven vállalható, de legalábbis nem többnyire medium Kis kompromisszummal lazán játszható a full HD jóval 30 fps fölött. Én egy 8800GTS 640-el szálltam be a PC építésbe saját részre, emiatt vagy 2 évig elég maximalista voltam, de ahogy jött, úgy kopott ki a dolog, most már rohadtul nem igénylem, hogy minden über-ultra-mega-high-maxon menjen el. A 7770 pedig tökéletes ezekre a célokra, vagy akár egy GTX 460.
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
Ez állt rendelkezésemre. Hogy skálázódik az látszik ezen a felbontáson is.
Játékra nem ez a csúcs, de nem mindenki akar Metro 2033 Fullon Full HD-ban. Aki csak Call Of Duty-t tolna ultrán 50Fps-el annak jó.
Az ára ami nem versenyképes még a HD7770-nek.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
N_A_S
veterán
Ennyiért már GTX460-at is lehet kapni, ami ráadásként még veri is ezt a kártyát. Engem az alaplap jobban érdekelne
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
>Deego..
senior tag
Köszönöm a cikket.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hőszivattyu medencefűtés
- Kupon kunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...