Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A játék minőségéhez képest nem vészes a gépigény.Csak azt várom el,hogy a játék a több szálon futtatást megoldja,hogy legyen értelme a 2-4 magoknak.

-
Pierre75
senior tag
Én az új motorra leszek kíváncsi. Az Empire-ig gyönyörűen futottak a TW-k, de akkor az új motorral a Napoleon-t is beleértve csak nyűgöm volt. A csata max egységmérettel gyönyörűen futott, de a térképen kínszenvedés volt, laggolt masszívan. A Shogun 2-nél ezt orvosolták, de annál meg hónapokat kellett várni egy olyan ati vga driverre, ahol a tengeri csatánál nem tűnt el a víz. Remélem, sikerül jól optimalizálni a játékot. Sok újdonságot én nem várok. Egy kicsit visszasírom a Medieval I. táblás térképét, de ez van. Az animált hadvezéri ikonokkal kezdhetnének vmit, amit eddig láttam, olyan volt, mintha a bili szorult volna a fejükre.
-
wednesday
őstag
-
pakriksz
őstag
directx9 a minimum? Hát igen így már érthető az egyszálú a működés... Miért kell még mindig a lassan 10 éves apit támogatni?
-
leviske
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Pedig nem kizárt, abból kiindulva, hogy elsősorban a CPU igénye ugrik hatalmasat az ajánlott konfignak.
-
joysefke
veterán
Úgy látom a 10. rókabőr után sem sikerült eljutniuk addig, hogy több szálasra írják meg a szoftvert...

J.
-
FZsolt15
aktív tag
Ezek a gépigények sose reálisak, én úgy vettem észre, a CoH 2-nek még kisebb.
-
munky
őstag
Ez a gépigény kint díszeleg hetek óta a játék Steam store oldalán is. Szóval nem erőltették meg magukat.
-
nanus
senior tag
-
wednesday
őstag
Nem értem miért a hely a probléma, mikor azt a legegyszerűbb legolcsóbb orvosolni. Ha lehetne választani, hogy fele ekkora gépigény, de 100GB terület kell, bizony inkább ezt választanám.

-
Ygg
senior tag
Alig várom.
Ha úgy eltalálják, mint az első Rome-t, akkor nagyon ütős lesz. -
Nazara
őstag
Lassan érik az az i5 upgrade...

-
aAron_
őstag
na úgy látom az amd proci tulajok megint megszívták (mint shogun esetében is)

-
Ferling7
tag
Ez nem lett vészes.
Mondjuk a vga-ra tényleg kitérhettek volna részletesebben is. -
po1son
addikt
válasz
Mr President
üzenetére
Mai világban már nem számít soknak. A gta V lesz majd 40-50 gb is jövőre....

-
szcsaba1994
tag
Azért a VGA-t részletezhették volna. Nem hinném, hogy egy HD5450-en maxon futna, pedig 1GB-s DX11-es kártya az is.
-
lorincmate
tag
válasz
Mr President
üzenetére
jah ez engem is szíven ütött
talán még a maxpayne3 se foglalt ennyit -
Peterson_
addikt
Derék.
Mondjuk az ingame videót elnézve nem is nagyon csodálkozok rajta. -
Mr President
senior tag
35 giga hely? Atya ég, ennyit foglalnak már a játékok?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

35 giga hely? Atya ég, ennyit foglalnak már a játékok?