Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer81
csendes tag
Nem a fordítással van gond, hanem a mennyiséggel, meg a módszer hiányával. Szvsz nem is igazán fontos ez - hiszen pont ez a jó kifogás a játékra: tanulok angolul. Nem? Az angol tudásom jelentős részét játékokból szedtem össze én is. És igen: eleinte nagyon pocsék minden szót előlapozgatni. De ha vállalod a dolgot, hamar elkezdesz haladni. A motivált tanulás fél siker!
Oroszra sincs honosítva a TH (Mordor orosz), hát akkor még magyarra....
Ami a Hellfire magyarítás alkalmazását illeti én nem próbálkoznék vele, mert nem fognak egyezni a dolgok. A TH rengeteg kód optimalizálást is tartalmaz, tehát sok kód nem ott van benne, ahol a Hellfire-ben volt. De ha megpróbálod számolj be a tapasztalatokról. Biztos vicces lesz. :-)
Az arany és egyéb áthozását illetően azt gondolom, hogy max. az arannyal próbálkozz! A tárgyak adatai is abszolút át vannak írva, szóval nem sok sikert jósolok a dolognak.
Néhány nap alatt fel tudsz építeni egy olyan karit, amelyiknek már nincs szüksége "import cuccokra"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest