Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) szaki04 válasza liquidmoon (#1050) üzenetére


szaki04
senior tag

Én ennyire nem szoktam felette ülni, várva a végét...de az egész procedúra ne mtart tovább kb. 25-30 percnél...Tehát ha már egy órája vársz, akkor ott valami gebasz van.

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1052) badacsony válasza liquidmoon (#1050) üzenetére


badacsony
őstag

Húzd le a gépről, aztán nyomd rá újra a frissítést. Én is jártam így M600-zal.

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#1053) liquidmoon


liquidmoon
aktív tag

Na szóval, 100% volt vagy 30percen keresztül. Felhívon SE-t, hogy ilyenkor mi a teendő, Azt mondja egy kedves hölgy, hogy húzzam le a kábelt, és jó lesz. És jó lett!!! :DD
Fennt lett az új szoft, bár így elsőre szinte semmi sem veszek észre a változásból. Egy hangyányit gyorsabb talán, bár én azért álltam neki, mert leírásban az új sw-rel elméletileg hangosabb lenne a lejátszó, bár ezt sem igen vettem észre... De a lényeg, hogy tudtam használni azonnal a telcsit, megkérdezte a nyelvet, kis telepítgetés és jó. Visszamentek a beállítások, a programok, tel számok, sms-ek, szal minden.

(#1054) szaki04 válasza liquidmoon (#1053) üzenetére


szaki04
senior tag

Öröm bódottá...:) Ennyivel többet tudunk...

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1055) Vela


Vela
csendes tag

PatakiDr és a többi új tulajdonos :

Nektek sikerült megoldani a kijelzővédő fólia dolgát ? Leírom, hogy jártam hogy világos legyen mire gondolok. Mivel a Speedshopban elfogyott a Brando fólia és itt a fórumon sem ajánlotta fel senki, hogy megmaradt fóliáját eladná, ezért gondoltam egy életem, egy halálom veszek valami no-name -t aztán majd rá applikálom. Vettem is ami jóval nagyobb, mint ami kellene, rászabtam, felraktam, és megdöbbenve tapasztaltam,hogy többszöri újraindítás után sem ceruzával vagy anélkül nem volt hajlandó érzékelni a böködést, vagy abszolút nem ott ahol kellett volna.
Nektek előfordult ilyen ?
A történet második fele, hogy visszamentem a boltba, ahol vettem és megkérdeztem, hogy most akkor mi van ?
Azt mondták, hogy újra kellene kalibrálni a képernyőt. Én értetllenkedtem egy sort, hogy ilyen elehetőségről nem tudok, és persze ők sem tudták megmutatni hogy hol van. Azóta persze megnéztem a kézikönyvet és megtaláltam, hogy a telepítő varázslóban (milyen szép kifejezés is ez :U ) lehet. A gond az, hogy mérgemben amikor láttam, hogy nem működik nem kis erőfeszítés árán lekaptam róla.
Most paff vagyok, hogy próbálkozzak-e újra ugyanezzel, mert maradt még egy akkora darab a mi jó lenne rá, vagy keressek rá Brando-t mert hogy azzal biztossan működik ?
Nektek mik a tapasztalataitok ?

Ja, persze, minnél hamarabb meg kellene oldani ezt a dolgot, mert egy hét után is látszik hogy kezd karcolódni, pedig nagyon vigyázok rá.

(#1056) marvin_BP válasza Vela (#1055) üzenetére


marvin_BP
tag

nekem sem a gyári vacakkal, sem a brandoval nem volt semmi problémám

http://www.chucknorrisfacts.com/

(#1057) liquidmoon válasza Vela (#1055) üzenetére


liquidmoon
aktív tag

nekem sem kellett semmi sem kalibrálnom, miután feltettem az újat. pedig az sem erre való volt, hanem le kellet belőle vágni mind két oldalt. arra tudok gondolni, hogy folyamatosan nyomta nálad a kijelzőt vhol - mintha nyomva tartottál volna egy gombot - , és emiatt nem érzékelte a ceruzát vagy az ujjad.

(#1058) patakidr


patakidr
aktív tag

Nekem még nem sikerült hozzájutnom a telefonomhoz, mert megbetegedtem. Hétfőn talizok a gsm-depo-s tulajjal, akkor veszem majd át.
A tünetek alapján én is arra tudok gondolni, hogy nagyon belefeszült a fólia és valóban nyomhatta a kijelzőt. Erre utal (mármint, hogy feszült) az is, hogy elmondásod szerint nehéz volt levenni. Amúgy a levételnek egyszerű a trükkje : - rá kell ragasztani a fólia egyik sarkára vagy annak közelébe egy cellux-darabot, s a ragasztószalag másik végénél fogva óvatosan húzni kell. Szépen el fog válni a fólia és leveheted. Sose nyúlj alá semmivel, megsértheted a kijelzőt.

Azt gondolom, hogy 1 hét után azért még nem lenne szabad karcolódnia, poros helyen használod talán?

(#1059) Vela válasza patakidr (#1058) üzenetére


Vela
csendes tag

Köszi, a válaszokat, akkor ezek szerint. elszúrtam a felrakást. Valóban az egyik sarokban egy nagyon kicsit feltűrődött a fólia (kb. egy tizedmilliméterre), de nem gondoltam volna hogy ez okozhatja a problémát. Köszi a ragasztó szalagos ötletet is. Hétvégén akkor teszek egy újabb próbát.
Egyébként még épp hogy észrevehetők a karcolások (erős fénynél), de nem szeretném hogy több is legyen rajta.
Amikor a munkahelyemre utazom vagy vissza akkor a zsebemben van,egyébként meg az íróasztalon egy teljesen átlagos irodában. Szóval nem mondhatnám, hogy poros helyen használom.

(#1060) liquidmoon


liquidmoon
aktív tag

megrendeltem a gps-t hozzá, remélem működni fog rendesen. a kiszemelt példány a royaltek RBT-1100 as alaptípus lett. majd beszámolok.

(#1061) marvin_BP válasza liquidmoon (#1060) üzenetére


marvin_BP
tag

nekem Qstarz 818as van hozzá, TomTom 6.02es proggi a 6.80as térképpel, just perfect

http://www.chucknorrisfacts.com/

(#1062) szaki04


szaki04
senior tag

A software ua. mint az előző hsz.-ben de nekem DiunO DN-805-ös a GPS vevőm.... Remekül muzsikált... Elégedett vagyok vele...

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1063) patakidr


patakidr
aktív tag

Sziasztok!

No átvettem ma a készüléket:

1 észrevétel: híváskor és beszélgetés közben eléggé vibrál a kijelző. Ez nálatok is így van? Mi okozza? Engem eléggé zavar:(

(#1064) szaki04 válasza patakidr (#1063) üzenetére


szaki04
senior tag

Én, lassan egy év alatt nem vettem észre. Neked mi a vibrálás? Amikor beszélek a fülemnél van a készülék, ha vibrál is, nem látom...:)

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1065) patakidr válasza szaki04 (#1064) üzenetére


patakidr
aktív tag

Amikor megkezdem a tárcsázást a képernyő (valszeg a világítás) vibrál, mintha fel-le kapcsolgatnák nagyon gyorsan. A felső szürke sávon látszik a legjobban. Olyan, mint amikor a tévé mellé nézel és azt látod a szemed sarkából, hogy fut a kép...

Bevittem a Westendbe a Sony-hoz, de azt mondta a srác, hogy ezek ilyenek, a GSM rész rosszabbul van árnyékolva és bezavarja a képernyőt:(

Másfelől még nem neteztem vele, de ugyebár olyankor is megy a GSM rész és akkor már ugyebár nincs a fülemnél a teló, mert a képernyőre meredek:(

Más: ti honnan szedtek hozzá szoftvereket? Én eddig a seria-ról szoktam, de amiket (sis) letöltök, azt írja ki, hogy régi az installáló, vagy mi a szösz...

[ Szerkesztve ]

(#1066) divot válasza patakidr (#1065) üzenetére


divot
veterán

Tárcsázásnál tényleg villog, de netezésnél semmi ilyesmi nincs.

(#1067) polip válasza patakidr (#1065) üzenetére


polip
addikt

villog...ez ilyen...kitárgyaltuk má fél éve itt :)

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1068) patakidr válasza polip (#1067) üzenetére


patakidr
aktív tag

Ok.
Bocsi, nem olvastam el a korábbi hozzászólásokat...

De abban is tudtok segíteni, hogy ti honnan szedtek hozzá szoftvereket? Mert, amint már írtam én a www.seria.hu-ról szoktam, de amiket (sis) letöltök, azokkal sem megyek valami sokra, mert nem tudom felhasználni őket...:(

Az emilemre vagy privátba várom a segítségeket... Köszi!

(#1069) polip válasza patakidr (#1068) üzenetére


polip
addikt

innen: [link]

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1070) polip


polip
addikt

baj van, segítsetek...

havernál rádigtam a adatkábelére, és azóta fura dolgokat művel a telóm...

reggel 6kor, 7.30kor és 8.30kor ébreszt, pedig semmi nincs beállítva! a naptárbejegyzéseket töröltem, gondoltam attól van, de nem! rendes "klasszikus" ébresztő megy.

a kis harang ikon is folyamatosan kinn van...mit lehet ilyenkor tenni?

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1071) szaki04 válasza polip (#1070) üzenetére


szaki04
senior tag

Szinkronizálást nem indított el, mikor rádugtad? Lehet az OutLook rakott bele riasztásokat... Pár oldallal ezelőtt egyik fórumtársnak is ez volt a gondja, olvass vissza...

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1072) polip válasza szaki04 (#1071) üzenetére


polip
addikt

nem tom, nem é ndugtam ré de én is hasonlóra gyanakszok...viszont nem leltem a hozzászólást, pedig rágerestem az outlook szóra....nem emléxeé mit írt ogy oldotta meg?

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1073) szaki04 válasza polip (#1072) üzenetére


szaki04
senior tag

Visszaolvasva a topicot, megoldást sajnos nem írt rá...ha csak a software frissítést nem tekintjük annak... Próbáld ki azt... jobb ötletem sajnos nincs, Én még nem jártam így....de ami késik az a ruszki óra...:)

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1074) patakidr válasza polip (#1070) üzenetére


patakidr
aktív tag

Sziasztok!

Nekem sajna szintén baz ébresztővel van a bajom, ugyanis tegnap ébresztett rendesen, ma pedig elaludtam:( Nézem a telót, hát ott van a képernyőn az ébresztés, csak nem szólal meg hozzá a hang:( Nem volt pedig lenémítva, nem tudom mi lelte.

A másik attrakciója az volt, hogy nem tudtam kikapcsolni...hiába is kattintottam rá, csak a flight módra volt hajlandó átkapcsolni. Ha a kikapcsolást érintettem, akkor simán kidobott a főmenübe és nem történt semmi. A teló nem volt lefagyva...

(amúgy az univerzális brandó fólia (2x darab jönne ki belőle erre a telóra) mindkét felét szépen elcsesztem, úh. most kicsi a kijelzőre a fólia:( mind a két oldalon függőlegesen maradt egy kis csík, bár még éppen nem éri el a ceruza hegye a kijelzőt, mert nem fér bele..

(#1075) szaki04 válasza patakidr (#1074) üzenetére


szaki04
senior tag

Már korábban leírtam ide, az Én véleményem az, hogy ébresztésre a jól bevált vekkert használom. A telefont csak és kizárólag a naptárbejegyzések riasztására alkalmazom. Azzal viszont még semmi gondom nem volt...kopp,kopp...

A kikapcsolhatatlanságra egy tipp: Van valami nem gyári prg. telepítve rá? Az lehet hogy visszabeszél a készüléknek...ha nincs akkor marad az akku kivesz-betesz, bekapcsol kombó...

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1076) patakidr válasza szaki04 (#1075) üzenetére


patakidr
aktív tag

Igen-igen, lehet ébresztőórával is kelni, ez tény. Jómagam azonban mióta mobiltelefon létezik, azóta arra kelek. Egyszerűen vicces amennyi hibát a típus az ébresztés körül elkövet...Egy ilyen kategóriájú üzleti telefontól minimálisan elvárható, hogy a beállított riasztásokat precízen és megbízhatóan ellássa. Mert ugye ez egy munkatelefon. Erre való...Ezért tudom nélkülözni a kamerát, a rádiót és minden egyéb lényegtelen dolgot.

Az ébresztés szerintem FONTOS!

(#1077) polip válasza patakidr (#1076) üzenetére


polip
addikt

csatlakozom...én is épp ezért vettem ezt...nem kell kamera, egyebek, de ami kell, az működjön...nincs ébreszőórám, nem cipelem..hol itthon alszok, hol máshol :)

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1078) divot válasza patakidr (#1076) üzenetére


divot
veterán

Amikor beállítod az ébresztést, választasz hozzá egy csengőhangot is, és ki is próbálhatod, hogy jó-e a hangerő. Én eddig mindig felkeltem rá.

(#1079) patakidr válasza divot (#1078) üzenetére


patakidr
aktív tag

Ok. Ma reggel engem is felkeltett, de az furcsa, hogy minden alkalommal újra kell választanom a csangőhangot.

Más: nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekek még sosem bírt ki 1 napnál többet. El nem tudom képzelni, hogy valakinek 4 napot bírjon. Mondjuk kb napi 1.5 órát beszélek....

(#1080) polip válasza patakidr (#1079) üzenetére


polip
addikt

nekem azzal nincs gond, 2-3 napot megy....de az ébresztővírussal nem tok mit kezdeni :D

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1081) szaki04 válasza patakidr (#1079) üzenetére


szaki04
senior tag

Ha a 3G be van kapcsolva akkor ment el nekem 1-1.5 napot... Ha kikapcsolod szvsz. simán mennie kell 2-3 napot...

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1082) patakidr válasza szaki04 (#1081) üzenetére


patakidr
aktív tag

Hol tudom a 3G-kikapcsolni? Miből látszik, hogy maegy? Milyen ikonja van?

(#1083) szaki04 válasza patakidr (#1082) üzenetére


szaki04
senior tag

Főmenü - Eszközök - Vezérlőpult - Kapcsolatok - Mobilhálózatok, ott a További gombot válaszd és már ott is vagy....:) Amúgy a térerő kijelzés mellett van 3G ikon, kék színű.

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1084) patakidr válasza szaki04 (#1083) üzenetére


patakidr
aktív tag

Köstzönöm szépen, közben már én is megtaláltam, lekapcsoltam. Nem gondoltam, hogy emiatt többet fogyaszt. Miért?

Kerestem a villogó képernyőről szóló hozzászólásaitokat, de nem leltem, tud segíteni valaki, hogy kb. hányas hozászólásnál van szó róla?

Azt vettem észre, hogy amikor beszélgetek és kihangosítom, megszűnik a vibrálás. Sztm. nem a GSM rész zavarja a kijelzőt, hanem a hangszóró a fülnél....

(#1085) patakidr


patakidr
aktív tag

Tettem rá új fóliát, mostmár stimmel a méret. Azonban néhány helyen, az alján alákerültek porszemek. Szerintetek megkarmolhatják a kijelzőt így a fólia alatt? Cseréljem újra a fóliát, vagy hagyhatom így.

Az ébresztés helyreállt, már második reggel példásan kelt:)

(#1086) polip válasza polip (#1080) üzenetére


polip
addikt

szoftverfrissítés megoldotta ugyan, de más nem...kezdek kicsit csalódni a masinában...ennyire kapitális hibát...

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1087) patakidr


patakidr
aktív tag

Hát nem vagytok túl szószátyárok, az biztos. Pedig kérdeztem néhány dolgot:(

(#1088) mykos válasza liquidmoon (#1050) üzenetére


mykos
aktív tag

patakidr: A fóliánál sajnos nem mondják el, hogy igazából nedvesen lehet tökéletesen feltenni. Az aláragadt pár porszem sok vízet nem zavar...de minden karcolja..ha majd leveszed ott finom benyomódás fog látszódni, de nem lesz feltűnő.

Én most nem nagyon piszkálom, így akár 4napot is simán elmegy... Viszont a 3G kikapcsolására még nyomot se találtam CDA1-es hongkongi brandben :( ..az A1000-res motorolám 1napot bírt 3G-n és 5-öt GSM en...azért az M600 sokkal jobban viseli.

[ Szerkesztve ]

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1089) patakidr válasza mykos (#1088) üzenetére


patakidr
aktív tag

Nedvesen??? S a kiszorított víz meg beszivárog a gépbe?:) Ez elég furán hangzik. Ez nem autóüveg fólia...

(#1090) Bobby G.


Bobby G.
senior tag

Elképzelhető, hogy eladósorba kerül a telefonom, meg a kiegészítők. Szóval akit esetleg érdekelne egy szép állapotú M600 garival, egy 1 gigás kártya, valamint egy szintén makulátlan MBW100 óra, az keressen.

(#1091) polip válasza Bobby G. (#1090) üzenetére


polip
addikt

ment egy pü

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1092) Bobby G.


Bobby G.
senior tag

Többen érdeklődtetek a óra iránt. Ha valóban eladom a cuccot, akkor természetesen azt akár külön is, hiszen nem SE termékre készülök váltani. De! Pont az óra miatt vacillálok még mindíg, hogy cseréljek-e. Nagyon kényelmes és szép darab. :) Amint döntöttem jelzem! :)

[ Szerkesztve ]

(#1093) szaki04 válasza polip (#1091) üzenetére


szaki04
senior tag

Neked is az órára fáj a fogad mi? :) Nekem is... ;]

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1094) szaki04 válasza Bobby G. (#1092) üzenetére


szaki04
senior tag

Tudom, magam ellen beszélek, de ne cseréld le... Ennél jobbat nem találsz...:)

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#1095) Bobby G. válasza szaki04 (#1094) üzenetére


Bobby G.
senior tag

Már találtam, de 180 ezer...:( És nem jó hozzá természetesen az óra..... :O És WM...... :W

(#1096) badacsony válasza Bobby G. (#1095) üzenetére


badacsony
őstag

Kaiser? :)

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#1097) polip válasza szaki04 (#1093) üzenetére


polip
addikt

nekem is :D :R :R

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1098) polip válasza szaki04 (#1093) üzenetére


polip
addikt

végül is 60 táján van új... :) de há mégiscsak 60 :F

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#1099) WiZARD


WiZARD
addikt

sziasztok!

barátnőm tökre rá van kattanva egy fehér M600i-re, így gondolkozok hogy karácsonyra vegyek egyet neki.
tudtok ajánlani valami olcsó/korrekt (normál gari) beszerzési forrást?

tudjátok jó szívvel ajánlani, hogy ilyen telót vegyek neki? (tehát nincs semmi "kiemelkedő" gond velük?) (alapvetően nem vagyok oda az 5letért hogy egy 1.5 éves telót vegyek, de ha ez tetszik neki....)

előre is köszi minden segítséget :R

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#1100) szaki04 válasza WiZARD (#1099) üzenetére


szaki04
senior tag

A kinézete vagy a tudása jön be neki? Mert ha az előbbi, akkor szvsz. 2 hét múlva adhatod el. De lehet hogy kütyübolond mint pl.: Én...

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.