Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31) joysefke válasza Vistaboy (#30) üzenetére


joysefke
(addikt)

Hát, nyolc óra alatt szerintem még az első városba is csak rohanva tudtál eljutni, ha akartál egyáltalán

Valami városba -nem faluba- eljutottam, valami jellegtelen küldetés okán. És elég alaposan játszottam ameddig játszottam. És most hogy mondod, lehet hogy egy kicsit több mit nyolc óra volt a második próba.

Nekem 150+ órám volt benne egy all-in-one végigjátszásban

Elhiszem de nem vagyunk egyformák.

Én nem az alapján ítélem meg egy játék jóságát, hogy hány órát -amit egyébként mással is tölthetnék- süllyesztettem el benne, hanem elsősorban az alapján, hogy mit kaptam cserébe az elsüllyesztett óráimért. Milyen sztorival, játékélményekkel, impulzusokkal lettem gazdagabb és ezért mennyi órámmal kellett fizetnem. Én a szabadidőmet nem a klotyón akarom lehúzni, hanem minél többet kapni érte.

Anno végigjátszottam a F1-2-t, BG2/TB-t, DA-1-2t, NWN2 sztorik nagy részét stb stb szóval kb tudom, hogy hogy működik egy WRPG, és azokat a játékokat megérte végigjátszanom, akkor is ha 100 órába került, darabja DA2 mondjuk rövidebb volt, de azt az időt értelmesen kitöltötte.

Itt viszont amennyit játszottam semmi más nem volt, mint az idő 90%-ban agyatlan grindelés, borzasztó csapat és kameramenedzsmentel nehezítve olyan helyzetekben ahol érezhető volt, hogy le vagy válva a fősztoriról és grindelés üzemmódban vagy. Azért hogy összeszedj pár befolyás pontot és tudj haladni egy minimálisat a sztorival is.

Elég szar volt anno, amikor előre örültem a hétvégének, hogy most belekezdek a DAI-be (negatív kritikák ellenére) egyben tudok nagy adagot játszani, aztán hétfőn konstatáltam, hogy beleraktam a hétvégémet -nyilván nem non stop- aztán SEMMIT nem kaptam cserébe, csak tapasztalatot, a hétvége pedig olyan volt, mintha mellékállában riftbezáróként meg hozd el-viddel inasként dolgoztam volna.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.