- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Az MSI egy rx560 sorozatott gyárt. 1024 sp müködik benne. Rossz gyártóra gyanakszol.
Ezek az rx560D-k ázsiai piacra készültek elsősorban, hogy európába az AMD jóváhagyásával jutottak-e el, nem vagyok biztos benne. De kizárni sem lehet. Korábbi gpu sorozatoknál is volt speciális kínai D változat, de azok nem jutottak el európába.
-
Taranti
senior tag
Az mondjuk lehet, én pár hete vettem észre (nem sokkal azután, hogy a PH-n megjelent az Asus kártyáról szóló hír). Ennek viszont tényleg rossz üzenete van, az AMD kvázi enged a gyártóknak - és kb. mintha ennyire nem érdekelné már a Polaris vonal.
Csak hát amíg lehet kapni RX560-ast innentől kezdve benne van az emberben, hogy ez vajon melyik - ahogy te is írtad, más szavakkal.
Köszi az észrevételt.
-
PuMbA
titán
A Gigabyte és MSI kártyák megegyeznek a normális specifikációval (1024SP) és ezért nem írják ki külön
A két legmegbízhatóbb gyártó. A többi gyártónál léteznek csak sumák 896 SP-s verziók, ezért írják ki külön.
-
Shing
őstag
Gigabyte-nál úgy látom "csak" a memória órajel változott. (szerk. Mármint a 2 alsó között a listában) De az inkább tűnik egy házon belüli változtatásnak, lehet hogy instabil volt 7Ghz-n és visszavették. Vagy új memóriát kapott ami csak ennyit bír.
Egyébként kössz az infót, most már ezt is tudni. Az a baj, hogy a magyar forgalmazók sem mindig tűntetik fel hogy pontosan mit is árulnak, de kinézem belőlük hogy rendeléskor sem nézik át normálisan és nem pont jót küldenek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szeretném felhívni a figyelmet egy jelenségre, ami vásárláskor sokakat érinthet.Azt vettem észre, hogy az AMD...
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok