Hirdetés

2019. november 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) nyisziati


nyisziati
(addikt)

"megemelte hirdetéseinek árait”.
Ezért (is) kedvelem Amerikát. Ahol ez hivatalos vádpont lehet, az mindenképp üdvözlendő. :D

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#2) dajkopali válasza nyisziati (#1) üzenetére


dajkopali
(HÁZIGAZDA)

köszi, hogy szóltál - azt hiszem, pontatlanul fordították az ügyész mondandóját
szerintem inkább azt mondja, hogy a hirdetési monopólium miatt a Facebook diktálja a hirdetési árakat, melyek így megemelkedtek

[ Szerkesztve ]

"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

(#3) nyisziati válasza dajkopali (#2) üzenetére


nyisziati
(addikt)

Jaaa, az úgy már más.

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#4) biscuit


biscuit
(csendes tag)

Jézusom, most mi lesz! Be ne zárják az arckönyvet, mert milliók életének értelme veszne oda... Jahogy a cikk arról szól, hogy meg kéne szüntetni a monopolhelyzetét? Hade ha minden birka csak azt nézi, akkor?!?! :F

Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!

(#5) Just486


Just486
(senior tag)

Hihetetlen hogy ez a platform egy teljes társadalmat tett tönkre alig pár év alatt.

That unconquered country we call the future

(#6) Lauda válasza nyisziati (#1) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Kezdhetné azzal amerika, hogy a saját gazdasági magatartása ellen indít trösztellenes vizsgálatot. Mert jelenleg az egész világgazdaság és minden fontosabb nyersanyag ára az usa gazdasági tevékenységétől, kénye-kedvétől függ. Ezek csak látszatintézkedések, miközben élősködnek a bolygón.

(#7) opr válasza Just486 (#5) üzenetére


opr
(addikt)

A platform nem tett tonkre semmit. Mint pusztan a neve is mondja, egy platform. Amit csinalt az az, hogy lehetoseget adott ra, hogy lassuk azt, amit eddig is lehetett tudni, csak eppen nem volt az arcunkba nyomva. Ez pedig az, hogy rengeteg az idiota, a narcisszista, a bekepzelt idiota, a vetitos-hazudos diszmajom, az osszeskuves-elmelet hivo, a laposfold hivo, az oltasellenes, a szektas, a propagandara fogekony es meg sorolhatnam.

Ami a platform bune az az, hogy hagyta, hogy ezek az emberek megtalaljak egymast es megerosodjenek, lathatova, hallhatova valjanak mindenki szamara. Ezert erzik ugy sokan, hogy a platform tett tonkre barmit, mert divat leloni a hirnokot.

Persze, sok szempontbol hibas a facebook is, sok esetben gusztustalanul visszaeltek a hatalmukkal, illetve sokszor szemet hunytak sok dolog folott, amitol felfordul az ember gyomra, illetve nem veletlen, hogy kialakult a facebook buborek kifejezes is, ezek nagyon artalmasak mar rovidtavon is, de az van, hogy a dzsinn mar reg nincs a palackban, mostmar egy barmilyen kozossegi oldal purgalasaval semmit nem lehet elerni, siman lesz helyette masik, ami siman lehet akar roszabb is.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8) gabor7th válasza opr (#7) üzenetére


gabor7th
(addikt)

A Facebook tényleg megérdemelné, hogy megregulázzák, de itt azért most másról van szó.
Nem tudom feltünt-e, hogy a Facebook van leginkább támadva, míg más techcégek sokkal kevésbé, pedig például nem tudom már hány Google dolgozó ment el a Project Veritashoz, hogy elmondja, hogy igen, a konzervatívokat hátrányba hozzák, és a Google mindent megtesz és minden eszközét úgy alakítja át, hogy sohatöbbé olyan ember ne kerüljön hatalomba mint Trump.

De nemcsak Trump a célpont, mert a Demokraták között is van két ember aki támadja a nagy techcégek monopuliumát és többször lehet hallani, hogy a Google őket is hátrányba hozza.

Az egyikük már pereli is a Google-t ezért, de tegnapi hír, hogy megint felfedeztek egy újabb esetet, hogy amikor a legtöbben kerestek volna rá de a Google elrejtette a hírdetéseti és az oldalát.

Szóval akkor mi a Facebook bűne?

Zuckerberg bűne az, hogy hajlandó üzletelni a konzervatívokkal is, ha jól megfizetik. Ennyi.
A többi nagy techcég simán egy baloldali kiakadásra kicenzúráz bárkit, de Zucki ha megfizetik nem.

Nemrég kiállt Zuckerberg és kijelentette, hogy nem bannolja a Facebookról Trumpot (A Twittert is erre kérte az egyik Demokrata elnökjelölt) és nem tartja a Facebook feladatának, hogy eldöntse, hogy mikor állít igazat egy politikus és mikor nem. Azzal már nincs baja, hogy a hétköznapi embereket cenzúrázza persze.

Igazából Zuckerberget már rég basztatják, például saját cégének vezetéséből ki akarta rakni kb. az összes másik nagy részvényes, de neki vannak ilyen különleges részvényei ami miatt arányosan nagyobb a szava és csak ez mentette meg. A blogomon ezeket a történeseket hónapok óta követem.

És most a sajtó amiatt, hogy Zuckerberg nem tüntette el a Facebookról Trump politikai hírdetéseit totális támadásba indult.

Például itt egy cikk, amiben azt írják, hogy nagyon jó, hogy normál embereket cenzúráz az oldal, de politikusokat is kéne és amikor ezt írják persze csak a konzervatívokra gondolnak.

Csakhogy igazából a techcégek válogatnak még a Demokrata jelöltek között is; aki rosszat szól róluk, azt hátrányba hozzák.

Egyébként pedig, a jobboldali furcsa embereket már évek óta eltávolították, mostmár a mérsékeltek jönnek, jobbról-balról.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#9) Kopi31415 válasza opr (#7) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

"Ez pedig az, hogy rengeteg az idiota, a narcisszista, a bekepzelt idiota, a vetitos-hazudos diszmajom, az osszeskuves-elmelet hivo, a laposfold hivo, az oltasellenes, a szektas, a propagandara fogekony es meg sorolhatnam."

Most pedig az abortuszos agyhalottak seregei másznak elö mindenhonnan.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#10) L3zl13 válasza opr (#7) üzenetére


L3zl13
(nagyúr)

Szerintem a FB nem csak hagyta, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, hanem egyenesen erre építette az üzletpolitikáját, és így igenis hibáztatható.
Az más kérdés, hogy onnan, hogy az ötlet megszületett valaki úgyis megtette volna ugyanezt. Ha nem a FB akkor más.

Aki hülye, haljon meg!

(#11) nyisziati válasza L3zl13 (#10) üzenetére


nyisziati
(addikt)

Pont akartam írni. Ha nem Zucki találja ki a FB-ot, akkor ma talán a MySpace lenne ez a platform, és a WiW is létezne talán.
Vagy a YouTube-ból nőtt volna ki egy közösségi csevegőfórum.

Egyébként meg felesleges szidni, csomó hasznos dologra jó. Nemcsak konteósok vannak rajta, rengeteg pozitív kezdeményezés született ott meg.
Nem beszélve itthon az ellenzéki sajtóról, amely kiváló hátteret kapott onnan, ha már a köztévéből kiszorultak. Csak az Indexnek kb. félmillió követője van. Úgyhogy nyugi, majd kiforrja magát ez.

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#12) Kopi31415 válasza nyisziati (#11) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Ha a Telekom a megvételkor azonnal beletolt volna irgalmatlan pénzt és energiát, kivitte volna nemzetközi felületre, akkor a WiW lehetne a Face.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#13) bambano válasza opr (#7) üzenetére


bambano
(titán)
LOGOUT blog

azért ez nem teljesen igaz.
például ha a linux kernel benne van egy jól működő mri-ben, vagy benne van egy hol jól, hol rosszul működő önvezető autóban, vagy benne van egy cirkálórakétában (lásd még: a késsel nem csak ölni lehet), akkor mondhatod, hogy nem hibás.

ha egy platformot kizárólag büntetendő céllal hoztak létre és üzemeltetnek, akkor ott a platform azonosan egyenlő az üzemeltetők szándékával, tehát köznyelvben nevezhető bűnösnek, mégha jogilag nem is.

a cikkről: amíg nem záratják be a facebookot, addig nincs rendes megoldás.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#14) bambano válasza nyisziati (#11) üzenetére


bambano
(titán)
LOGOUT blog

az ellenzéki sajtó a hajára kenheti az fb hátteret, mikor hatalmas bérkommentelő hordák szövegelése aláássa az ott megjelenő minden hír hihetőségét...

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#15) joghurt válasza gabor7th (#8) üzenetére


joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Nem. A Facebook legnagyobb bűne az, hogy a hatalma nagyobb az országok többségénél (még önmagában egy Franciaország vagy Németország kaliberű putri is kevés a megrendszabályozásához), ugyanakkor kb. semmilyen szabály nem vonatkozik rá.
Említhetem az adózást. De akár azt is, hogy a sajtóra amúgy milyen szabályok vonatkoznak, amik alól ők kivonják magukat. Említhetem a Google-lel együtt a személyes adatok kezelését. (Nekem például van bármennyi esélyem is szénné perelni őket a rólam engedélyem nélkül nyilvántartott árnyékprofil miatt?)

A tej élet, erő, egészség.

(#16) T_chris


T_chris
(addikt)

Sub.

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#17) Peltár


Peltár
(aktív tag)

Ha a zavarosban halászó milliárdosok, politikusok, tábornokok, a 10 különböző nemzetbiztonsági szolgálat ami az USA-ban van nem akarná, már rég nem lenne a Facebook.
De akarják. Ez minden más országra igaz, ahol tiltani tudják, tudnák a Facebook elérését.
Ahogy használni akarják az intelligens , a kevésbé intelligens és a suttyó bunkó emberek is.
Ez olyan mint a lőfegyver, lehet önvédelemre is használni, megfélemlítésre, de gyilkolászásra is erre találták ki, a 95% erre használja. Pedig be lehetne tiltani, mégsem teszik. Ha a Cukor gyerek és ami-aki mögötte van olyan veszélyes, már rég a fejére esett volna egy drón. A Cukor gyereket és a többi egyéb hasonló, szem előtt lévő emberkét ugyan úgy dróton rángatják mint a világ összes lakóját, kivétel a Közép Amerikában még fel nem fedezett utolsó 2-3 őslakos
törzset. Csak a Cukor gyerek több pénzt kap cserébe mint mi.

(#18) bambano válasza Peltár (#17) üzenetére


bambano
(titán)
LOGOUT blog

pontosan ettől nyílik ki a bicska az emberek többségénél, hogy te, mint nem usa állampolgár, a lócitrommal vagy egy szinten az usa törvényhozása szemében. ennek a következménye a google, az ms, a facebook, meg a többi.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#19) Piftuka válasza Just486 (#5) üzenetére


Piftuka
(addikt)

A "Social Network" (magyar címe: "A közösségi háló") című film nem fest szimpatikus képet az alapítóról.

Ha tényleg úgy bánt (el) az alapítótársával, barátjával, ahogyan a film bemutatja...

(Egyébként az AT&T-t is anno "felszabdalták" minden egyes állam szintjére, aztán mégis túlélte. A Facebook is túl nagy ahhoz, hogy ebbe tönkremenjen.)

Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

(#20) nyisziati válasza Piftuka (#19) üzenetére


nyisziati
(addikt)

Steve Jobs is átverte Wozniak-ot még a kapcsolatuk elején.
Később meg bíróság előtt tagadta le a vérszerinti lányát, hogy ne kelljen tartásdíjat fizetnie.
A sort még hosszan lehetne folytatni.
Ők nagy tételben folytatják a csirkefogászatot. Igazából nem is nagyon akarok tudni róla, annyira gennyes sztorik kerülnek elő időnként. Pedig nem vadászok rájuk. Mi lenne, ha vadásznék?

Hagyjuk, nagyon elkanászosodott az emberiség, kb. önmagát fogja kinyírni.

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#21) LiVeGa


LiVeGa
(kezdő)

En mar elhegytam a sullyedo hajot. eleg sok erdekesseget fedeztem fel Facebook hasznalata kozben es inkabb nyomtam egy permanent deletet.
;]

"Things change, people don't"

(#22) nyisziati válasza LiVeGa (#21) üzenetére


nyisziati
(addikt)

Az durva.
Zuckerberg nem kiabált utánad? ;]

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#23) LiVeGa válasza nyisziati (#22) üzenetére


LiVeGa
(kezdő)

Simán felmondási idő nélkül ott hagytam a pi...ba. kicsit kiakadt meg kajabált én meg vissza sem néztem. Freedom bro!
:DDD

"Things change, people don't"

(#24) Just486 válasza Piftuka (#19) üzenetére


Just486
(senior tag)

Az mondjuk mozifilm, nem dokumentum. De elég néhány fényképet megnézni az emberről, nekem az látszik belőle, hogyha nem CEO lenne akkor sorozatgyilkos ;]

That unconquered country we call the future

(#25) pnauser


pnauser
(senior tag)

Az a baj hogy túlburjánzott. Ne kövessen, ne analizáljon, ne adjon teret nyerészkedőknek.

De, akkor ennyi erővel az internetet is be lehetne, mert az itteni hozzászólások egy részéből is kiindulva, azon is teret hódít sok szemét, mint például a hamis összeesküvés-elméletek vagy a sok fake news.

Szóval kilyukadunk oda, hogy ez egy eszköz.
Mondhatni egy piaci rés, amit kihasználtak.

És nagy részben hülyék vagyunk a normális használatához.
De ez nem mentesíti őket a felelősség alól.

(#26) Sinesol válasza pnauser (#25) üzenetére


Sinesol
(addikt)

Nyilván teret hódít a szemét, de ez mindig is így volt, itt a gond az, hogy központi kézben van az egész, maroknyi ember dönt a cenzúráról és szinte az egész világra kiterjed.

[ Szerkesztve ]

(#27) Peltár


Peltár
(aktív tag)

Azt elmondhatjuk ide (fórumok) azok járnak akik tudnak olvasni, picit gondolkozni, meg eben az esetben amiről a diskurzus folyik, tudják egy picit mi megy a Facebook háza táján a felszín alatt. Még érdekli is őket, véleményük is van. Na de mi van a nagy többséggel? A mi fajtánk egy pici szálka csak a nagyok szemében, de megéri nekik cserébe az átlagosok, vagy az átlag
alattiak miatt. Ha egyszer választásokat lehet nyerni, vagy bukni, vagy befolyásolni a nagy négyessel Face , Google, Youtube, + twitter, + töménytelen információt kinyerni. Akkor ez így
"nekik jó" mi meg le vagyunk szarva, ami nem jó, de tudunk róla, a többiek nem tudják, vagy kétszer is sorba állnak, hogy még.... Szerintem! ;)

(#28) qwertly


qwertly
(őstag)

Szerintem nem Trump miatt támadják.Hanem amikor elkezdte a virtuális pénzes dolgot a Librat.Azóta szorongatják őket.Mondjuk már előtte is megkellet volna szabályozni,vagy darabolni de nem csak a Facét hanem többit is.

(#29) Fryskitt


Fryskitt
(addikt)

Remélem elkapják annak a kis szopottfejű f..nak a tökeit.

Jisoncase bőr iPhone X tok eladó. Lásd Hardverapró.

(#30) atike


atike
(nagyúr)

...lesz az a pénz... Bár lenne már valami bármelyik ilyen FB elleni támadásból. De látszat- és/vagy mondvacsinált intézkedéseken kívül tudtommal nem értek el semmit eddig.

(#31) moleculez


moleculez
(addikt)

Én azt gondolom az oktatásnak is fel kéne nőni a korhoz. Tantárgy kellene hogy legyen a digitális világ, mi hogy működik, mi miért van.Hogy az Instás szelfid kinek és hogy csinálja a pénzt, mit jelent a követő, a hozzászólás, a mi az hogy propaganda. A kritikus gondolkodásról, álhírek felismeréséről nem beszélve. Persze rögtön kipukkana a lufi, ez senkinek nem érdeke.

[ Szerkesztve ]

"Nem vagyok pesszimista. Az nekem úgysem menne...@abusalempictures

(#32) opr válasza moleculez (#31) üzenetére


opr
(addikt)

Hasonlo temara mondta anno az egyik tanarom:
Es ha ezt igy megcsinalnak, de rendesen, akkor a mostaniak kozul melyik politikus maradna a hatalom kozeleben szerinted?
A jo valasz az, hogy sajnos kb egyik sem, vagy max az 1-2 szazalekuk, ugyhogy ilyen soha nem lesz.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#33) Fehér Farkas válasza opr (#7) üzenetére


Fehér Farkas
(aktív tag)

+100

(#34) nyisziati válasza moleculez (#31) üzenetére


nyisziati
(addikt)

Oktatás...
Amikor autószerelőéknél a tanár nem tud felmutatni modern cuccot, mert nem ad az iskola, ezért kínjában a Lada szelephézag állítást kezdi megmutatni. Mert ahhoz ért, tanulta, van szemléltetőeszköz, mert Kádár idejében még gondoskodtak róla.
Ma meg se pénze nincs az iskolának, a hatalomnak meg - ahogy opr írta - nem érdeke.

Így lassan autodidakta módon kell élni.
"Life Long Learning"

Csakhát az emberekben se tanulásvágy, se ambíció nincs (javarészt). Épp most volt róla szó egy másik topikban.

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#35) vicze1 válasza dajkopali (#2) üzenetére


vicze1
(nagyúr)

"a hirdetési monopólium miatt a Facebook diktálja a hirdetési árakat"
Ezt kifejtenéd, hogy hol van monopóliumuk?
A Google jóval 50% feletti részesedéséből harapott ki a FB közel 20%-ot, jelenleg együtt 60%-ot birtokolnak. Így nem értem, hol a monopólium a 20% alatti részesedésükkel.

(#7) opr: "Ami a platform bune az az, hogy hagyta, hogy ezek az emberek megtalaljak egymast es megerosodjenek, lathatova, hallhatova valjanak mindenki szamara."
Ez úgy mi a jó istenért lenne a bűne? :F Pont ez a dolga.
Az hogy te milyen randomgenerátor alapján diszkriminálsz, az a saját hited, nem mindenkié, és legfőképp nem a rendszeré/platformé.
Az általad felsoroltakba példákba épp az amerikai elnök is beletartozik mégse tiltják le a Twitterről, pedig mással már rég megtették volna.
A magfúzió adhat szinte kifogyhatatlan olcsó energiát és elpusztíthat milliókat, ki épp hogy használja...

Azt meg halkan megjegyezném, hogy a hír ipar is rájött elég régen, hogy a "Minden szupi szuper, minden olyan jó hogyha közös a cél." nem eladható és senki se kíváncsi rá.
Mindenki pontosan azt akarja hinni ami akar és az igazság elég keveseket érdekel. Ennek pszichológiai okokat meg nem itt boncolgatnám.

[ Szerkesztve ]

(#36) Kopi31415 válasza vicze1 (#35) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

"A Google jóval 50% feletti részesedéséből harapott ki a FB közel 20%-ot, jelenleg együtt 60%-ot birtokolnak. Így nem értem, hol a monopólium a 20% alatti részesedésükkel."

Az FB-n belül viszont kizárólagos része van, és az FB önmagában egy irgalmatlan nagy platformmá, közösségi térré, nem is tudom minek nevezzem, nött.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#37) vicze1 válasza Kopi31415 (#36) üzenetére


vicze1
(nagyúr)

FB-n az FB reklámoz, a Google-ön meg a Google őrület. Sőt az RTL Klub reklám bevételei is az RTL Klubbé, tiszta monopólium...
A méret jelen esetben lényegtelen nem ettől monopólium valami.

(#38) Peltár válasza vicze1 (#35) üzenetére


Peltár
(aktív tag)

A valódi igazságot, igazságokat kevesen ismerik, de hatalmuk van felette és nem akarják hogy megtudd. Ezért a teljes igazságok 50-60% -ban rejtve vannak, egyrészt direkt, másrészt, mert minden bizonyíték elveszett, vagy véletlenül vagy direkt elpusztították. Ha majd egyszer sikerül időgépet gyártani, amivel térben és időben tetszőleges helyen lehetsz megfigyelő, úgy hogy nem avatkozhatsz be a történelem fonalába, na akkor kiderülhetnek igazságok, amik most rejtve vannak, de az a nagy többségen aki most él nem fog segíteni. A pici és a nagy hazugságok remekül elrejtik az igazságok jelentős részét. Ha holnaptól nem hazudhatna senki semmiben, vagy nem emlékezhetne roszúl, csak igazat tudna mindenki szólni, cselekedni akkor elég érdekes hely lenne a világ, aztán halott néma csönd, mert a sok kíderűlt igazság sok, sok véres bosszút szülne. Szerintem.

(#39) nyisziati válasza Peltár (#38) üzenetére


nyisziati
(addikt)

Én ma zárt helyiségben lakkoztam parkettát, úgyhogy került belém a higítóból - meg a hatásából - rendesen. Mintha szipuztam volna.

De komolyan mondom, amit te szívsz, az tízszer olyan erős cucc lehet. Sőt.

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#40) vicze1 válasza nyisziati (#39) üzenetére


vicze1
(nagyúr)

Mint mindenki ő is a saját igazságában hisz. :)
Az meg hogy mennyi a valóság alapja sose tudjuk meg.

(#41) Peltár válasza nyisziati (#39) üzenetére


Peltár
(aktív tag)

Akkor ezek szerint szoktál szipuzni, mert van összehasonlítási alapod, ;) én olyan tudatmódosító szereket szedek, amihez elkérik a személyit így 50 év felett is. Viszont így legális, egyébként békát szoktam nyalogatni, meg bizonyos gombákat, nem mindegy miből
melyiket. Pl a kék hasú nyílméregbékát, egyszeri kipróbálásra szoktam javasolni. Lájtosabb legális, olcsóbb cuccnak meg a kék lángot.

(#42) opr válasza nyisziati (#39) üzenetére


opr
(addikt)

Az a baj, hogy egyszeruen nem birod felfogni, hogy a Fold, illetve a naprendszer urai, a gendermagus szelsojobbos csatornalako gyikemberek uraljak a Foldet, es Ok nem hagyjak, hogy az igazsagnak tobb, mint 50%-a napvilagot lasson. Ennek a kiszamolasahoz hasznaljak a napenergias chemtrailradar-alapu kvantumszamitogepuket, amit a google segit nekik fejleszteni.
Kollega itt kockara teszi a sajat boret, hogy megprobalja megnyitni az agysejtcsakrainkat, de mi itt ebben az elmaradott, kozpontilag szabalyozott hulye vilaglatasunkkal hatraltatjuk a szent kuldetesben es ezzel csak a sajat vesztunket hozzuk kozelebb. :(

;]

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#43) Fryskitt válasza opr (#42) üzenetére


Fryskitt
(addikt)

:Y

Jisoncase bőr iPhone X tok eladó. Lásd Hardverapró.

(#44) Peltár válasza opr (#42) üzenetére


Peltár
(aktív tag)

A gyíkemberek uralják a földet elmélet köztudottan hamis :P , Isten saját képmására teremtette az embert, kétszer is, :K azért hogy a földön uralkodjon, de közben ezen összeveszett az egyik magas rangú arkangyallal, száműzte őt és háromszáz követőjét a földre, ők a bukottak, a vezetőjük Lucifer, Belzebub, Sátán, de sok más néven is ismert, de minden szent írás egyetért abban, hogy hogyan néz ki, de egyik sem említi hogy gyík külseje lenne neki, vagy a követőinek. Most különben is a Sátán ;] uralkodik a földön, a gyíkembereknek esélye sem lenne. Bizonyára kevered egy másik naprendszer hüllőszerű lényeivel a trandoshan bolygón élő trandoshiakkal. Ők szeretnek uralkodni másokon, és hasonlítanak a gyíkemberekhez, ezek is szintén két lábon járnak, fejlett a szaglásuk, de a gyíkoktól eltérően szeretnek csapatosan vadászni, és nem :( élnek rejtőzködő életmódot. ;)

[ Szerkesztve ]

(#45) T_chris válasza Peltár (#44) üzenetére


T_chris
(addikt)

Mondod te, aki megölte Skandar Graun szüleit? ;]

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#46) Peltár válasza T_chris (#45) üzenetére


Peltár
(aktív tag)

Ó egy nagyon ritka kolléga, :P ;) Ezt a kis apróságot most miért kellett felhozni? :U Nem kell bolygatni, mindenki követ el apróbb hibákat, de akkor azt is tudod hogy aztán a gondjaimba vettem a szerencsétlent , azt a két lábon járó pestist, mert az ocsmány külseje ellenére, jó szívű, érzékeny hmm.. "gyerek", nekem legalább is az marad. De ez maradjon a mi titkunk. :K Ez már egy nagyon régi, elfeledett történet, sajnos egyre kevesebben ismerik a történetről a teljes, valós igazságot, sokat, sokat kell kutatni, de közben ahogy öregszik az ember, az emlékek is egyre szebbek, de persze azért az óvatosság ma sem árt ezért is kell memorizálni egy két komolyabb ezt-azt... ;) soha nem lehet tudni ki, vagy "mi", és éppen mikor és hol bukkan fel éppen. Ez a világ már csak ilyen, de ezért is szeretik sokan. "W"

(#47) T_chris válasza Peltár (#46) üzenetére


T_chris
(addikt)

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.