Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
addikt

Én 2x rendeltem tőlük. De érdekesen csinálják. Az olcsóbb készülékek nem magyar nyelvűek és nem adnak hozzá semmi tartozékot. :F

És pl a Spicam doboza ki volt nyitva.

Gariztatnom nem kellett.

Asszem mindenféleképpen!

(#2) szezso15 válasza EczkE (#1) üzenetére


szezso15
addikt

Köszi a választ! :R
Igazából azt írja, hogy csak akksi van, meg töltő...

De akkor dobozt ad hozzá? Meg gondolom 1 év bolti garit.

Viszont nem tudom mit vettél a Spican kívül, de arra jött rendesen frissítés? Nem volt vele baj? :F

*Hajrá Loki!* i15+

(#3) EczkE válasza szezso15 (#2) üzenetére


EczkE
addikt

LG Arenát vettem, arra nem kellett frissítés. :DDD :N

[ Szerkesztve ]

Asszem mindenféleképpen!

(#4) Wictor


Wictor
senior tag

Régebben vettem tőlük újan egy N73 Musicot ismerősnek. Az alap dolog ugye, hogy a kiírt ár a fentebb is említett, nem magyar nyelvű, csak töltős készülékre vonatkozik. De a gariztatás... A hangerőgombja bepusztult, belassult az egész, hiába volt rajta hard reset, nem volt más választás, szerviz. Nem Pesten lakom, így felhívtam őket, azt mondták, hogy postázzuk el nekik garipapírral együtt, megjavítják, visszaküldik. Igen ám, csak kifizettették velünk a garancia ellenére a javítást, pedig külső behatás nem érte a telefont - mellesleg 2 héttel később ugyanúgy rossz volt az egész... Ajánlom-e? Nem.

Ja, kimaradt: 1 év bolti garit kaptam mellé és ez a drágább, full pakkos volt.

#5: Nem a telefont cserélték, csak a javítás költségét verték ránk.

[ Szerkesztve ]

(#5) szezso15 válasza EczkE (#3) üzenetére


szezso15
addikt

Áhhh, értem! :DDD

Igazából a tartozékok nem érdekelnek, csak ha írok nekik ímélt, hogy okés-e rajta a frissítés, akkor nyilván azt mondják, hogy persze... Aztán lehet, hogy becummantom...:F

(#4) Wictor: Az szép, újra ki kellett fizetni a telót? :Y Így inkább elviszi az ember valami szervízbe szvsz...:N

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

(#6) Nordic válasza szezso15 (#2) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Én inkább ezt a boltot ajánlanám. Ha gyűjtesz még hozzá pár ezrest, akár magyar garanciával is megkapod, és nem sufniboltos garival, amivel szívóágra is kerülhetsz. Ja és garantáltan elsőként nyitod ki a dobozt.

(#7) The DJ


The DJ
addikt

Nemrég rendeltem tőlük. Mindenképpen telefonálj és kérdezd meg milyen kiszerelésben forgalmazzák a készüléket. A honlapon szereplő árak valóban csak egy német nyelvű készüléket tartalmaznak meg esetleg egy töltőt (azt sem mindig). Viszont 1-2 ezer forinttal drágábban már egyből jön a dobozos verzió, esetleg füles nélkül, ha hajlandó vagy kicsivel többet fizetni, akkor pedig megkapod a teljes bontatlan dobozt, az összes gyári tartozékkal és garanciával.

Velem nagyon készségesek voltak, kibontottak nekem egy modellt és utánanéztek a gyártási dátumnak a készülék akkumulátora mögött és másnapra a kezemben is volt a telefon. Garanciáztatnom még nem kellett, remélem nem is kell majd, de az kicsit döcögősebb náluk, ahogy hallottam az ismerőseimtől.

Egyébként a német nyelvű készülék az Android esetében butaság... ugyanúgy ott lesz rajta a magyar nyelv is, ha pedig mégsem, akkor seperc alatt rávarázsolod.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#8) Wictor


Wictor
senior tag

Basszus, már nem tudom szerkeszteni. Kimaradt, hogy a Partnerogsm-től sem érdemes rendelni, nekem 2 alkalommal is kifelejtették a garanciapapírt a dobozból, pedig 2 éves gari volt rá "elvileg". Kezüket széttárták, "van ilyen". Próbáljam meg igazolni valahogy, hogy tőlük rendeltem... Köszi.

The DJ: Igen, csak ha Németbe szánták, akkor máskor jönnek rá a frissítések.
Gondolom én...

[ Szerkesztve ]

(#9) EczkE


EczkE
addikt

Amúgy a Spicára 1 és gyártói gari volt. Itt helyben (Szombathely) van Samsung szervíz így nem volt gond. Amúgy nem volt gond a telefonnal, kétszer vittem be, mind kétszer csak szoftvert frissítettek rajta. És nem azért mert hibás lett. :D De ez kezd off lenni. :)

Asszem mindenféleképpen!

(#10) szezso15 válasza Wictor (#4) üzenetére


szezso15
addikt

Jajj, értem...

(#6) Nordic : Köszi, de pont ez a baj, hogy alapból nem lenne pénzem ezt megvenni, csak a Gsm boltokat böngészve láttam meg, és felkaptam a fejem, hogy a használt telóra szánt pénzből újat is kaphatnék...:)

(#7) The DJ: Köszi a választ, mindenképp utánaérdeklődök, ha vásárlásra kerülne a sor! :K :R

(#8) Wictor: Róluk már én is hallottam rosszat, nem is néztem őket! :N

(#9) EczkE: Akkor neked nincsenek rossz tapasztalataid...:F Eléggé megoszlanak a vélemények, most nem tudom mi legyen...:D
Ezt a frissítést mindenképp meg kéne tudni...:F

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

(#11) 8th


8th
addikt

Igen. Én személy szerint elégedett vagyok velük. :)

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#12) szezso15 válasza 8th (#11) üzenetére


szezso15
addikt

Megtudhatnám, hogy mit rendeltél tőlük? :)

*Hajrá Loki!* i15+

(#13) 8th válasza szezso15 (#12) üzenetére


8th
addikt

Legutóbb egy bluetooth headset-et rendeltem meg pár évvel ezelőtt egy Nokia E51-et az akkori barátnőmnek. Garanciáztatásról nem tudok véleményt alkotni még szerencsére nem volt rá szükség.

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#14) Mr X


Mr X
veterán

Én az ilyen sufniüzletektől nem rendelnék jó szívvel. Gondolom nem véletlenül nem adnak semmit a telefonokhoz. Biztos hivatalosan szerezték be. És ha gariztatni kell, általában komoly gondok szoktak akadni. Elég csak a Tékozló Homárt olvasgatni.

(#15) The DJ válasza Mr X (#14) üzenetére


The DJ
addikt

Azért nem adnak semmit a telefonhoz ebben az esetben, mert ez egy direkte így kialakított csomag. Náluk is van ugyanolyan kiszerelés, mint amit a szolgáltatóknál megkapsz. Ha ilyet szeretnél, akkor kicsit többet kell fizetned, de általában még így is olcsóbban megkapod itt, mint bármelyik szolgáltatónál. Azért alakították ki ezeket a csomagokat, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. Aki jó telefont akar olcsón, minden sallang nélkül, annak elég a töltő + készülék, akinek meg kell az egész doboz, az kicsit többet fizet, de ugyanúgy megkapja, bontatlanul, garanciával.

A garancia más kérdés, van-van, de úgy hallottam kicsit lassabban megy náluk, de korrekten intézik még így is.

Ja és hogy mondjak is valami konkrétat, én egy Xperia Mini Pro-t vettem nemrég, a komplett csomagot, tehát egy bontatlan telefont kaptam, minden tartozékával, extra képernyővédő fóliával, garanciával.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#17) szezso15 válasza 8th (#13) üzenetére


szezso15
addikt

Köszi, én is abban bízom, hogy garira nem lesz szükség..:)

(#14) Mr X: Naigen, azért kérdeztem itt, hogy mit tudtok róla, mert egy kicsit bizonytalan vagyok... De megoszlik a dolog, szvsz ha apámmal megyek oda, aki egy 100 kiló körüli megtermett parasztember, akkor nem lesz gond...:DDD

(#15) The DJ: Mennyivel fizettél többet így full dobozosan? :) És megjött eddig minden frissítés a szerkezetre?

(#16) Zsolt_72: Most küldtem nekik egy e-mailt, hogy miként is van ez pontosan, meglátjuk, hogy mit válaszolnak rá...

Igazából azért vagyok rákattanva, mert ennyi pénzem van, és ez a teló nekem tökéletes lenne, meg nyilván te is tudod, hogy annál nagyobb varázsa nincs valaminek, mikor először te veszed kézbe, meg te bontod ki a csomagot...:) Ezt szeretném én, mert eddig ilyen csak a Blade-del volt, szeretném megismételni valami komolyabb géppel...:)

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

(#18) tboldi


tboldi
nagyúr

Hányadik telefonod lesz ez már az évben? :Y ;]

(#20) The DJ válasza szezso15 (#17) üzenetére


The DJ
addikt

Hazudni nem akarok, ezért nem tudom megmondani pontosan, hogy mennyivel fizettem többet, igazság szerint én rögtön betelefonáltam és a komplett csomag áráról érdeklődtem. Persze készségesen felvilágosított a hölgy, hogy az Xperia Mini Pro-ból három kiszerelés kapható jelenleg náluk, a honlapon szereplő legolcsóbb, a bizonyos tartozékokat tartalmazó középső és a full, bontatlan dobozos, független, minden tartozékot és garanciát tartalmazó. Nekem meg ugye ez az utóbbi volt, ami kellett.

Minden frissítés megjött, a készülék független, szériájában friss modell, nem a beragadt régi készletet lökik ki.

Tehát nekem pozitív a tapasztalatom velük, viszont az egyik barátom már többször küldte vissza garanciáztatni az ugyanilyen készülékét és volt, hogy megvárakoztatták egy kicsit. De ez csak kellemetlenség inkább, a korrektség minden esetben megvolt a bolt részéről.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#21) szezso15 válasza tboldi (#18) üzenetére


szezso15
addikt

Zsolti már felsorolta...;)
Nem biztos ez még, főleg, hogy most elég nagy családi probléma alakult ki (kirúgták a családfőt), ezért simán lehet, hogy sztornó... Csak érdeklődöm...:)

(#20) The DJ: Köszi, nekem csak ez volt a lényeg, hogy a frissítések megjönnek-e? :) De ha igen, akkor nyugodt vagyok, szvsz bepróbálkozom náluk, aztán max. megszívom a dolgot...

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

(#22) nike_


nike_
addikt

Én még régebben rendeltem tőlük (kb. 4 éve), nem kellett gariztatnom, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. A cucc rendesen időben megérkezett, bár nem minden tartozék volt meg hozzá :DDD

(#23) varmi2


varmi2
nagyúr

Üdv!

Én LG Arenat vette tőlük kb 2 éve, nem kellett gariztatni, így erről nem tudok nyilatkozni. Én magyar verziót vettem, pontosan nem emlékszem de vagy 2-3 ezer különbség volt a honlapon lévő német és a hivatalos magyar full tartozékos között, így azt vettem. Minden rendben volt.

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.