Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Azert valljuk be a horvatorszaghoz csatolt reszen regebben is tobb volt a horvat, mint a magyar.....
JA latom, nem csak en irtam....
Horvatorszgi reszt szvsz hulyeseg anyira emlegetni . Vannak persze eszek, Szerbiaban a Vajdasag, de az akkr sem a horvat engerpart...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Hogy is volt azzal a honfoglalással? Végülis mindig is ázsia volt a kedvencem, menjünk vissza az urálig....
Gergo: nem olvastam vegig az osszeset.En reszben kun, reszben tot, reszben jasz vagyok, mindre buszke. Es persze magyar, lelekben. MErt nem a foldtol magyar a magyar, hanem az erzelmeitol, es attol, minek vallja magat...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
En mostanaban arra dobbenek ra , hogy masodrendu allampolgarkent kezelnek. Azt hiszem kezdem erteni a trianon utan kulfoldon rekedt magyaroknak a problemait.
(Kb. te ott Angliabol mit tudod, mi megy itthon .... Az lenyegtelen, hogy fel eve en is othon laktam...)
-
tildy
nagyúr
Volt otthon kozben, nem egyszer NEm irtam, amugy, hogy nem faj trianon. Masmiatt faj , mint itt sokaknak (nem teruletvesztes miatt, hanem ami utana tortent ott a magyarsaggal) .
------------------------------------------------------------------------------------
Ha ezek az orszagok kvazi "uniokent" elnenek , es elfogadnak a multinacionalitast, nem lenne szerintem ekkora problema. Meg kell erteni, egy olyan teruleten nagyon nehez "nacionalista" nemzetet letrehozni, mint amilyen a Karpat-medence. Vagyis inkabb latjuk milyen, amikor ilyen szitu van.Ha ezek az orszagok olyan szovetsegben elnenek, mint az USA allamai , sokkal masabb lenne.
------------------------------------------------------------------------------------
Dany:abbola szempontbol reszletkerdes, hogy masodrendu magyarkent kezelik sokszor a hataron kivul levoket. Lenyegtelen , hogy onkent kerultek oda, vagy valami miatt ragadtak ott.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz WonderCSabo #358 üzenetére
Kulfoldrol nem hivhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest